Şimdi Ara

Siemens CX65 Garantiden Değişecek.Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siemens CX65 cep telefonumu 09.03.2005 gunu satın almıştım. iki üç kere arızalandı tamir vs. yapılıp geri gonderdiler. Tabi bu telefon bir turlu dikiş tutmadı. Geçen ay, yani garanti bitimine 15 gün kala son kez Başarı Servise gonderdim. Buraya kadar sorun yok.
    19.02.2007 günü teslim almışlar. Servisi her aradığımda " Boardı Değişecek Yurtdışından parça bekliyoruz " diye diye 1 ay 7 gun gecti. Normalde "1 ay içinde tamir yapılmazsa yenisi veya ust modeli ile değişir" denir. Pazar'ları çıkarınca 30 işgünü dolmuş oluyor. Başarı'yı aradım onlarda " 30 gün doldu SIEMENS'i ara" dediler. Telefondaki bayan ayrıca "değişim için bu saatten sonra Siemensi arayacaksın" dedi.
    Sormak istegim konu Siemens ile Benq birleşti ve bu konuyla ilgili kiminle muhattap olacağım, ayrıca değişimi Başarı'nın yapması gerekmezmi neden topu bana atıyorlar?
    Bu konudaki prosedür nedir acaba arkadaşlar? Bu konuyla ilgili bildigini telefon numarası varmı?

Not: Geçen kardeşimin Siemens A70'i bloke oldu Benq'i aradık O başka yeri arattırdı, aradığım adam Siemens ile alakamız yok vs dedi ve baya bir sallandıktan sonra müşteri temsilcisi ile konuşabildik.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 26 Mart 2007; 17:33:06 >

• sen buraya yazdıklarını aynen 0216 459 98 98 e söyle onlar sana değişim talebinin yanıtını vereceklerdir. senin aradığın yer kozyatağındaki yerin bu konuyla ilgisi yok. sen benq-siemens çağrı merkezini ara senin değişim talebine yanıt vereceklerdir. telefonu 0216 459 98 98
  • Arıyorum. Teşekkurler Caneryolal
  • Evet bugun aradım.

Ben: Telefonum 19 Şubattan beri tamir edilemedi

Siemens Müşteri Temsilcisi: Board değişecekmiş çok kısa bir sure zarfında gelecektir

Ben: 30 iş günü doldu ve telefonun yenisi ile değiştirilmesi gerekmezmi dedim.

Siemens Müşteri Temsilcisi: O zaman talebinizin olması lazım.

Ben: Bende şuan talep ediyorum

Siemens Müşteri Temsilcisi: Bir dakika bekleyin değerlendireceğiz

Siemens Müşteri Temsilcisi: (Bir dakika Sonra) Evet talebiniz olumlu karşılandı, yenisi ile değişecek. Başarı Servise talimat verildi.

Ben: CX65'ten düşük bir modelle değiştirilirse teslim almam. Zaten birbuçuk ay önce Siemens'e Telefonlarınızdan memnuniyetsizliğim konulu mail attım.

Siemens Müşteri Temsilcisi: Merak etmeyin şuan piyasadaki muadili ile değişecek
    vs.vs. dedi

Bana sizce hangi telefonu gonderirler? Adama sorduğumda şuan belli değil dedi. Bunu nasıl öğrenebilirim arkadaşlar.

• minimum C75 verirler.ama onun da üst modelleri olabilir.
  • C75 mi. Şöyle iyi bir ley verseler bari mesela SIEMENS SXG75 falan verseler :p
    Bugun başarı'yı bir kez daha arayayım ne zaman belli olur diye sorayim.
    Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: fktanik

C75 mi. Şöyle iyi bir ley verseler bari mesela SIEMENS SXG75 falan verseler :p
    Saygılar

pardon da sxg verilmez.
    c75,cx75,cl71,s75,s88 gibi bir şey olabilir o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: caneryolal

quote:

Saygılar

pardon da sxg verilmez.

%99 c75 olur verecekleri tel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caneryolal

quote:

Saygılar

pardon da sxg verilmez.

Şaka yaptık yaw. Neyse muhtemelen C75 olur. Bugun Başarıyı aradım 1-2 hafta surebilir dediler. Ne gıcık bir işmiş...

Yardımlarınız için Teşekkurler arkadaşlar.
  • quote:

Siemens CX65 cep telefonumu 09.03.2005 gunu satın almıştım. iki üç kere arızalandı tamir vs. yapılıp geri gonderdiler. Tabi bu telefon bir turlu dikiş tutmadı. Geçen ay, yani garanti bitimine 15 gün kala son kez Başarı Servise gonderdim. Buraya kadar sorun yok.
    19.02.2007 günü teslim almışlar. Servisi her aradığımda " Boardı Değişecek Yurtdışından parça bekliyoruz " diye diye 1 ay 7 gun gecti. Normalde "1 ay içinde tamir yapılmazsa yenisi veya ust modeli ile değişir" denir. Pazar'ları çıkarınca 30 işgünü dolmuş oluyor. Başarı'yı aradım onlarda " 30 gün doldu SIEMENS'i ara" dediler. Telefondaki bayan ayrıca "değişim için bu saatten sonra Siemensi arayacaksın" dedi.
    Sormak istegim konu Siemens ile Benq birleşti ve bu konuyla ilgili kiminle muhattap olacağım, ayrıca değişimi Başarı'nın yapması gerekmezmi neden topu bana atıyorlar?
    Bu konudaki prosedür nedir acaba arkadaşlar? Bu konuyla ilgili bildigini telefon numarası varmı?

Not: Geçen kardeşimin Siemens A70'i bloke oldu Benq'i aradık O başka yeri arattırdı, aradığım adam Siemens ile alakamız yok vs dedi ve baya bir sallandıktan sonra müşteri temsilcisi ile konuşabildik.

Saygılar

Bu bahsettiğim konu ile ilgili halen telefon yok piyasada. Siemens'i araya araya yeni bir telefon parasi vercez herhalde. Her aradığımda yurtdışından gelecekmişte, gümrüktebekletilirmişte falan falan... 3 gün sonra tam iki ay olacak. Bununda belli bir yasal prosedürü yokmu? Bunlar beni sonsuza kadar bekletmesinler sonra? .

Saygılar

• beklemek zorundasın yapabileceğin başka birşeyde yok zaten...

afedersin ama yeni bir telefon alacaksın biraz daha sabırlı ol bence hemde granti bitimine 15gün kala telefonun yenilenmiş...
  • arkadasım sxg verecek olsalar yani batar bu benq-siemens bozulana üst model vereceklerse benımde elimde garantili cx 65 var gönderdim yaptilar geldi tekrar ayni yatiyor.arayınca soylesen banada bir sxg yollasalar neyse bunlar işin şakası da arkadasım sxg vermezler sen yine ya cx 65 alırsın yada alt veya bi ust modelini alırsın

• Arkadaslar 3 ay olacak halen Piysada telefon yok???
    Ne yapcaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: copicstar

arkadasım sxg verecek olsalar yani batar bu benq-siemens bozulana üst model vereceklerse benımde elimde garantili cx 65 var gönderdim yaptilar geldi tekrar ayni yatiyor.arayınca soylesen banada bir sxg yollasalar neyse bunlar işin şakası da arkadasım sxg vermezler sen yine ya cx 65 alırsın yada alt veya bi ust modelini alırsın

Tamam Soylerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.