Şimdi Ara

Sıcak Satış Hakkında Yardım Lazım Ürün Satışı Tavsiye Lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, Kendi evimde-atölyemde hobi olarak başladığım deri işçiliğini, bir süredir profesyonel anlamda devam ettirmeye çalışıyorum. Trendyol'a girdim maksat görünür olmak. Zaten oradan pek bir ümit yok. 12 Ayda 32 satış anca yaptım. Ajansla anlaştım, hiçbir faydası olmadı. Şimdi ise uzun süredir işsizim. Açıkçası zor bir süreç geçiriyorum. İşsizliğin getirdiği maddi sorunlar aile sorunlarına neden oluyor bilirsiniz. Şuan dipteyim ve yüzeye çıkmam gerekiyor. Psikiyatri majör depresyon geçirdiğimi söyledi. Baktım ki tembelleşip, askıya almaya başladım her şeyi doktora görüneyim dedi. Olur böyle şeyler insan hayatında. Bu konuyu arkadaşlarıma açtım ama hepsi alaya aldı açıkçası. Satılmaz, zor ihtimal vb. şekilde. Yahu satılır çünkü maliyeti düşük. Şimdi yüzeye çıkma zamanım geldi. Deri cüzdan, saat kordonu, kartlık gibi ürünler üretiyorum ama son zamanlarda farklı bir şey denemek istedim: Zippo tipi metal çakmakları, hakiki dana derisi ile kapladım.

Ürünlerin her biri elde kesildi, el dikişiyle tamamlandı. 15 farklı renk seçeneği var.

Şimdi bu ürünleri küçük standlar hâlinde 20'li ve 50'li bakkal, tekel bayi, tütüncü gibi yerlere bırakmayı planlıyorum ama açıkçası ilk defa birebir satış deneyeceğim, haliyle kafamda sorular var. Nereleri tercih etmeliyim? Standları ilk başta 20'lik olarak konsinye veya peşin olarak satmayı düşünüyorum. İçindeki çakmaklar replika. Üretici olduğum için maliyet çok esnek.

Nerelerde yer verebilirim? İstanbul'da yaşıyorum nereleri önerirsiniz. Aklıma yattığınca bir stant yaptırdım onları da paylaşıyorum sizinle. Hoşuna giden arkadaşlar varsa 10 kişi ile sınırlı olmak üzere hediye yollayabilirim ücretsiz şekilde. Konuyla ilgili yardımlarınıza, tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Not: Ticari bir beklentim olmaması adına yanlış anlaşılmamak için marka adı ve logoyu gizledim.

• up

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.