Şimdi Ara

sıfır 508 mi? ikinci el s60 d2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullanım yeri; ağırlık uzun yol , yılda 35000-40000 km

Bütçe ; 85000+ 25-30 kredi =110-115

Seçenek 1: Sıfır allure , bildiğiniz gibi oldukça donanımımlı ve ekonomik bir araç, test edemedim ama aynı motor sanzumanla 3008 denedim, güzel , vites az da olsa sıkıntılı, ama güzel araç , 103000 TL (Peugeot algısı var)

Seçenek 2: İkinci el 8000 km, Volvo S60 d2 advance+sunroof , 115000 TL

Siz olsanız ne yapardınız?

• S60 oneririm ben konfor,ekonomi ve guvenlik acisindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki soluksuz S60.
  • O Kadar para peugeout'a verilmez.

ikisi arasından s60 tabiki de .
  • +100 bin lira diyince Peugeot sağa çekip bi soluklansın hele.

+100 bin lira verince insan, diğerlerinin gözündeki statüyü de satın almış olur bilmeden. Araç bunu veremiyorsa o parayı haketmiyor demektir.

Aynı şey Opel, Honda, VW, Hyundai vs vs için de geçerli. İç hacim yeterliyse S60 iyi bir tercih.

• pug ne yaparsa yapsın algısal olarak pazara 1-0 geride çıkıyor.

Sırf bu sebeple bile 100000+ TL için doğru seçim olmadığını düşünüyorum.
  • 508 in + ları

1. daha geniş iç mekan
    2. daha büyük bagaj alanı
    3. zevklere göre değişir ama daha iyi dış tasarım
    4. yalıtım ( volvo biraz fazla motor sesi alıyor )
    5. bakım fiyatları ve aralığı pug 15 bin km de 400-450 tl arası volvo da 10 bin km de 700-800 tl .
    volvo
    1. daha iyi iç mekan tasarımı
    2. ses sistemi kalitesi
    3. marka algısı
    4. süspansiyon ayarları konfor odaklı
    5. şanzımanı çift kavrama daha başarılı geçişlere sahip

12 bin tl az para değil ama yeni 1.6 e-thp motor ve 6 ileri tam otomatik şanzımanlı versiyonu ş.dışın da 1 lt fazla yakar ama alırken yapacağınız kar bunu karşılar. s60 ile fiyat farkı da 16 bin tl ye çıkar .
  • Çok enteresan. "İkisini de alma Passat al, Alman olsun" diyen çıkmamış. Çok şaşırdım.
    Ben olsam bu iki araba arasından Volvo'yu seçerdim. Daha kaliteli olduğundan mı, hayır (S 60 'ın daha kaliteli, daha konforlu olduğunu düşünmüyorum.), toplumdaki Peugeot önyargısından dolayı. Konfor, güvenlik, kalite olarak aralarında bir fark olmadığını düşünüyorum. Fark, algıda.
  • avensis :) :)
  • Volvo al geç.
  • Peugeot geniş, rahat, görece sessiz bir araç. S 60 kullanmadım ama içi çok dar, bagajı ufak, dizelinin çok yaktığı söyleniyor. ikinci el kaygınız yoksa bu ikisi arasından peugeot. S 60 her ne kadar daha şık daha güçlü görünse de size konfor lazım. İki araca binmeden karar vermeyin, yeni araçları da göz ardı etmeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi arasından kesinlikle S60.Ama sıfır olsun derseniz: Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS DSG Comfortline 107.400 TL kesinlikle en mantıklı seçenek.
  • ben de s60 derim,
  • 8000 km daha yeni sayılır ben olsam s60 alırdım belki biraz pazarlık da yapılabilir sahibiyle

• s60 bence de. genellikle uzun yol yapacaksanız, 2 lt hacimli s60'lara da bakabilirsiniz aslında.
  • s60 olacak sanırım, evliyim ama henüz çocuk yok o yüzden bagaj şimdilik çok sorun değil,

ve yapabilirsem Volvo'dam devam etmek istiyorum, belki seneye D4 motoruna geçerim, ikinci el zaafını da Volvo'ya takasa vererek biraz olsun azaltırım diyorum ,

508 oldukça beğendim hem donanımlı hem konforlu ama sanzıman yakışmıyor o araca,

Ayrıca zaten biraz değer kaybetmiş bir ikinci el alarak seneye 35-40000 artacak km nin zararını azaltırım diye dusundüm.

D2 motor ne kadar performans için olmasa da konforu, aracın tipini, rengini (power blue) çok beğendim, ayrıca oldukça güvenli bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KFY96 -- 22 Aralık 2014; 18:55:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.