Şimdi Ara

Siemens Bulaşık Makinesi Sepetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2012 yılında satın almış olduğumuz Siemens 3 programlı bulaşık makinesinin sepetlerindeki plastik kaplamalar soyulup çatladı ve altındaki paslı demirler görülür hale geldi,sepetleri yenilemek için fiyatlarına baktığımda sepet takımının 500 lira civarında olduğunu gördüm,fiyat bana çok yüksek geldi.Makineyi böyle kullanmaya devam etsek sağlık açısından bir zararı olur mu?



  • Bizim makine senelerdir öyle yaşıyoruz hâlâ bir sıkıntı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Servisi aradım ve sepetlerin siparişini verdim,zararı olmasa bile kötü görünüyor.Daha 7 senelik makinede böyle bir problemin oluşması anlaşılır bir durum değil,daha önce kullandığımız bulaşık makinelerimizde böyle bir sorun yaşamamıştık,sorunsuz olsun diye Siemens alıyoruz bir dünya masraf çıkıyor
  • 1990 ların başında satılan bosch bulaşık makinesinin sıfırı bugün satılsın gider alırım isterse C sınıfı olsun 30 lt su harcasın farketmez o makinelerin sağlamlığı bugüne ait hiçbir üründe yok, alayı çöp narin makineler.

    Siemens Bulaşık Makinesi Sepetleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDrama -- 3 Kasım 2019; 11:49:36 >
  • Merhabalar , bende bu konu ile ilgili sorun yaşadım ve basit bir çözüm geliştirdim.

    Öncelikle allta linkini verdigim ürünü kullanıyorum. Yaklaşık 2 yıldır , hiçbir atma yada bozulma yaşamadı.

    cift karısım olan bu epoksi yapiştiriciyi dolgu gibi kullanıp, paslanan kısımları , zımpara ile temizleyip , hazarlı bölgenin üzerini kapladım. Çok akışkan olmadıgından , uygulama cok kolay.

    Birde tabakları koydugumuz dikine olan kısımlar ıcın , gene aynı yapstırıcıyı kullanarak , şiringa kapaklarını , şapka gibi yerleştirip yapıştırdım. Eczaneden alabilirsin .

    Sonucta , paslı olmasından bence daha iyidir. Zaten o bölgelerdeki paslanmalar tamamen durdu. Daha detaylı bilgi istersen özelden yardımcı olabilirim.
    https://urun.n11.com/yapistirici-ve-bant/404-plastik-celik-yapistirici-cift-karisim-P325355488?gclid=Cj0KCQjw9fntBRCGARIsAGjFq5G9CSfiFPgF65aOnxMpn0xtH0VHDi7lht44R7JLFbQnb5YYSIHFqXcaAg1qEALw_wcB&gclsrc=aw.ds




  • bende ki makinede Siemens , 2008 yılında aldım. 500 tl sepet parası verceğime 2000 tl ye makineyi yenilerim.

    Söz ettiğim yapıştırıcının rengi , koyu gri, antrasit gibi. Dolayısıyla tamiratlı kısımlar hiç göze çarpmıyor.
  • MyDrama M kullanıcısına yanıt

    SMS 6062 tam bir efsane, evladiyelik bir makina. Alman mühendisliğinin tam karşılığı bir makina. Şimdikiler kumda oynar bunun yanında.

  • Artık makineler ve kullanılan malzemeler eskisi gibi kaliteli değil. Garanti bitince makine de bitiyor.

    Daha dikkatli kullanmak lazım.

    Siemens Bulaşık Makinesi SepetleriDedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Bulaşık makinesi sepet paslanması bir çok ev kullanıcısının başına gelen ya da gelebilecek bir şey. Bulaşık makinesi sepet paslanması çok sinir bozucu olabilir ve üzücü sonuçlar doğurabilir. Bulaşıkları dizdiğimiz sepetlerin paslanması sonucunda bulaşıklarda pas lekesi, çizilme oluşmakla beraber sağlık açısından da zararldıır. Videomda sizlere bulaşık makinesinde pas neden oluşur ve bunu önlemenin yollarını anlattım ayrcıa pas sonucunda bulaşık makinenizde kötü koku da oluşabilir bu konuya da değindim. #pratikbilgiler #bulaşıkmakinesi #keşfet
    https://www.youtube.com/watch?v=tbciHuUex9U&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.