wallahi ben bir değisiklik göremedim Serhat. Kamera ve video yazılımları yine aynı. medyaplayerde yine özellikler eksik hafiza kartı yine cok geç okunuyor bekledigim versiyon bu değildi. fw 22 zaten uzun zamandir vardı sanırım avrupanın bazı ülkelerinde bu yazılımla satılmıstı tel o yüzden bekledigimiz düzeltmeler bu yazılımda yok. İnşallah bundan sonra iyi bir yazılımla sorunlar halledilir.
Evet bu yazılım'ın eski olduğu belli değişen şeyler mutlaka vardır ama bizim istediğimiz özellikler değişmemiş. Bunun sebebi bence türkçe yazılımı test etmemeleri olabilir. Biliyorsunuz türkçe karakterler windows'ta bile çok sorun çıkarıyor. Şöyle bir örnek vermek gerekirse mesajlar>mesaj ayarları>hücresel yayın bölümünü açtıgımızda oradaki ayarlar boş gibi gözüküyor ama teli ingilizce yapınca bu bölüm gayet sorunsuz çalışıyor. Aynı şekilde mp3'lerdeki türkçe karakterler gözükmüyor. Ayrıca T9 türkçe seçili olmasına rağmen bazı yerde türkçe bazı yerde ingilizce çalışıyor. Aynı olay S65-CX65 serilerinde de vardı 50. yazılımda bu olay düzeltildi. Bana göre siemens'in haberi olsaydı bunu ilk yazılımda bile düzeltebilirdi. Şimdi biz burada birbirimizden yardım isterken çıkan sorunları Siemens'e de yazmamız gerekiyor ki sorunu öğrenip en kısa zamanda halletsinler.
Benim gözlemlediğim sorunlar: 1.Bluetooth'tan dosya alındığı zaman alınan dosyayı göster seçenegi sadece dosyalarım menüsünü açıyor dosyayı görüntülemiyor. 2.İnternetten çıkıştaki bilgi mesajı ne kadar kb harcandığını göstermiyor. Hep Alındı: %ld kb Gönderilen: %ld kb şeklinde çıkıyor. 3.Türkçe T9 seçeneği sadece birkaç yerde türkçe olarak çalışıyor. 4.Anında mesajlaşma (Instant Messaging) Mesajlar menüsünde yok sadece kısayol tuşunda çıkıyor. 5.Telefon rehberindeki sıralama şeklinde önce isim seçenegi yok. Türkiye'de önce isim sonra soyisim yazıldığı için rehberde isim aramak tam bir işkenceye dönüşüyor. 6.Resim özelliklerindeki "resmin alındığı tarih" Saat dilimindeki saat farkı ne olursa hep 3 saat öncesini gösteriyor. 7.Seçilen Duvar kağıdı tam ekran olarak gözükmüyor. ikon ve yazıların altında exstra bir şerit var. 8.Kaydedilen çalma listeleri kartı çıkartıp takınca "bir veya birkaç parça eksik" diyor 9.Dosyaları toplu halde taşımak veya silmek çok uzun zaman alıyor ve makine bu süre içinde çok yavaş çalışıyor..
Şimdilik aklıma gelenler bunlar 1-6-8 hariç diğerleri s65te de böyleydi. Çıkan yazılımlarla düzeldi. Sizde gördüğünüz sorunları yazın. Burada hepsini toparlayalım siemens'e mail atalım ne kadar çok mail giderse sorunlarda o kadar çabuk düzelebilir.
ewet arkadaşım, katılıyorum sana...
1- tel açıyorum, ve direk hansfree'yi açmak istiyorum, ama izin yok. karşı taraf telefonu açıyor, ondan sonra "seçenekler>hoparlör aç" diyene kadar, adam alo alo deyip kapatıyor. yani iş uzuyor.
2- kalan kontör mesajı geliyor, solda ewet, ortada okey, sağda hayır var. ama mesajı okumam için hiç birisi işe yaramıyor !!!
3- m.player olayıda oldukça amatör. ne repeat var, nede equalizer. vb.
aklıma gelen bir iki şey daha vardı, unuttum. daha sonra söylerim.
bahaddin kardeş ezan proğramı sorunsuz çalışıyormu netdenmi yükledin yoksa parasıyla telefon proğramı yükleyenleremi kaça mal oldu
ilk yüklediğimde problem vardı. kaldırdım ve bir daha yükledim, şu an tek sorun; "kur ve kapat" dediğimde, beni uyarması; "program açılmak istiyor, açılsınmı" diyor. ama bunu sorarken ne ses, nede titreşim var. bu yüzden bende programı arka planda bekletiyorum. hiç sormadan ezanı başlıyor okumaya. ama istersen melodide koyabiliyorsun. o çok iyi. program güzel. günlük imsakiyeyi sms atabiliyorsun falan. web'den pc aracılığı ile yüklersen demo yüklersin. oda bi işe yaramıyor. 9 ytl'ye aldım ben. wap'tan yükledim. memnunum. birde bedava olan "cepkuran" var. sadece kurduktan sonra 5 sms atıyorsun tanıdıklarına. ondan sonra free. istediğin dil var. meal falan. oda çok güzel. tavsiye ederim. cebinde KURANI KERİM ve sadece 460 kb civarı.
teşekür ederim bende netden buldum da yüklemeyi beceremedim hangi dosyaya yüklenecek çeşit lkiye attım çalışmadı öbür dosyaları denedim olmadı hangi proğrama çevirip de atayın içine ve hangi dosyaya?
"developer" gibi bir program olmadan yükleyemezsin. (benim bildiğim kadarı ile)
tabi birde dca-540 kablo...
sx1 data kablusuyla olmazmı o proğramı netden buluruz belkide
birde arkadaşlar bu telin video çektikden sonra telde neden tam ekran diyorda resimin tam ekran güsterdiği gibi göstermiyor bunun bir başka ayarı varmı proğram filan tam ekran göstermesi için yoksa bu şekildemi idare edeceğiz varsa lütven yazarmısınız
k700i, k750i veya s700i oyunlarını sorunsuz oynatıyormu? yada hiç oynatmıyormu?
hiç denemedim k750 ve ya k700 oyunlarını
kardeş denedim games in içine attım w800 oyunu hiç görmedi çalıştıramadım ben
kemalerg................
-sx1 kablosu oluyor. ve yazılımın linkinide gerilerden bulabilirsin. bana halukkk tavsiye etmişti.
-videodaki tam ekran konusu ise; çözünürlüğe bakıyor. yani bundaki m.player, tam ekranı 320 x 240 çözünürlükte olmaz ise göstermiyor. illegal iş yapmam diyor yani.
-resimlerin çözünürlüğü yüksek olduğu için tam ekran gösterir.
-ama ileride düzelecek bu. emin ol.
-gelelim oyunlara; sana programı kullanman lazım. onunla yüklemelisin oyunları. çünkü hepsi java uygulaması. ok?
teşekür edrim bahaddin kardeş benim oyunlarla pek işim olmazda yukarda arkadaş sormuş k750 oyununu çalıştırıyormu diye ben o arkadaş için denedim oyunu oynatamadım video konusuda bu şekilde idare edeceğiz demekki ilerde yazılımla düzelir belki ama yinede telimi sevmeye başladım ilk sıralarda sana kızıyordum gerek benim talihsizliğim gerek benim bilgisizliğim yüzün den kusura bakma şimdi ise isteklerime cevap veriyor tel sorunsuzca saol biraz yavaşlığı ve bazende işlem yaparken resepliyor ama yinede çok seviyorum
ewet kemalerg.......
bende de ufak tefek sorunlar oluyor, ama yeni yazılımdan sonra biraz düzeldi gibi. arasıra reset ve yavaşlık oluyor tabi. ama neticede canavar bir alet, olsun o kadar diyorum. zaten yavaşlık olayı alayında var. !!!
birde şu tv olayına açığa kavuştursalar........
(şu dvb-t olayı)
Bekleme süresi beni şaşırtıyor. İnşallah pil performansı böyle devam eder.
Ekran ışığını %10'a indirdim. şarj süresinde anlaşılır bir çoğalma var..
arkadaşlar gps'in kapanması detaylı verecek biri var mı?tşk.
dostlar ne yapıcağız beee... benim gibi 10-15 günde bir telefon değiştiren adam bu teli bırakamıyorum abi..... kim ne yorum yaparsa yapsın ben kullandığımı biliyorum dün bir arkadaştan 5-10 günlük motorola v3i+512 kart takas teklifi geldi vallahi düşünmedim bile... ÇOKKKKKKKKKK MEMMMMMMMNUNUM..........
VE ŞUNU ÇOK AÇIK SÖYLİYİM KAMERA VİDEO DAKİ EKSİKLİKLER KESİNLİKLE YAZILIM HANİ YERLEŞİK KAMERANIN ÖZELLİĞİ İLE ALAKALI DEĞİL ANTALYA KVK DA ÇALIŞAN KANKAM SÖYLEDİ ÇOĞU TELEDEN ÇOK DAHA İYİMİŞ MERCEĞİ......