Şimdi Ara

sıfır 207 mi? 2. el megane2 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar foruma çok bakıyorum aslında ama hiç üye olup yazmamıştım.. bugün yazmaya karar verdim. ama tam olarak karar veremediğim bişi var. size danışmak istedim. yardımcı olursanız sevinirim. şu an bende clio symbol var. arabayı yeni öğreniyo sayılırım o yüzden hemen iyi bi model almadım.(clio cular yanlış anlamasın. sadece arabam kötü durumda :D ) ama bi kaç aya kadar arabayı değiştirmeyi düşünüyorum. ve aklımda şunlar var.. 2. el bi megane 2 alabilirim. yada sıfır peugeot 207. 26 milyara kadar çıkabilirim. acaba sizce hangisini almam daha iyi. iki arabayıda çok beğeniyorum ? şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvalancHe_86 -- 25 Eylül 2007; 1:08:48 >

• sıfır al ama pejo alma
  • başka cevap yok mu bu nası iştir ya..
  • ARKADAŞIM SIFIR ARABA HER ZAMAN SIFIR ARABADIR EĞER MEGANE2Yİ TANIDIKTAN ALMIYORSAN HİÇ BULAŞMA DERİM BEN GİT AL SIFIR 207 YAĞINI MAZOTUNU SEN KOY SENİN İLK KOLTUĞUNA OTURDUĞUN İLK SANA AİT ARABA OLSUN.BU ARADA BEN 207 HDİ İLE İZMİRE GİTTİM VE BİZDE DE MEGANE 2 DYNAMİQUE VAR 207NİN ACCAYİP YUMUŞAK İNSANI YORMAYAN Bİ DİREKSİYONU VAR.BEN DE ŞİMDİ 307 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BÜTÇEM YETMEDİĞİ İÇİN BENZİNLİ ALIP LPG TAKTIRCAM AMA EĞER BÜTÇEN ELVERİYORSA DEDİĞİM GİBİ DİZEL 207DEN ŞAŞMA...SAYGILAR...
  • sıfır 207 bence...megane lara zaten problem li diyorlar kendi topiclerinde bile bir yığın problem yazıları var..birde ikinci el alıp riskini artırma bence..
  • Sıfırsa ne Pug ikinci else ne Megane. 26,000 YTL paraya muhteşem bir Astra Focus bulabilirsin. Megane'a hiç bulaşma. Güzel arabadır ama bulaşma. Sıfırıysa tamam amenna ama neyse. Aklımda bişey vardı söyleyecektim de unuttum.
  • MEGANI BOŞVERİN DERİM. TABİKİ 207. AYRICA MEGANE YENİLENİYO ARTIK. BENCE 207 ÇOK DAHA KALİTE. İÇİNE BİNİNCE ANLARSINIZ ZATEN. BENDE BORAYI VERİP 207 OTOMATİK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Tucson mu 2. el X1 mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim arkadaşlar değerli düşünceleriniz için. sanırım sizlerinde dediği gibi 207 almalıyım. hem sıfır araba hemde pejo yani :D metalik siyah almayı düşünüyorum.. 1 aya kadar inş aldıktan sonra buraya resimleri koyup paylaşırım inş. tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvalancHe_86 -- 26 Eylül 2007; 13:36:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AvalancHe_86

teşekkür ederim arkadaşlar değerli düşünceleriniz için. sanırım sizlerinde dediği gibi 207 almalıyım. hem sıfır araba hemde pejo yani :D obsedien siyah almayı düşünüyorum..siyah işte :D 1 aya kadar inş aldıktan sonra buraya resimleri koyup paylaşırım inş. tekrar teşekkürler

araba bana 30.000 ytl ye mal oluyo. şimdi 4.000 ytl yi bulmaya bakmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvalancHe_86 -- 26 Eylül 2007; 13:44:27 >
  • Sıfır 207 daha avantajlı olur
  • Bence ne pejo ne de megane, bunların dışında başka araç seçemezmizin?
  • illa ikisi arasında kaldıysan HDI 207....
  • 207 hdi
  • Focus veya astra güzel alternatifler olabilir.
  • ben sıfırıyım..207 bencede..alabiliosan al,kafan rahat bin
  • 207 bencede. sonuçta sıfır. ama 2. el megane 2 diilde passat felan deseydin o zaman passat derdim.

yani 207
  • konuyu açalı 1 hafta olmuş
    aracı aldın mı almadın mı bilmiyorum ama almamışsan 207 düşün derim.
    ikinci el megana para vereceğine sıfır 207 daha iyi bir seçenek.
    en azından sıfır... (gerçi sıfır değersiz elemandır ama burda değil )
  • temiz az kullanılmış yıpratılmamış düşük km li ve 2005 - 2006 megan da mutlu edebilir arkadaşı servisine gösterip alabilir megan üst sınıf bir araçtır 207 ile sınıf farkı var. Ama temiz ve gösterilerek alımda bu geçerli.
  • bence bende temiz bir ikinci el megane tercih ederdim hee 307 astra yada focus alınabilirse tabiiki megane dansa bu modelleri alırdım ancak 207 bu araclara göre bir alt sınıf
  • bencede sıfır al.kafanda bi soru işareti kalmaz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.