Şimdi Ara

Siddetli oksuruk var yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uykumdan siddetli oksurerek uyandik arkadaslar nefes alirken degisik oluyorum agzimdan alirsam zor aliyor gibi oluyorum ve agzima kan tadi geliyor tukuruyorum kan gelmiyor valla aksam aksam fena oldum ya

Deli gibi bir bahar alerjim vardir fakat aleejimin ilk yili cok fena oksururdum diger yillar pek boyle bir sey olmadi alwrjiyle alakali diye dusunuyoruk ama tirstim. Yasamasis olan var mi acaba gece gece cok panikledim kusura bakmayin

not: kicim acikta kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lan biriniz yardim edin titriyorum lan korkudan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç uyuma ya uykunda ölürsen?

Bunu düşünecek kadar aptal olma. Başka ne belirti var şuan.

• Kan tadı boğazın tahrişi ile olmuş olabilir, ciğerde de sorun olabilir. Bir acil servisine gidersen çözüm alırsın.

• şiddetli osuruk diye girdim
  • Wheatley kullanıcısına yanıt
    uykumda olmektrn falan korktugum yok agzima kan tadi geldigi icin korkuyorum

Siddetli oksuruk var agzimdan nefes alirken sanki bi zar var mis gibi zor aliyor gibi bi ses cikariyorum filmlerde 100 yasindaki yaslilar gibi

3 yil once bu aylarda siddetli oksurukten gittik bahar alerjjisi demislerdi alerji 3 yildir var ama oksuruk o gunden beridir yoktu Bende haliyle tirstim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sempatizann

uykumda olmektrn falan korktugum yok agzima kan tadi geldigi icin korkuyorum

Siddetli oksuruk var agzimdan nefes alirken sanki bi zar var mis gibi zor aliyor gibi bi ses cikariyorum filmlerde 100 yasindaki yaslilar gibi

3 yil once bu aylarda siddetli oksurukten gittik bahar alerjjisi demislerdi alerji 3 yildir var ama oksuruk o gunden beridir yoktu Bende haliyle tirstim

Ateş var mı

Boynunun sağ tarafında şişlik, sol koltuk altı şişlik?

Deri döküntüsü

Aynadan boğazına bak kaldırım taşı gibi olmuş mu. Şiş ve kırmızı mı?

Genel halsizlik yorgunluk

İshal, mide bılantası, baş ağrısı

Tek ayna boğaz da sorun varsa salla. Diğerleri varsa yaz tekrar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bademcik sismesi yardim lutfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam, Şiddetli osuruk var diye okudum.
    Kusura bakma dünkü osuruk konularından sonra insan görmek istediğini görüyor.

edit, bu arada geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bykanser -- 13 Mayıs 2015; 1:28:52 >
    Aynada bi baktim normal gibi geldi bogazim halsizlik ates falan yok ama siddetli oksurdugumden sanirim bogaza dogru bi yanma var

Simdi dogruldum biraz yatakta rahatladim su iciyorum oksuruk gelir gibi oldugunda

• Ben bu başlığı niye şiddetli osuruk olarak okuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sempatizann

Aynada bi baktim normal gibi geldi bogazim halsizlik ates falan yok ama siddetli oksurdugumden sanirim bogaza dogru bi yanma var

Simdi dogruldum biraz yatakta rahatladim su iciyorum oksuruk gelir gibi oldugunda

Hiçbir şeyin yok. Belki viral farenjit vardır. Bol bol ılık su iç. Kendiliğinden geçer.

Yat uyu sağlamsın.

Sagolun hocam rahatlattiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.