Şimdi Ara

SIÇRAMA İÇİN ÖNERİLER LÜTFEN BAKINNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR 1.68 BOY 57 KİLOYUM EVİN TAVANINA DEYİYORUM TAVAN 2.75 2.80 FİLAN 3.05 POTAYA ÖBÜR SENE DEĞEBİLİRMİYİM SİZCE BU ARADA YAŞ 14 LİSE 1 E GİDİYORUM ???

• beyler lütfen bir öneri yapın ya nolur sizce sıçramam iyimi kilom filan iyimi bişey deyin nolurrrr
  • YA YUH ya lütfen bişey yazın bi öneri nolursunuz kardeşlerim 1 gündür bekliormm lütfen :(
  • hayırdır bu acele ne 1 gündür bekliyormuş,

değemezsin dersek, tası tarağı toplayıp arizona'ya mı yerleşeceksin ne bu telaş çalış gayret et...
  • degmen mucize smac basman imkansiz
  • 1.72 boyunda biri basıyor ama arkadaşım benim nie imkansız olsun en azından filenin en üstüne deysem yeter siz benim yapmam gerekenleri söyleseniz yeter
  • yaşın ufak antreman yapsan dayanamazsın ki zaten kas yapın da yaşın ufak olduğu için tehlikeli olur. bu yaşta 1.68 isen daha uzarsın 20 yaşına kadar o zaman bi 1.82 civarında olursun o yaşa geldiğin zaman antreman yaparsın forumda koskoca AIR ALERT sıçrama programı var görmüyor musun?

1.72 boyunda biri basıyor evet ama onlar en az 1.1 metre zıplıyor sen bu kadar yapabilecek misin? senin yaşından ben de geçtim merak etme bu hevesler boşa ilerde tek işin basketbol olmalı ciddi bi şekilde uğraşman için ben de lise 1 de air alert yaptım dizlerimi mahvettim zıplamam arttı mı? evet arttı ama össye çalışırken çok kilo aldım zıplamam düştü bi işe yaramadı ilerde uğraşacağın bi ton ders olacak işin gücün olacak o kadar işin arasından yapabilirsen yap antremanı ama şimdi yaparsan dizlerini mahvedersin. ben üniversiteye geçtim anca bugün tekrar başlayabilecem halbuki yine çok işim gücüm var yoğunum bu hevesler falan biraz bu boya göre yetmez ben sana söyliyim benim boyum da 1.75 uzamıyo daha fazla ne yapalım? o yüzden smaç hayal olmasa bile çok düşük bi ihtimal kolumu kaldırdığımda 2.20 oluyorum benim en azından 95 cm zıplamam lazım ki o da ucu ucuna smaç vurabileyim 3.05 e. çok rahat smaç vurmak istiyosan en azından 3.30 a değmek zorundasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saol kardeşim bu arada abim futbolcu olmasına rağmen 1.74 filan annem 1.60 babam .65 ama amcalarım filan cok uzun sence ben lise 2 de kac olurum bir de son sorum yazın basketbol takımı olarak antrenmanlarımız devam etcek 4 gün haftada 2 gün kros(atletizm) 1 gün kas 1 gün dribling filan işte sence atletizm zıplamayı arttırırmı ?
  • atletizmde koşma vardır illaki zıplamayı arttıran bacak kasıdır koşma varsa bacak kasını da güçlendirir koşmak zıplamayı arttırır evet ama tabi çok bi artış bekleme belki 1 sene koşsan 10 cm anca arttırır
  • Benim durumum daha kötü heralde. 1.63-1.65 falanım. Kilom 61-63 arası değişim gösteriyor, ama öyle şişman birisi de değilim, yağ oranım pek fazla değil. Zıpladığımda kafam 2.20'ye yakın bir yere geliyor. 2.75-2.80 civarına deyebiliyorum yani. Ve daha hiç bacak kası programı çalışmadım hayatımda. 17 yaşındayım bu arada. Bir air alert yapsam potaya baya yaklaşır mıyım?
  • herkesin amacı değmek kardeşim ama bilmiyorum air alert fazla gelir 18 yaşı altına diolar bende yapcaktım normalde bi bilene danışmak lazım
  • @Le Parle boyun çok kısa dostum o yüzden yani Air Alert ile çalışsan bile smaç vurmak çok zor senin için sen öyle sanıyorum ki en fazla 3 metreye çıkabilirsin potaya yaklaşır mıyım diyosan yaklaşırsın tabi 17 yaşındaysan çok bi sıkıntı olmaz program.

@ksk675 ama sana sıkıntı olur daha küçüksün.
  • genç air alert yap çok zordur ama benim 30 cm kadar arttı lise sonda nizamiye vurabiliyodum ama şimdi düşününce zaman kaybı tabi sen hevesini al yinede
  • 14 yaşında lise 1'e nası geçtin birader
  • Ya benim anlamadığım amcalar uzunsa baba nasıl öyle olur?
  • Merhaba, ukalalık olarak almayın ama sizin kadar bir oğlum var. İlk önce dilimizi doğru kullanmayı öğrenmeliyiz. Eğer kızmazsanız aşağıda kullandığınız kelimeleri sıraladım. Oğlumu bu konuda uyardığım zaman "baba ben okulda bu şekilde yazmıyorum" diyor ama zamanla böyle yanlış kullana kullana doğruyu şaşırırsınız.

* DEYİYORUM değil değiyorum

* iyimi değil iyi mi?

* nolur değil ne olur?

* bekliormm değil bekliyorum

* saol değil sağol

* etcek değil edecek

* diolar değil diyorlar

* bi bilene değil bir bilene

* saol kardeşim bu arada abim futbolcu olmasına rağmen 1.74 filan annem 1.60 babam .65 ama amcalarım filan cok uzun sence ben lise 2 de kac olurum bir de son sorum yazın basketbol takımı olarak antrenmanlarımız devam etcek 4 gün haftada 2 gün kros(atletizm) 1 gün kas 1 gün dribling filan işte sence atletizm zıplamayı arttırırmı ?
    Şeklinde yazarsanız sizi kimse anlamaz. Yazdıklarınızın anlaşılabilmesi için araya nokta, virgül, soru işareti gibi noktalama işaretleri koymanız gerekir.

Bu arada sıçrama önerisi olarak ip atlamanızı tavsiye ederim. İp atlamak hem boyunuzu uzatır hemde sizi iyi sıçramanıza yardımcı olur. 12 yaşındaki oğlum okul ve klüp takımında oynuyor. Haftada 4 gün ikişer saat antrenmaları var. Her antrenmanın sonunda hocaları biner kere ip atlatıyor... Boy uzatmak için günde yarım litre keçi sütü içimeye gayret edin...

M. Jordan 20 yaşından sonra boyunu 8 santim uzattığını söylerler. Bunu kendini bacaklarından tavana ters asarak yapmış. Herkese çok selam...

• sizde yanlış anlamayın ama öyle bacaklarını tavana asarak filen boy uzama olmaz burda 14-15 yaşında basketbol sevdalısı gençler var o yaşta ben gece 3e kadar zıplardım evde yani bu dediğinizi dikkate alıp yapabilirler sağlıklarından olurlarsa bunun sorumluluğunu siz alırmısınız ?? ayrıca jordan ın boyu 20 yaşındaykende şimdikiyle neredeyse aynıydı nerden biliyosun dersen ncaa maçlarının tekrarlarını defalarca izledim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45

sizde yanlış anlamayın ama öyle bacaklarını tavana asarak filen boy uzama olmaz burda 14-15 yaşında basketbol sevdalısı gençler var o yaşta ben gece 3e kadar zıplardım evde yani bu dediğinizi dikkate alıp yapabilirler sağlıklarından olurlarsa bunun sorumluluğunu siz alırmısınız ?? ayrıca jordan ın boyu 20 yaşındaykende şimdikiyle neredeyse aynıydı nerden biliyosun dersen ncaa maçlarının tekrarlarını defalarca izledim..

Dikkat ettiyseniz bunun bir söylenti olduğunu belirttim. İnternette bir araştırma yaparsanız bununla ilgili çok sayıda söylenti var. Siz nasıl dikkat etmediniz?

Bir başka yerdehttp://tr.wikipedia.org/wiki/Michael_Jordan diyorki;

" Michael Jordan, Brooklyn, New York, Amerika'da, bankacı Deloris (kızlık soyadı: Peoples) ve makine süpervizörü James R. Jordan, Sr.'ın oğlu olarak doğdu. Yeni yürümeye başladığı günlerde ailesi Wilmington, North Carolina'ya taşındılar. Jordan, Wilmington'da Emsley A. Laney Lisesi nde başladı ve burada beyzbol, Amerikan futbolu ve basketbol ile spor kariyerine başladı. Okuldaki ikinci yılında okul takımına girmeye çalıştıysa da 1.80 m. olan boyunun kısa görülmesi nedeniyle takımdan kesildi. Ancak yazın 10 cm. daha uzadı "

Bunu ben yazmadım, yazan wikipedia...

Dediğim gibi bu bir söylenti. Ben kimseye gidin tavana bacaklarınızdan ters asılın demiyorum...

• siz dahada dikkatli okursanız orda lise diyor benimde lisede bi yazda boyum 7-8 cm uzadı ve bu uzun boylularda olan bişey..benim demek istediğim bu çocuklar basketbol sevdasıyla herşeye atlıyabilir böyle şeyler akıllarına sokmamak gerekir.
  • ancak ben ip atlayamıyorum onun yerine ipsiz atlasam olurmu ve keçi sütümü yoksa inek sütümü arkadaşlar ???Bu arada ben süt fazla sevmiyorum.Nesquik ile karıştırıp içsem sütün yararı azalırmı???Birde danino reklamında diyorlarki d vitamini ve kalsiyum vardır.Eğer kalsiyum ve D vitamini varsa boy uzatır sizce alayım mı ??
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.