Şimdi Ara

siemens beyaz esya garanti uzatma(sizce hangilerini uzatmali)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde siemens bulasik,camasir mk , firin ve buzdolabi kullaniyoruz ....daha 5 ay oldu alinali yani garantisi var ancak garanti suresini 7 yila cikarmak icin cihaz basina 120 tl istiyorlar...sizce beyaz esya grubundan hangisine bunu yaptirmak gerekir yada gerekir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

Evde siemens bulasik,camasir mk , firin ve buzdolabi kullaniyoruz ....daha 5 ay oldu alinali yani garantisi var ancak garanti suresini 7 yila cikarmak icin cihaz basina 120 tl istiyorlar...sizce beyaz esya grubundan hangisine bunu yaptirmak gerekir yada gerekir mi?

Benim hem bulaşık hemde çamaşır makinam sıemens ben yaptırmamıştım imkanınız varsa hepsine yaptırın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iste hepsi birden 500 e yakin tutuyor neredeyse bir makina fiyati bakildiginda...karar veremedim tam olarak

• Çamaşır makinasıyla buzdolabına yaptırın o zaman bulaşık makinası kolay bozulmaz diye düşünüyorum. Ama siz @candoğan62 ve @lazpanyol'a sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

Çamaşır makinasıyla buzdolabına yaptırın o zaman bulaşık makinası kolay bozulmaz diye düşünüyorum. Ama siz @candoğan62 ve @lazpanyol'a sorun.

tesekkur ederim bir sorayim onlara da...

• quote:

quote:

Çamaşır makinasıyla buzdolabına yaptırın o zaman bulaşık makinası kolay bozulmaz diye düşünüyorum. Ama siz @candoğan62 ve @lazpanyol'a sorun.

Camasirla buzdolabi önemlidir bulask makinesinin topu topu sirkule motoru yada karti bozulur çok önemli degil

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

quote:

Camasirla buzdolabi önemlidir bulask makinesinin topu topu sirkule motoru yada karti bozulur çok önemli degil

teşekkürler yani fırın ve bulaşık makinesi o kadar önemli değil diyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Antika.

atla deve sanki hepsini uzat,
    sigaraya, altılıya, içkiye parası var herkesin gelmiş şunu soruyor.
    inşallah herpsi zırt pırt bozulur.

yasina ve cahilligine veriyorum , bu saydiklarina para ayirip ayirmayacagimi sana soracak degilim, ki sen bunu soyleme hakkini kendinde buluyosan vay haline daha diyecek lafim yok....

Yav he he senin akıl yaşın kaç 3,5 mu

Hem adam ortaya yazmış neden atladınki kefal gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tostmania -- 6 Aralık 2013; 2:38:28 >

• konu benim konum ve gelmiş şunu soruyor sözü senin için ortaya yazılmış olarak algılanıyorsa ben kefalde olmaya ve hatta akıl yaşını da ufaltmaya razıyım:)Konu amacını aşmasın ben bilgiyi aldım zaten lazpanyol 'e özellikle teşekkürler kardeşim

(arkadaş yardım çağırdı galiba)
  • Bunun için konu açmışsan sen bitmişsn zaten.:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Tostmania

Bunun için konu açmışsan sen bitmişsn zaten.:)))

olur bir daha konu acarken haber vericem senin onayindan sonra yayinlanir iyi oldu bunu ogrendigim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tostmania

Bunun için konu açmışsan sen bitmişsn zaten.:)))

olur bir daha konu acarken haber vericem senin onayindan sonra yayinlanir iyi oldu bunu ogrendigim

siemens beyaz esya garanti uzatma(sizce hangilerini uzatmali)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.