Şimdi Ara

Siemens Ürünler ve Çözümler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
74
Favori
61.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Siemens Ürünler konusunda destek için 7/24 buradan yazabilirsiniz.


    NOT: Siemens'in bayisiyiz.
    Göndereceğimiz ürünler taşıma garantili ve daire içine kadar teslim edilmektedir.



    ŞUBAT AYI FİYAT TABLOLARI
    Güncelleme 09.02.2024

    Not: Şehir içine özel fiyat almak için lütfen direkt arayınız, elimizdeki stok durumunu kontrol ederek ürün var ise destek olabilirim.

    Arkadaşlar merhaba. ŞUBAT ÖZEL fiyatları için lütfen WhatsApp 05533976676

    Serdar Çetin
    05533976676




    Siemens Marka ürünler için ŞUBAT 2024 Fiyatları

    ÖNEMLİ: Şehir içi özel fiyatlar için arayabilir veya direkt whatsapp dan modelleri belirterek fiyat alabilirsiniz.



    XL – XXL Buzdolapları
    Alttan Donduruculu Olanlar
    https://i.hizliresim.com/mf1ok7c.jpg

    XL XXL Üstten Donduruculu Olanlar
    https://i.hizliresim.com/du8shxo.jpg

    70cm En'li Dolaplar
    https://i.hizliresim.com/r4swqed.jpg

    Gardrop Tipi Buzdolapları
    https://i.hizliresim.com/5fb8l34.jpg

    Derin Dondurucular
    https://i.hizliresim.com/g7if0th.jpg

    Çamaşır Makineleri
    https://i.hizliresim.com/klett84.jpg

    Kurutma Makineleri
    https://i.hizliresim.com/77fit55.jpg

    Bulaşık Makineleri ( Solo )
    https://i.hizliresim.com/sh5nmuq.jpg

    Ankastre Bulaşık Makineleri
    https://i.hizliresim.com/vm1pt9e.jpg

    ANKASTRE GRUBU


    Tekil Alımlarda: Ankastre Ocak Fırın ve Davlumbazlar
    - Tek tek alındığında birim fiyat listeleri.

    *** Tekil Alımlarda Fiyatlar aşağıdaki gibidir.


    Fırınlar
    https://i.hizliresim.com/57htnlg.jpg

    Ocaklar
    https://i.hizliresim.com/nwjybjf.jpg

    Davlumbazlar
    https://i.hizliresim.com/frr5ipq.jpg

    Ankastre Set Önerileri
    - Üçlü set alımlarına özel indirimli fiyatlar



    - Ankastre Set Önerileri
    https://i.hizliresim.com/o0edfcu.jpg

    /////////////////////////////////////////////////////
    BURAYA KADAR GÜNCEL AŞAĞIDAKİ KISIM HENÜZ GÜNCELLENMEMİŞTİR.
    /////////////////////////////////////////////////////






    Youtube Kanalımız için lütfen tıklayın.

    *** Destek için takibinizi rica ederim.

    https://www.youtube.com/channel/UC7LOc9iYaG4PTl6UX4z6SzQ


    Siemens Ürünler ve Çözümler







    Emlak danışmanlığı için

    Siemens Ürünler ve Çözümler

    Ayrıca konudan ayrı olarak Emlak işleri yürütmekteyim.
    İzmir'de yaşamak veya yatırımlık tüm emlak işleriniz için arayabilirsiniz.

    Konu ile ilgili başlığım henüz çok yeni incelemek isterseniz:
    https://forum.donanimhaber.com/izmir-de-emlak-yatirim-satilik-arsa-ve-ev-ler--150814705#150976297

    Saygılar.

    Serdar Çetin
    05533976676



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 9 Şubat 2024; 11:48:26 >
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Ben aktif olarak kullanmasam da, forumu bilgi almak amacıyla genelde bilgisayar ve beyaz eşya konusunda 2005'ten beri takip ederim.
    2,5 yıl önce Serdar Bey'den çamaşır makinesi satın almıştım. Ürün kodu wm14w760tr idi. Serdar Bey o süreçte, ürün ile ilgili oldukça detaylı bilgi vermişti. Ürünün yurtdışında üretildiğinden, kazanı taşıyan amortisörlerin metal olduğuna kadar. Sonrasında 2,5 yıldır oldukça mutlu olarak kullandık, hiç bir problem yaşamadık. Geçen aylarda yeni bir eve taşınmıştık. Sadece o taşınma sürecinde ayaklarının ayarı oynamış. Bir çamaşır attık baktık ki, makinenin üstündeki havlu sepeti falan yere düşmüş. Ben hemen ayak ayarlarını düzelttim ve sorunsuz olarak kullanmaya devam ediyoruz, 1400 devirde sıkma yaparken dahi problem yok.

    Çamaşır makinesinden memnun olunca bir süre sonra buzdolabımızı yenilemek için tekrar Serdar Bey ile iletişime geçtik. Bu süreçte ben aslında daha pahalı A+++ bir ürün almayı düşünürken, Serdar Bey beni kg76nai32n kodlu daha ucuz ürün için teşvik ve ikna etti doğrusu. 2 yıl önce biz bu buzdolabından çok memnun olunca, annemlerin de bozulan buzdolabını forum sayesinde öğrendiğim şekilde aynı modelin Profilo olanıyla yeniledik. O dönem için bizim için önemli miktarda fark olduğu ve aynı ürünün benzer parçalar ile aynı banttan çıktığını öğrendiğimiz için bu kararı vermiştik. İki buzdolabı da oldukça iyi şekilde hizmet ediyor bize 2 yıldır.

    Forumu okuduktan sonra, iyi iletişim ve ürün memnuniyetinden ötürü çok uzun zamandır almak istediğimiz kurutma makinesi konusunda tabiki gene Serdar Bey ile görüştüm.Kkendisi gene seçtiğim model yerine daha çok sattığı ve şikayet almadığı ürüne yönlendirdi, ki bu model daha uygundu doğrusu. Önceki memnuniyetimden ve mevcut şartlardan ötürü benim de aklıma yattı. Hatta ürün tecrübesi konusunda kendisiyle bir pazar günü 40 dk kadar telefonda konuştuk bile diyebilirim, tekrar teşekkür ediyorum. Sonunda wt45w562tr modelini almaya karar verdik.Bu kararda hem makinenin daha uygun fiyatlı olması, hem de çamaşır makinemle görüntü anlamında aynı tasarıma sahip olması etkili oldu.

    Buraya kadar Serdar Bey ve aldığım önceki ürünlerden bahsettim, şimdi kurutma makinesi özelinde birşeyler paylaşmak isterim, benim gibi kararsız kalan ya da almak isteyip öteleyen arkadaşlar için.

    Arkadaşlar, daha önce bir kaç kez sanayi tipi kurutma makinesi kullanmıştım.Ancak tabiki bunlar genel ev tipi ürünler konusunda pek bir bilgi vermiyor. Dolayısı ile ilk elden dün ürünü ilk defa kullandık diyebilirim. Çalışan 2 mühendis olarak bizi en çok yoran konu genelde çamaşır yıkadıktan sonra kuruyanı askıdan alıp yenisini asma süreci oluyordu. Çünkü evin bir odası sürekli askı açık halde kurutma için kullanılırken, çamaşır makinesi de kurutma askına bağlı olarak belli ölçüde boş beklemek durumunda kalıyor. Ayrıca bir de çarşaf, nevresim gibi büyük parçaların askıyı tümüyle kaplaması durumu var ki bu yüzden kirli sepeti genellikle dolu olarak beklemek zorunda kalıyordu.

    Dün deneme yapabilmek adına bir tambur nevresim ve havluyu önce yıkayıp sonra kurutalım dedik. 1 saat 10 dakika yıkanan çamaşırlar (burada süre uzayıp geç saatte komşuları rahatsız etmesin diye hile yapıp speedperfect kullandık), 1 saat 20 dakika da kurudu. İlk kez kurutma makinesinin kapağını açtığımızda daha önce deniz suyu gördüğü için sürekli gevrek olan havlumun yumuşacık ve kuru çıktığını görünce duruma inanamadık gerçekten. 2,5 saatte bir tambur çamaşır askı görmeden direk dolaba hazırdı. Biz kurutma makinemizi çamaşır makinesi üzerinde ücretsiz olarak kurdurduk, su giderini de bağlattık. Bu sayede, kondansör temizliği de olmadığı için tek yapmamız gereken o biriken havları toplamak oldu. Yıkanmış çamaşırdan çıkan havları görünce de oldukça şaşırdık doğrusu.

    Uzun kullanım sonunda kondansör tarafında bir problem yaşar mıyız bilemiyorum, benim birşey söylemem doğru olmaz. Ancak ben bu noktada Serdar Bey'in de kendi tecrübesi yanında, aldığı geri bildirimleri de değerli buldum ve problem yaşamayacağımı düşünüyorum. Almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

    Makine ile ilgili daha iyi olsaydı dediğim 1 konu var şu an itibariyle sadece. O da makinenin çalışırken çıkardığı sesin biraz daha bareton olması. Kurutma makineleri arasında ses anlamında zaten pek bir fark olmuyor genelde, ancak ses biraz da kalın olduğu için makineye yakın ve kapısız olarak bulunmanız gerekiyorsa rahatsız edebilir. Bizim kullanımımızda banyoda olduğu ve kapıyı kapattığımız için bu bizim için hiç sorun değil.

    Ben sonuç olarak bu ürün ve genel anlamda beyaz eşya alımla ilgili olarak şunu paylaşmak istiyorum ki, o incelediğimiz avrupa bilgi kartlarındaki değerlere çok da kafayı takmamak gerekiyor. Ürün A++ haliyle A+++ a göre kağıt üzerinde sayılar anlamında geride gibi duruyor. Ancak günlük kullanımda bu değerleri çok da farkedemiyoruz, ya da bu fark için ödediğimiz farkın amorti etmesi için uzatılmış garantinin bile genelde bitmesi gerekiyor. Dolayısı ile ben aldığım ürünlerden oldukça memnunum ve düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

    İlerde yenilemek istediğimiz son ürün bulaşık makinemiz. Ondan memnun değiliz yıkama kalitesi anlamında. Bu noktada gene forumu okuduktan sonra, Serdar Bey, size danışacağız gelecekte, yardımcı olacağınızdan eminim. Serdar Bey'in sevdiğim yaklaşımı bir ürünü satarken yüksek fiyatlı olan yerine en problemsiz ve ihtiyacı optimum karşılayacak ürüne doğru yönlendirmesi ve genel olarak güven sağlayıp aslında uzun vadeli bir tedarikçi olmaya çalışması.

    Ben sadece ilk elden tecrübelerimi paylaşmak istedim, bir sorusu olan arkadaşlara özelden de destek olmaya çalışabilirim. Başka marka ve modellerde de çok memnun olabilirsiniz, örneğin annemlerin bulaşık ve çamaşır makinesi electrolux, ikisinden de çok memnun. Odönem ki şartlarda gene ben araştırmıştım onlar daha uygun gelmişti.

    Sağlıkla kalın.javascript:void(opener.AddText('[sm\=s8.gif]'));self.focus();




  • İleri teslim satışlarda; ürünü bayiden teslim almadıysanız aldığınız modelle ilgili üretim bitti ve yeni modeli çıktı ise size satılan modeli temin edemiyorsa aldığınız yer fark almadan yeni modelini kanunen vermek zorundadır.
  • Almanya üretim bulaşık makinalarında üretimi durdurulan modeller şunlardır.



    SN236I00IT

    SN257I00MT
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Serdar bey merhaba,

    SN257I00MT kodlu ürünün yerinde çıkacak ürün belli oldu mu?
  • Merhaba,
    Hayır henüz olmadı :) olur olmaz burada yayınlayacağım
  • Arkadaşlar modeller ve fiyat konusunda buradan veya whatsapp üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
  • Siemens Yeni Bulaşık Makineleri Kasım 2017

    Siemens Ürünler ve Çözümler


    Yeni Ürünlerin Detaylı Bilgilerini Buradan İndirebilirsiniz

    Siemens Ürünler ve Çözümler

    Siemens Ürünler ve Çözümler

    Siemens Ürünler ve Çözümler

    Siemens Ürünler ve Çözümler

    Siemens Ürünler ve Çözümler

    Siemens Ürünler ve Çözümler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 6 Kasım 2017; 19:5:44 >
  • Tüm Türkiyeye direkt adrese teslim ürün gönderilmektedir.

    Lojistik ile sigortalı teslimat.
  • Bizim başımız yandı bu Alman Siemensgillerden.
    Fiyatı geçtim performans dip seviye.
    2017 bitmiş, teknoloji ilerlemiş, yeni siemens bulaşık makinası alıyorsun yok onu kullanma, bu programı seçme, bardağı böyle koyma, bıçağı yan yana koyma, vidı vidı
    Alırken söyleseler ya bunları. Hayır bir de bunları yapunca yıkasa.
    10 sene önceki cihaza bakıyorsun bunları takmadan çalışıyor.
    Arızası masrafı da cabası.
    Gelidisi gittisi 350-400 tl.
    İnanmayan şikayet sitesine baksın.
    Seri halde parça arızaları var, umursamıyorlar anlaşılan
  • bonobonobono B kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

    Aldığınız modeli ve yaşadığınız sorunu yazarmısınız en azından genelleme kurbanı olmaz tüm marka veya belki yapabileceğimiz birşey olur.
  • Arkadaşlar gittigidiyor üzerinden satış yapmaya başladım

    siemensshop

    Desteklerinizi bekliyorum
  • merhaba siemens bulaşık makinemiz 3 yıl önce satın almıştık. son zamanlarda E27 hatası vermeye başladı. Hata yüzünden makine bulaşık yıkayamaz oldu sebep nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 27 Kasım 2017; 15:10:46 >
  • Olgi kullanıcısına yanıt
    Merhaba,



    Google’dım :)

    Voltaj düşüklüğü nedeni ile makineniz E27 hatası verebilir. Farklı bir prizde cihaz çalıştırılır veya yetkili bir elektrikçiye prizi kontrol ettirirseniz sorunu çözebilirsiniz.



    Umarım işinize yarar direkt teknik servis yazmış bunu.
  • Merhabalar,

    Uşak Siemens Bayisinden Sn26L882TR Model Bulaşık makinası almıştım fakat kurdurmamıştım. Kazanının polinox olduğunu öğrenince değiştirmek istiyorum. Bu aldığım ürünün aynı özelliklerde çelik kazanlı ikamesi hangi model acaba?
  • m.aksoy M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    SN236I00JT Modeli 6 Prog inox çelik tabanlı yeni üretilen muadilidir.
    Ürünü teslim aldınız mı ? Eğer almadıysanız ve satın aldığını ilk model bayinin elinde varsa fiyat farkı isteyebilir aldığınız firma :)
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim. Özelden bana telefon numaranızı gönderebilir misiniz. Bi konuda size danışmam gerekiyor
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Serdar bey hayırlı olsun ilk önce...

    Gittigidiyor linkinizi atarsanız tanıdıklara tavsiye ederiz...
  • Dun buzdolabi ve bulasik makinesi aldim Serdar beyden, bu gun geldi ve servis kurdu. Havale yaparak aldim urunleri. Fiyatlari piyasaya gore uygun, gonul rahatligiyla alabilirsiniz. Buradan da tekrar tesekkur ederim serdar bey.
  • Garanti biter bitmez bulaşık makinesi E09 hatası veriyor almayın aldırmayın
  • Hatta garantini biteceği gün için sayaç da varmış hata versin diye

    Komik olmayın yahu...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.