Şimdi Ara

Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
7
Favori
27.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

Siemens' den alırsak bayi mi teslim ediyor yoksa normal kargo ile mi geliyor?

Aşağıdaki gibi bir mail geldi.
    Sanırım servis ürünü getiriyor kurup gidiyor.
    Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt

Kahve makinesi de "Büyük ev aletleri" ne dahil mi?

• nhtgrck N kullanıcısına yanıt

sizce bu model kara cuma da daha düşer mi ? 6170 tl sanırım şu an sepete attım yeni üye olup

Şunu atlamışsınız. Siemens e 30 dereceye ısıtılmış süt konurken philips e dolaptan çıkmış süt konuyor.

Sütsüz kahvelerde sıcaklık konusunda sıkıntı yok. Ama sütlü kahvelerde süt oranına bağlı olarak 5-10 derece daha düşük sıcaklıkta veriyor kahveleri siemens. Daha sıcak kahve içmek için bardağı ısıtma, bardağa buhar verme, sütü ısıtma vs. gibi çözümler üretilmiş. Americano, espresso içecek olanın zaten sıcaklık ile işi yok. Ama sütlü kahve tüketenlerin dikat etmesi lazım.

HB da ki yorumlara baktım. 5 yıldız verenler dahi sütlü kahvelerin istedikleri kadar sıcak olmadığını belirtmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 20 Kasım 2022; 14:50:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Şunu atlamışsınız. Siemens e 30 dereceye ısıtılmış süt konurken philips e dolaptan çıkmış süt konuyor.

Sütsüz kahvelerde sıcaklık konusunda sıkıntı yok. Ama sütlü kahvelerde süt oranına bağlı olarak 5-10 derece daha düşük sıcaklıkta veriyor kahveleri siemens. Daha sıcak kahve içmek için bardağı ısıtma, bardağa buhar verme, sütü ısıtma vs. gibi çözümler üretilmiş. Americano, espresso içecek olanın zaten sıcaklık ile işi yok. Ama sütlü kahve tüketenlerin dikat etmesi lazım.

HB da ki yorumlara baktım. 5 yıldız verenler dahi sütlü kahvelerin istedikleri kadar sıcak olmadığını belirtmişler.

Hocam philips 150 derece kahve verse yine almam.
    Ben bu markaya tövbeliyim.
    Ne aldıysam 6 ay sonra dökülmeye başladı.
    Kahve makinesi içinde uzun kullanımda aynı yorumlar mevcut.
    Beni etkileyen konulardan biri siemens iç hazneyi seramik kullanmış. Philips plastik.
    Ben bir ürüne 6 bin üstü para veriyorsam en az 7 sene kullanmak isterim.
    6 ayda dökülecek makine benden uzak olsun.
    Bunlar benim görüşlerim.
    Herkes istediğini almakta özgür..

• dimitradon kullanıcısına yanıt

Öyle olsa bile iletişime geçip Siemens’ e bildirin.

En azından hediye çeki verir…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İç hazne derken neyi kastettiniz?

Seramik ibaresini bir tek çekirdek değirmeninde görebilmiştim…

• Sütlü kahve karşılaştırmadım hocam. Bugün evdeyim, siemens ile az önce kahve yaptım ve temassız ısı ölçer ile ölçüm yaptım. Isıtılmamış, serin denilebilecek seramik kupaya siemens kahveyi 65 derece olarak verdi.

Soğuk kahve veriyor diyenin gelip bu 'soğuk kahve'yi bir seferde kafaya dikip içmesini izlemek isterdim. :)

Daha sıcak isteyen kupayı sıcak sudan/buhardan geçirebilir. Muhtemelen 5-6 derece daha sıcak alabilir kahveyi.

Sıcaklık yeterli isteyen gönül rahatlığı ile alıp kullansın. Akşam sütlü kahve de yoparken ölçerim fakat köpükten dolayı sağlıklı sonuç olmayabilir. Gıda için olan çubuk ısı ölçer lazım ona.

Ben iki tane aynı cihaz olmasın, philips'i de tecrübe edeyim diye aldım 2220/10 onu da ölçerim yarın.

Hocam mediamarkt kullandıktan sonra iade aldı mı ürünü?

• quote:

Orijinalden alıntı: greentooth

Hocam mediamarkt kullandıktan sonra iade aldı mı ürünü?

Hocam henüz sonuçlanmadı. Daha kargo firmaya ulaşmadı.
    Ama müşteri hizmetleri iade de sorun olmayacağını söyledi.
    Umarım sorun yaşamam.
    Siemens EQ500'deki indirimi görünce ondan sipariş verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 20 Kasım 2022; 15:52:58 >
  • greentooth kullanıcısına yanıt

Çubukla köpürtülen sütte sıcaklık ölçmenin ne anlamı var hocam ne kadar tutarsanız o kadar sıcak olur. Bardakta süt köpürtmek kötü sonuç verdiği için önermiyor önermeyenler. Siz bardakta köpürtme tercih ediyorsanız tabi ki siemens daha pratik gelir. Başka bir kapta köpürtüp bardağa dökünce daha pürüzsüz bir süt köpüğü oluyor o da philips gibi serbest çubuklarla daha kolay. Kahve sıcaklığı için ölçülmüşü var buyrun:

Not: insanların sıcaklık şikayeti sütlü içecekte. Bu yazdığınız çok kişiyi yanıltır. Siemens yeterince sıcak kahve vermiyor derken tam da bunu kastediyorum bakın sütsüz bile 65 derece diyorsunuz. Kahve 85-95 derece arası çekirdeğe göre demlenir. Sütsüz kahve çay gibi sıcak içilir. Ciddi bir tat farkı olur. Bardağınız çok soğuksa mutlaka ısıtmanızı öneririm. Sıcak suyla çalkalayıp geçin makine veriyor zaten tek tuşla. Bir de temassız yüzey ölçümü sağlıklı olmaz. Güle güle kullanın bu işler karışık :)

Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan HediyeliCoffee Timeyoutube
    Videoda eklediğim yeni koyulmuş çay fotoğrafı küçük çıktığı için görememiş olabilirsiniz. Demlikten bardağa koyduğunuz çay yaklaşık 81 derecedir. Evde termometreniz yoksa gösterdiğim değerleri buna göre değerlendirebilirsiniz. Hiçbir makineyle ulaşamayacağınız sıcaklıkta bir Café Latte için detaylı bir yol haritası bulabilirsiniz. Güvenlik uyarısına kesinlikle çok dikkat ediniz, yaralanmalara yol açabilir. Bölüm 1: Cam Bardakta Standart Sıcaklık Bölüm 2: Kağıt Bardakta Standart Sıcaklık Bölüm 3: Isıtılmış Porselen Fincanda Standart Sıcaklık Bölüm 4: Köpürtme Haznesini Küçültme Bölüm 5: Aşırı Sıcak Süt Elde Etme Bölüm 0: LatteGo'nun Yapısı (Extended)
    https://www.youtube.com/watch?v=bzK3pVj1BWA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 20 Kasım 2022; 15:57:36 >

Daha iyi bir seçim,

Her işte bir hayır vardır…

İnşallah sorunsuz iade olur hocam, yeni cihaz gelince yorumlarınızı bekleriz.

• Eq500 den ben de sipariş verdim gelsin bakalım yorum yaparız

• EQ500 klasik modeli 3. Dünya ülkeleri için yapılmış bir model gibi duruyor satıldığı ülkelere bakınca umarım sorun yaşatmaz fena durmuyor arkadaşa aldım EQ300 almıştım iade başlattım açmamıştık

• unpop kullanıcısına yanıt

Kanka içine makarna atınca bir yandan da yemek pişirebilirsin.

sen kahve içme Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli 

• quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

EQ500 klasik modeli 3. Dünya ülkeleri için yapılmış bir model gibi duruyor satıldığı ülkelere bakınca umarım sorun yaşatmaz fena durmuyor arkadaşa aldım EQ300 almıştım iade başlattım açmamıştık

Almanya amazon'da satılıyor. Almanya 3. dünya ülkesi mi?

Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli

• Melange kullanıcısına yanıt

Yeni üyeye indirim mi var acaba

Görmemiştim genelde 3. Dünya ülkeleri internet sitelerinde çıktı google da aratınca, diğer versiyondan farkı umarım kopürtme haznesidir sadece .

Yorumları çok iyi değil ama parasına göre iyi bence ne kadar ekmek o kadar köfte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 20 Kasım 2022; 23:53:7 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.