Şimdi Ara

Sid Meier's Civilization VII - 1.2.4 Türkçe Yama 1.2.4 Güncel Sürüm.

Bu Konudaki Kullanıcılar: Canalt1905
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Civilization 7 Türkçe yama. 1.2.4 Son sürüm ile uyumludur arkadaşlar.

Dosyaları sadece oyunun kurulu olduğu bölüme kopyalamanız yeterlidir. Vakit oldukça yeni gelen sürümlere güncelleme yapmaya çalışacağım.

"önemli: ana menü İngilizce. oyun içi Türkçe. Bir ihtimal gözden kaçan ve atladığım yerler olabilir. Zamanla tamamen %100 Çevrilecek ve Sürekli güncellenecektir. Birçok kişi yamayı beklediği için hızlıca yayınlıyorum.

(dosya yok dese bile indirin. indiğinde dosyaları görebilirsiniz. Google Drive neden böyle anlamadım  )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhantoros -- 24 Eylül 2025; 14:21:33 >

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!

• uzun süredir bekliyordum indirdim en kısa sürede denicem teşekkürler

evet bugün güncelleme gelmiş tekrar. gün içerisinde başlıyorum hemen dostum

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!
  • backshouldx B kullanıcısına yanıt

Merhaba dostum. normal sürümün yamasını tamamlayıp seninkine de bakacağım. muhtemelen menüsü farklı olmalı bende ilk kez yama işine girdim ama topluluğa bir faydam olsun isterim. bugün tamamlayabilirsem hemen size ulaşacağım muhtemelen ara yüz dosyanızı bana mail ile atsanız bile yeterli olacaktır ama öncelik şu sürümü bir bitireyim. sonra sizin sürümde ne farklar var ona bakacağım sizin için.

• erhantoros E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, yamayı beklemekteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.