Şimdi Ara

SIFIR 1.4 GHZ ÇİFT ÇEKİRDEK 1 GB DDR3 USB 2.0 HDMI ÇİFT KAMERA VE SADECE 180 tl (CİHAZ İADE EDİLDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CİHAZI VATANBİLGİSAYARA İADE ETTİM SATIŞ SONLANMIŞTIR.

Merhaba cihazı vatanbilgisayardan aldım cihaz bugün akşam 5 te kagoyla teslim edildi.Cihazı kullanmadan sıfır olarak satıyorum.Cihazın en önemli özelliklerinden bir tanesi cihazda 1 adet mini usb 1 adette normal direk usb 2.0 girişi vardır.cihazda 1 gb ddr3 ram var ve çift çekirdek 1.4 ghz cortex işlemci bulunmakta. bu fiyat aralığında hiçbir cihazda olmayan arka kamerasıda vardır.

kutu içerisinden usb otg kablo ve bir kılıf çıkıyor.

istediğim fiyat 180tl pazarlık ve takas yoktur. şuan 180 tl civarlarındaki hiçbir tablette usb 2.0 girişi ve arka kamera yoktur lütfen bunu göz önünde bulundurun.

SIFIR 1.4 GHZ ÇİFT ÇEKİRDEK 1 GB DDR3 USB 2.0 HDMI ÇİFT KAMERA VE SADECE 180 tl (CİHAZ İADE EDİLDİ)

cihazın genel özellikleri

• 1.4 GHz AllWinner A10 Cortex A8 işlemci

• Android 4.0 işletim sistemi – Türkçe (Yazılım güncelleme özelliği sayesinde üst sürümlere terfi)

• 7.0 İnç TFT- LCD 800*480 Piksel 16:9 Kapasitif 5 noktalı ısı duyarlı hassas dokunmatik ekran

• 8 GB Dahili hafıza

• 1 GB DDR3 RAM ile daha yüksek performanslı, gecikmesiz, takılmasız hızlı kullanım

• 2.0 Megapiksel arka kamera (Ön 0.3MP)

• Ön kamera üzerinden görüntülü konuşma (Skype – MSN gibi programlarla tam uyumluluk)

• Dört Çekirdekli ARM Mali 400 @350 MHz 3D Grafik Ekran Kartı

• 1080P HDMI TV Bağlantı Çıkışı

• HDMI 1.4 Bağlantı üzerinden 3D Üç boyutlu film izleyebilme

• Yüksek çözünürlükteki 1080P Full HD video dosyalarını oynatabilme

• Micro SD kart girişi (Max 32 GB desteği) artırabilir hafıza

• Direkt USB Cihaz bağlantısı (Dahili USB Port) (3G Modem, USB Klavye, USB Kablosuz Mouse, gibi cihazları kolayca tabletinize bağlayın)

• Mini USB Girişi

• USB 2.0 OTG Bağlantısı (OTG Kablo kutu içinden çıkmaktadır.)

• Harici 3G Modem desteği (3G Modeminizle internette jet hızıyla surf yapın)

• Wi-fi Bağlantı

• Adobe Flash 11 desteği

• Dijital müzik ve video oynatıcı

• G-Sensör, fiziksel hareket algılayıcı (G-Sensor)

• 3.7V 3800mAh dahili pil

• Maksimum 250 Saate kadar bekleme süresi

• Maksimum 6 Saate kadar kullanım süresi

• Sadece 11mm inceliğinde süper slim tasarım

• UV Parlak piyano parlak siyah dış yüzey (Çizilmeye karşı kılıf bizden hediye!!!)

• Dahili hoparlör ve mikrofon

• Kulaklık girişi

• Android market (GooglePlay) üzerinden yüzbinlerce uygulama ve oyun indirebilme

• Sadece 296gr hafifliğinde ve 192*130*11mm inceliğinde zarif tasarım

http://www.vatanbilgisayar.com/piranha-business-tab-7-business-tab-7-arm-cortex-a10-14-ghz-1gb-ddr3-8gb-disk-7-android-4/productdetails.aspx?I_ID=62933
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 25 Aralık 2012; 2:29:43 >

• tek çekirdek degilmiydi o tablet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilbg

tek çekirdek degilmiydi o tablet

evet.. allwinner :-( Ama yine de özelliklerine göre iyi bir tablet.Oblio mint 7 plus X ve D708 almasaydım bunu alabilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cucuko -- 24 Aralık 2012; 17:40:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.