Yeterli sıcaklık ve basınç olmadan espresso yapamazsıın, o okudukların muhtemelen bozuktur. |
Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben teşekkür ederim. Sizin mesajınızdan sonra daha fazla kişinin görüp yararlanabilmesi için yeni konu açtım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İce tea seven çayı da ılık mı içmeli
. Kullanıcı yorumları kahveyı ılık veriyor diyor. Sütlü kahveler bu gibi oluyor diyolar. Fiyat çok uygun ama pas geçiyorum mecburen.
-
he dostum he.
-
Youtube da soyle bir cozumunu gordum. Bos bardagi milk tusuna basip buharla isitiyoruz + cift cidarli bardak kullanirsaniz sicacik icersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bari çift cidarlı ikili Latte bardağı fırsatı da paylaşın.
Amazon' da olacaktı...
-
O ve benzer çözümleri gördüm ama bile bile ladeslenmeye gerek yok. Almışken adam gibisini almak lazım.
-
şakamısın kardeş sen diyorsunki bi kupayı kafayı dikmek istemiyorum al dene dik kafayı dikebiliyorsan
kaynamış granül kahveden beyninizdemi kaynadı anlamıyorumki bu kahvelerin hepsi 15 basınç veriyor senin alacağın delonghi vs de 15 basınç veriyor
şurda teknik konuşuyoruz adam banane yhaa ılık diyor
-
Adam gibisi derken, gereksiz tırı vırı özelliklere binlerce lira fark ödemeyin.
Misal bana dokunmatik tuş lazım olmadığından bu özelliğe tav olmam…
Adam gibisinden kastı bence EQ500 gibi tam otomatik bir ürün olabilir. Bence de bütçesi olanın bu EQ500'ü alması lazım. Siemens hız kesmeden indirimlere devam ediyor. Black Friday için sabırla bekliyorum. Olacak bir şeyler.
-
-
Siemens eq 300 konudaki makineyi iki üç gündür kullanıyorum, ürün kesinlikle sıcacık veriyor kahveleri soğuk süt ile denedim onda bile sıcak verdi bardağı tutamadım. Bu soğuk kahve yapıyor muhabbeti boş laf bence de.
Ortalık karışmış, durun kafalardaki soru işaretlerini gidereyim.
Bu hafta içinde önce siemens eq300 aldıktan sonra eşimin bu makinaya el koyması üzerine, Perşembe günü bir tane de philips 2220/10 satın aldım. İkisini de eş zamanlı kullanıyorum.
- Siemens malzeme kalitesi daha iyi, demleme mekanizması çıkarması ve temizlemesi çok daha kolay. Keşke ekranlı olsaydı çok iyi olurdu.
- Siemens sıcak kahve veriyor, philips biraz daha sıcak kahve veriyor. İkisi de soğuk kahve vermiyor. Philips'in biraz daha sıcak verdiği doğru, ölçüm de yapabilirim.
- Philips kullanma kılavuzunu bir kör ve sağır birlikte yazmışlar sanırım, bu kadar kötü bir kılavuz görmedim. Bildiğin bulmaca çözdük. İnsan iki satır fazla açıklama yazar.
- Philips'in kutusundan su filtresi çıkıyor, siemens'de ayrıca satın almak gerekiyor.
- İkisinin de kahveleri arasında bariz bir lezzet farkı yok, var diyen de psikolojisine yeniliyordur.
- Philips'de sütlü kahve yapmadım henüz fakat süt köpürtme çubuğunu kullandım, çok pratik değil, sadece sağa sola belli bir açı ile hareket edebildiğinden altına bardak sokmak ve çıkarmak zor. Siemens'de bu parçanın yükseklik ayarı var, kullanmak daha kolay.
- Her ikisi de kahve yaparken/öğütürken içine kahve döküyor, bunların çalışma prensibi bu.
- Philips fazladan toz kahve de kullanıyor, bilmiyorum kullanan olur mu ama var.
- Philips'de iki shot espress yapma seçeneği var gibi görünse de, bildiğin tüm işlemleri iki kez yaparak demliyor. Yani sadece iki kez yerine bir kez tuşa basılıyor, yoksa siemens ile aynı şekilde yapıyor.
Sorusu olan varsa sorabilir, birini kullanıp diğerini kullanmayan atıp tutmasın. Birisi evde, diğeri ofiste aktif kullanılıyor.
-
Hocam yaptığınız sıcaklık karşılaştırması sütlü kahverler için mi?quote:
Orijinalden alıntı: greentoothOrtalık karışmış, durun kafalardaki soru işaretlerini gidereyim.
Bu hafta içinde önce siemens eq300 aldıktan sonra eşimin bu makinaya el koyması üzerine, Perşembe günü bir tane de philips 2220/10 satın aldım. İkisini de eş zamanlı kullanıyorum.
- Siemens malzeme kalitesi daha iyi, demleme mekanizması çıkarması ve temizlemesi çok daha kolay. Keşke ekranlı olsaydı çok iyi olurdu.
- Siemens sıcak kahve veriyor, philips biraz daha sıcak kahve veriyor. İkisi de soğuk kahve vermiyor. Philips'in biraz daha sıcak verdiği doğru, ölçüm de yapabilirim.
- Philips kullanma kılavuzunu bir kör ve sağır birlikte yazmışlar sanırım, bu kadar kötü bir kılavuz görmedim. Bildiğin bulmaca çözdük. İnsan iki satır fazla açıklama yazar.
- Philips'in kutusundan su filtresi çıkıyor, siemens'de ayrıca satın almak gerekiyor.
- İkisinin de kahveleri arasında bariz bir lezzet farkı yok, var diyen de psikolojisine yeniliyordur.
- Philips'de sütlü kahve yapmadım henüz fakat süt köpürtme çubuğunu kullandım, çok pratik değil, sadece sağa sola belli bir açı ile hareket edebildiğinden altına bardak sokmak ve çıkarmak zor. Siemens'de bu parçanın yükseklik ayarı var, kullanmak daha kolay.
- Her ikisi de kahve yaparken/öğütürken içine kahve döküyor, bunların çalışma prensibi bu.
- Philips fazladan toz kahve de kullanıyor, bilmiyorum kullanan olur mu ama var.
- Philips'de iki shot espress yapma seçeneği var gibi görünse de, bildiğin tüm işlemleri iki kez yaparak demliyor. Yani sadece iki kez yerine bir kez tuşa basılıyor, yoksa siemens ile aynı şekilde yapıyor.
Sorusu olan varsa sorabilir, birini kullanıp diğerini kullanmayan atıp tutmasın. Birisi evde, diğeri ofiste aktif kullanılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam sıcaklık karşılaştırılması için şu videoya bakabilirsiniz. Bizim milletin huyudur kendi makinasını en iyisi zannetmek, para verdiği için gereksiz şekilde övmek.
https://www.youtube.com/watch?v=eHoHmoqjeAM&feature=youtu.be
-
Hocam bu videoyu izlemiştim. Philips'e bebek emziği yöntemi yapılmazsa aynı değerler çıkıyor 😀quote:
Orijinalden alıntı: yusuf24Hocam sıcaklık karşılaştırılması için şu videoya bakabilirsiniz. Bizim milletin huyudur kendi makinasını en iyisi zannetmek, para verdiği için gereksiz şekilde övmek.
https://www.youtube.com/watch?v=eHoHmoqjeAM&feature=youtu.be
Philips emzikle çok az daha sıcak oluyor :)
Şu aşağıdaki videolarda EQ300 ve EQ500'ün karşılaştırması var.
EQ500 gayet tatminkar duruyor.
Bende EQ300'ü iade etmiştim. EQ500'ü direk sipariş verdim.
EQ500 SICAKLIK ÖLÇÜMÜ
EQ300 SICAKLIK ÖLÇÜMÜ
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Siemens' den alırsak bayi mi teslim ediyor yoksa normal kargo ile mi geliyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X