Şimdi Ara

Siemens S65 Mp3 Player Buldum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
18.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S65 İçin Mp3 Player Buldum Ama Telefona Hala Kuramadım :(
    Siteye Attım

http://erkanx.bz.tc/

siemens s65mp3.zip

Kurulum İçinde yazıyor...

Siemens S65 Mp3 Player Download

• çaldırabilirsen haber ver............
  • sox wav programı var hiç uğraşma onla s65 in en ideal sesine wav olarak çeviriyo ve iyi ses veriyo
  • sox wav nerden indirebilirm
    madem var yardım et bulamadım.
    ha yukardaki s65mp3 bir ise yaramıyor denedim eger denerseniz sonucları bildirin calıstıramadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comrad -- 10 Ocak 2007; 23:14:12 >
  • formda başlık açtım orda link var indirebilirsin 2 sayfaya kaymış galiba
    quote:

Orjinalden alıntı: comrad

sox wav nerden indirebilirm
    madem var yardım et bulamadım.
    ha yukardaki s65mp3 bir ise yaramıyor denedim eger denerseniz sonucları bildirin calıstıramadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 11 Ocak 2007; 19:53:21 >
  • alın burayada koydum linki sox_gui wav converter

http://www.speedyshare.com/519791720.html
  • mp3 iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İiide telefonum mp3 calmıyor ve s65 im altıncı kattan dustu hic birsey olmadı
    tabiki cimlere dustu ama yinede bisiler olur diye cok korkmustum. ama olmadı
    aslan gibi telefon bence degistirmek istemiyorum sırf mp3 calsın diye cunku siemens marka cep telefonları beni hic yarı yolda koymadı.
    Bir anı: bir keresinde dagbasında tam bes kisinin yokia sı cekmedi benim siemens im cekti
    siz devam edin yokia kullanmaya
    quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

mp3 iyidir

Tsk ederim cumur verdigin link icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comrad -- 12 Ocak 2007; 23:34:02 >
  • Bu telefon MP3 çalmaz, çalamaz çalsa baştan koyarlardı. Zaten sonradan MP3 çalan CX 75 çıkardılar. Bütün özellikleri aynı sadece fazladan MP3 çalıyor. Ayrıca S 65 çalarsa, CX 65, CX 70 ve C 75 de çalacak demektir. Çünkü hepsi aynı platformda üretilmiş telefonlar. Menüleri, özellikleri aynı 1 eksik 2 fazla gerisi pazarlama.
  • Menüleri aynı herseyi aynı biliyorum.
    cumur kardes bu soz wav converter wav i wav a ceviriyor
    direk mp3 u wav a cevirmesi mümkün deilmi
    dedigin gibi sesi tam s65 e göre ceviriyor fakat wavi wava ceviriyor
    bunu mp3 ten wava cevirmenin yolu varsa solermisin.
    yinede verdigin paylasım icin saol
  • "indir"

rapid ile share arasındaki artıyı kaldır...

programda bolca soru işareti göreceksin. rusça olduğu için karakterler soru işareti şeklinde çıkıyor. kullanımı gayet basit, simgelerden anlaşılıyor herşey...
  • arkadaşlar MP3 dinlemek için donanım desteği gerenk. yazılımla bu iş halledilemez. S65 MP3 desteği kapsamıyor. düzenlenmiş wav formatı ile çalabilirsiniz müzikleri.

http://www.tmindex.com/siemens/
  • arkadaslar ben zamanında bu iş üzerinde cok ugrastım arastırdım ama malesef mp3 calmayı basaramadım.
    zaten wav formatına cevirince yüksek ve güzel ses cıkarıyor telefon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

"indir"

programda bolca soru işareti göreceksin. rusça olduğu için karakterler soru işareti şeklinde çıkıyor. kullanımı gayet basit, simgelerden anlaşılıyor herşey...

Cok tesekkur ederim gercekten kurulum gerektirmeden isi hallettim rusca da olsa cok kolay oldu
    zaten wav da mp3 kadar net oluyor yeterli bence mp3 e gerek yok.

• doğru wavı wava çeviriyor ama s65 in çalacağı en iyi wavı ayarlıyor ben mp3 leri goldwave de önce dönüştürüyorum sonra bu programı kullanıyorum oda işe yarıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: comrad

Menüleri aynı herseyi aynı biliyorum.
    cumur kardes bu soz wav converter wav i wav a ceviriyor
    direk mp3 u wav a cevirmesi mümkün deilmi
    dedigin gibi sesi tam s65 e göre ceviriyor fakat wavi wava ceviriyor
    bunu mp3 ten wava cevirmenin yolu varsa solermisin.
    yinede verdigin paylasım icin saol
  • Arkadaslar mp3 dosyalarinizi wav formatina cevirmek icin, winamp yeterli bir programdir.
    Winampta ctrl + p ile seceneklere girmeniz ve ardindan Eklentilerden - cikti plugn-ini "Nullsoft Disk Writer" secmeniz yeterlidir. Ardından cevireceginiz parcayı playliste alıp play dediginiz anda cevirme baslayacaktır. Bunun yanında disk writer secilen kısmın hemen altında Setting (ayarlar) secenegi ile olusturulan wav dosyasının hangi dizine kaydedilecegini belirleyebilirsiniz. Bunun yanında bu işlemi yaparken playlistte sadece cevirmek istediginiz parcalar olsun, yoksa winamp listedeki tüm parçaları cevirecektir. Birde işiniz bitince winampın ctrl + p secenekler menusunden yaptıgınız degisikligi geri alınız. Yani Eklentiler-çıktı secenegini "Direct sound output" veya Nullsoft wav output seceneklerinden birine geri alın.

Kücük ama önemli bir nokta! : Winamp wav dosyasini mümkün olan en yüksek kalitede cevirecegi icin 5mb lik bir mp3 yaklaşık 50mb lık bir wav dosyasına dönüşecektir. Bu noktada cumhur arkadaşımızın verdiği linteki (http://www.speedyshare.com/519791720.html ) sox_gui isimli program ile boyutunu telefonunuza uygun hale getirebilirsiniz.

Aynı şekilde cx65-70 vs wav destekleyen telefonlariniz icinde bu şekilde muzik çalmanız mümkün olacaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezyr -- 25 Şubat 2007; 15:55:08 >

• quote:

"indir"

Kardeşim ellerine sağlık nerden bulduysan piyasadaki bence en işe yarayan şeyi bu. Hiçbişeye gerek yok. İsterseniz mp3 cutter programı yükleyin ordan kesersiniz sonra bu programla wava sora da çalsın müzikler :)

• quote:

"indir"

program gayet hoş güzel fakat şarkı bitince tekrar başa dönüyor.şarkıları sırayla çalabilecek bir program varmı siemens s65 için.yada bunu yapmanın bir yolu varmı?

iyi çalışmalar

• quote:

Orjinalden alıntı: alpkop

arkadaşlar MP3 dinlemek için donanım desteği gerenk.

öyle olsa, 36**, 6600 gibi standart olarak mp3 formatını desteklemeyen cihazlara sonrdan programla bu özellik kazandırılamazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 16 Mayıs 2007; 12:50:48 >
  • 2800 kişi bakmış 19 kişi cevap vermiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.