Şimdi Ara

ŞİDDETLE YARDIMA İHTİYACIM VAR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben dershaneden ayrılmak istiyorum ama senet imzaladık. Toplam 2000 TL'ye yazıldım ayda 200 veriyoruz. Dershaneye de topu topu 1 ay 1 hafta gittim + yayın aldım + ilk 2 ayın taksitlerini de yatırdık. Ben şimdi ayrılmak istesem ne kadar para isterler, istemeye hakları var mı daha doğrusu? Belki yayın parasını isterler diye düşünüyorum ama gerçekten kafam çok karışık arkadaşlar yardımınıza şiddetle ihtiyacım var. Şimdiden cevap atan-atmayan herkese çok teşekkür ederim.

• Senet imzaladın sonuçta ayrılsan bile alırlarp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Senet imzaladın sonuçta ayrılsan bile alırlarp

Mazeretim var ama?
  • Ona burada bir cevap bulamazsın.Dersane yönetimiyle konuşman lazım.Büyük ihtimal sorun çıkaracaklarını zannetmem.Sadece muhasebe hesap yapar. yayınların parasını ve gittiğin gün kadarın parasını alırlar o kadar diye düşünüyorum.Zorla tutacak halleri yok seni.Şu an bendede aynı sorun var.Ben de eski dersaneme geçmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scream5

quote:

Mazeretim var ama?

sorun nedir hocam ?
  • Onu dersane yönetimiyle konuş.Sorun çıkarmazlar büyük ihtimal.Yayın parası ve gittiğin güne denk gelen parayı alırlar o kadar.Ben de eski dersaneme geçmeyi düşünüyorum.Benim önceden ayrılan arkadaşlarım olmuştu.Yayın parası ve gittiğin güne denk gelen parayı aldıktan sonra senedini verirler büyük ihtimal.
  • vereceklerini sanmıyorum ama tabi dershane sahibinin karakterinede bağlı gidip adam gibi mazareti söylersen tamam diyende çıkabilir yok ne olursa olsun vermeyiz diyende çıkabilir yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ün!em

quote:

quote:

Mazeretim var ama?

sorun nedir hocam ?

Mazeretim, maddi olarak biraz sıkışık günler geçiriyoruz. Hem işte çalışmam gerekiyor. Mesela ben 1 ay 1 hafta gittim. 2 taksit de yatırdım zaten. Benden ayrıca yayın parası alabilir. Bilmiyorum iki arada bir derede kaldım anlayacağınız.
  • Ugurda kayit aldirirken yuzde 10 kestiklerini soylemislerdi.

• quote:

Arkadaşlar ben dershaneden ayrılmak istiyorum ama senet imzaladık. Toplam 2000 TL'ye yazıldım ayda 200 veriyoruz. Dershaneye de topu topu 1 ay 1 hafta gittim + yayın aldım + ilk 2 ayın taksitlerini de yatırdık. Ben şimdi ayrılmak istesem ne kadar para isterler, istemeye hakları var mı daha doğrusu? Belki yayın parasını isterler diye düşünüyorum ama gerçekten kafam çok karışık arkadaşlar yardımınıza şiddetle ihtiyacım var. Şimdiden cevap atan-atmayan herkese çok teşekkür ederim.

abicim ben de aynı durumdayım sayılır.bi kız yüzünden dershaneye başladım şimdi ayrıldık ve dershaneyi bırakacağım.dershaneyle konuşursan hallolur diye düşünüyorum.ama yaklaşık 500-600 tl civarı isteyebilirler.dershaneden dershaneye değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AoyiaB

quote:

Arkadaşlar ben dershaneden ayrılmak istiyorum ama senet imzaladık. Toplam 2000 TL'ye yazıldım ayda 200 veriyoruz. Dershaneye de topu topu 1 ay 1 hafta gittim + yayın aldım + ilk 2 ayın taksitlerini de yatırdık. Ben şimdi ayrılmak istesem ne kadar para isterler, istemeye hakları var mı daha doğrusu? Belki yayın parasını isterler diye düşünüyorum ama gerçekten kafam çok karışık arkadaşlar yardımınıza şiddetle ihtiyacım var. Şimdiden cevap atan-atmayan herkese çok teşekkür ederim.

abicim ben de aynı durumdayım sayılır.bi kız yüzünden dershaneye başladım şimdi ayrıldık ve dershaneyi bırakacağım.dershaneyle konuşursan hallolur diye düşünüyorum.ama yaklaşık 500-600 tl civarı isteyebilirler.dershaneden dershaneye değişir.

Öncelikle cevaplar için herkese teşekkür ederim tekrardan. Şimdi biz ilk 2 taksiti yatırdık yani 400 TL yine de 500-600 isterler mi? Ben sadece yayın söz konusu olur diye bekliyorum ama daha neler çıkar bilmiyorum. Extra 200 vermeye razıyım yine yayın için.

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle cevaplar için herkese teşekkür ederim tekrardan. Şimdi biz ilk 2 taksiti yatırdık yani 400 TL yine de 500-600 isterler mi? Ben sadece yayın söz konusu olur diye bekliyorum ama daha neler çıkar bilmiyorum. Extra 200 vermeye razıyım yine yayın için.

yakın bi arkadaşımla beraber başladık dershaneye.o da daha yeni ayrıldı.ondan aldığım bilgilere göre konuşacağım.o 3 taksit verdi.ekstradan 1500 tl alacaklardı.ama bize o malum kız arkaşımın ablası sayesinde indirim yapmışlardı grup olarak.o yüzden -sanırım- 650 tl almışlar.biz de 2350 tlye kayıt yaptırmıştık.200 er 200 er ödüyorduk.pek farklı sayılmaz yani durum.ama dediğim gibi dershaneden dershaneye değişir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yakın bi arkadaşımla beraber başladık dershaneye.o da daha yeni ayrıldı.ondan aldığım bilgilere göre konuşacağım.o 3 taksit verdi.ekstradan 1500 tl alacaklardı.ama bize o malum kız arkaşımın ablası sayesinde indirim yapmışlardı grup olarak.o yüzden -sanırım- 650 tl almışlar.biz de 2350 tlye kayıt yaptırmıştık.200 er 200 er ödüyorduk.pek farklı sayılmaz yani durum.ama dediğim gibi dershaneden dershaneye değişir.

Sınav dershanesine gidiyorum. İşte bu yatırdıklarımızın haricinde 600 TL falan istemezler inşallah. Benim öyle grup arkadaş falan da yok benimle birlikte ayrılacak...

• Durumunuz bizle hemen hemen aynı ama bu işler okadar basit olmuyor bende kardeşimi 3.200 yazdırdım şimdilik sadece 320 tl ödedik bugün kardeşimi dershaneden almak istiyorum dedim ama birkaç kişiden öğrendigime göre birkere kitap paralarını kesiyorlarmış onun haricinde indirimli olmayan fiyattan hesap yapıyorlar ve her ders saati için 10 tl üzerinden hesap yapıyorlar orada idareye sordum sanırım 1000 tl üzeri hesap çıkartırlar diye korkuyorum sadece kitap parası 350 tl alsalar neysede bukadar çok isterlerse dershaneye devam etmek daha mantıklı ama bilen arkadaşlar varsa nasıl bir yol izlemek lazım bu arada kardeşimin dershanesi fem eylül 26 başladı ekim ayında zaten 1 hafta bayrama gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

Durumunuz bizle hemen hemen aynı ama bu işler okadar basit olmuyor bende kardeşimi 3.200 yazdırdım şimdilik sadece 320 tl ödedik bugün kardeşimi dershaneden almak istiyorum dedim ama birkaç kişiden öğrendigime göre birkere kitap paralarını kesiyorlarmış onun haricinde indirimli olmayan fiyattan hesap yapıyorlar ve her ders saati için 10 tl üzerinden hesap yapıyorlar orada idareye sordum sanırım 1000 tl üzeri hesap çıkartırlar diye korkuyorum sadece kitap parası 350 tl alsalar neysede bukadar çok isterlerse dershaneye devam etmek daha mantıklı ama bilen arkadaşlar varsa nasıl bir yol izlemek lazım bu arada kardeşimin dershanesi fem eylül 26 başladı ekim ayında zaten 1 hafta bayrama gitti

Haklısın hocam her yerden kesiyorlar. Ben de 30 eylülde başladım yazdığım gibi 2 taksit de yattı ona rağmen fazla bir şey istemeseler bari. Zaten en büyük hatayı yazılarak yaptım ama olanla ölene çare bulunmazmış, yapacak pek de fazla bir şey yok.

• quote:

Para kesme işlemi şöyle oluyor dershanenin kitabında yazan bir miktar var. Atıyorum ders başına 4tl lik ücret bunu valiliğe bildirmek zorundalar sen 2bin liraya indirimli yazıldın değil mi? normalde fiyatı 3200 ise indirimsiz fiyatı üzerinden gittiğin saati ve yayın ücretlerini ödemen gerekiyor.

Bende ilk 1 hafta birey e gittim sonra kaydımı aldırdım eski dershaneme geçtim. Benden ilk haftanın ücreti 80TL kestiler. İki dershanedede böyleydi eğer kıytırik bir dershaneye gitmiyorsan orda da bu şekildedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: admilx

quote:

Para kesme işlemi şöyle oluyor dershanenin kitabında yazan bir miktar var. Atıyorum ders başına 4tl lik ücret bunu valiliğe bildirmek zorundalar sen 2bin liraya indirimli yazıldın değil mi? normalde fiyatı 3200 ise indirimsiz fiyatı üzerinden gittiğin saati ve yayın ücretlerini ödemen gerekiyor.

Bende ilk 1 hafta birey e gittim sonra kaydımı aldırdım eski dershaneme geçtim. Benden ilk haftanın ücreti 80TL kestiler. İki dershanedede böyleydi eğer kıytırik bir dershaneye gitmiyorsan orda da bu şekildedir.

Sınav dershanesine gidiyorum. Hocam inşallah dediğin gibidir kafayı yemek üzereyim o duruma geldim yani.

• Ders başına saatlik ücret milli egitimin belirledigi 10 tl dershaneden ayrılırken neden indirimsiz fiyattan hesaplıyorlar anlamıyorum sonuçta bana da verdikleri hesap dökümünde indirimli fiyat var böyle saçmalık olmaz kitap parasını kes ona kimse bir şey demez ama karşı tarafı zor durumda bırakma o alınan fazla paralar helal mi zannediyorlar

• Benim 1 ay 1 hafta ortalaması 440 tl çıkıyor. 200 TL de yayından alsalar 640-650 TL çıkıyor. Taksitleri sayarsak da 240 falan kalıyor geriye inşallah da böyledir hatta daha da azdır çünkü bu sorunu sadece ben değil benim gibi arkadaşlar da yaşıyor. Kabataslak bir şey oluştu en azından kafamda. Alıntı yapamayıp cevap atamadığım kardeşlerim de affetsinler beni. Herkese teşekkür ederim.
  • quote:

Benim 1 ay 1 hafta ortalaması 440 tl çıkıyor. 200 TL de yayından alsalar 640-650 TL çıkıyor. Taksitleri sayarsak da 240 falan kalıyor geriye inşallah da böyledir hatta daha da azdır çünkü bu sorunu sadece ben değil benim gibi arkadaşlar da yaşıyor. Kabataslak bir şey oluştu en azından kafamda. Alıntı yapamayıp cevap atamadığım kardeşlerim de affetsinler beni. Herkese teşekkür ederim.

Seneti oku hele,ne diyor.Vardır illaki bu durumla ilgili bir madde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.