Şimdi Ara

sicile.bir şey işlenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler beni bir kız sınıfın whatssup grubuna eklemiş bende arkadaşlarıma yazdığım küfuru oraya yazmışım yanlislikla adam savunma yazicaksin dedi bu sicilime gecerse universiteye gidememe olasilivim varmi veya gecermi cunku bu resmi bir grup degil whatss upta bir grup soyleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lan ben her sene döner bıçaklı mevzulara girdim bişey olmadı sen küfür ettin diyemi bişey olcak la keklemişler seni bizim arkadaşı memur amca bıçakla yakaladı zırladı ağladı acıdlar ailesine söylemediler

• quote:

Orijinalden alıntı: MRQARİZMA

Beyler beni bir kız sınıfın whatssup grubuna eklemiş bende arkadaşlarıma yazdığım küfuru oraya yazmışım yanlislikla adam savunma yazicaksin dedi bu sicilime gecerse universiteye gidememe olasilivim varmi veya gecermi cunku bu resmi bir grup degil whatss upta bir grup soyleyin

Senin yazdığını nasıl ispatlicaklar, kuzenim yazmış dersin.
  • Sicile.bir diye bir dosya türü yok

• Bu adli sicil sorun olucak birşey değil. 5 yılda siliniyor. Uni.de sorun çıkartmaz ancak. Hayat boyu gbt den silinmez. Bi polis çevirmesi olsa direk gbt de kabak gibi çıkar. Zaten küfürden de birşey olmaz. Benim sabika darptan

• Sınıf grubuydu okula başlayalı 1 gün oldu ben hepinizin a... yazdım ve o okulda kaydım felanda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRQARİZMA -- 27 Ocak 2015; 18:17:15 >
  • Keklemisler
    Teror kacakcilik hirsizlik taciz tecavüz yoksa bir sey olmaz uni veya yurt icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.