Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.410
Cevap
425
Favori
517.208
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğtaş mobilyada indirim yapabilecek birileri var mı?
  • Rattan bahçe oturma grubu arıyorum..bambu falan da olabilir.ucuza gören duyan haber verebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar
    Bağcılar koltuk tasarımına yaptırdığım koltuğun ve yaptırdığım koltuğun ider mobilyadaki orjinalinin fotoğraflarını eklemek istedim.
    KOltuk tam istediğimiz gibi olmuş. Kalitesi kumaşı kırlentleri yan yastıkları çok kaliteli. Ağacı istediğimiz renkte. Her şey iatediğimiz gibi.
    Teşekkürler Bağcılar tasarım

• quote:

Orijinalden alıntı: emikemmi

doğtaş mobilyada indirim yapabilecek birileri var mı?

Eğer koltuk takımı alacaksanız biz aynısına en yakın görünümde daha kaliteli malzeme kullanarak yarı fiyatına yakın bir fiyatta üretim sağlayabiliyoruz. Model ismi verirseniz fiyat verebiliriz.
    Bağcılar Koltuk Tasarımıfacebook
    Bağcılar Koltuk Tasarımı
    https://facebook.com/profile.php?id=1505404253077448

• quote:

Orijinalden alıntı: formydemons

quote:

Orijinalden alıntı: emikemmi

doğtaş mobilyada indirim yapabilecek birileri var mı?

Eğer koltuk takımı alacaksanız biz aynısına en yakın görünümde daha kaliteli malzeme kullanarak yarı fiyatına yakın bir fiyatta üretim sağlayabiliyoruz. Model ismi verirseniz fiyat verebiliriz.https://facebook.com/profile.php?id=1505404253077448

yok maalesef koltuk değil. yemek odası takımı alacağım.

• iyi günler hocam,
    aşağıdaki gibi 3+3+1+1 şeklinde koltuk takımımız var.
    sırt yastıklarının yüzünü ve berjerlerin yüzünü değiştirmek istiyoruz. Maliyeti ne kadar olur? Yer ankara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haybora -- 19 Mayıs 2015; 0:10:41 >
  • haybora kullanıcısına yanıt
    Mrb 800 TL ye koltuklarınızı istediğiniz şekilde yapabiliriz. Evinize iki kere nakliye olacak kumaş ve nakliye ücreti fiyata dahildir.

• zigon swhpa ariyorum salon takimim mese rengi olarak geciyor, buna uygun 3 lu set (normal ya da c olabilir) hangi fiyat araliginda olNot: Istanbuldan alacagim, cuma gunune kadar Ankaradan da alabilirim.

• formydemons kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, izmirde yaşıyoruz.

Şu takım için fiyat verebilir misiniz?

www.istikbal.com.tr
    404 - File or directory not found.
    http://www.istikbal.com.tr/oturma-gruplari/koltuk-takimlari/eva-koltuk-takimi
  • istikbal
    bellona
    alfemo
    mondi

markalarından extra indirim yapabilecek olan var mıdır?
    istanbul?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jckl35

Hocam merhabalar, izmirde yaşıyoruz.

Şu takım için fiyat verebilir misiniz?

http://www.istikbal.com.tr/oturma-gruplari/koltuk-takimlari/eva-koltuk-takimi

Mrb belirttiğiniz koltuğun Izmir için fiyatı 3 lü 1000 TL, 2 li 900 TL, tekli için de 500 TL dir. Yapılacak olan takım tamamı 1. Sınıf malzeme den üretileceği moduler mobilya yapan yerlere göre daha saglam ve uzun ömürlü olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: artçı

inegöl mobilya almayı düşünen dostlara yardımcı olurum.
    http://www.rendimobilya.com/

Akrabam olur.Elimden geleni yaparım.

Fiyat yok ürünlerde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: artçı

inegöl mobilya almayı düşünen dostlara yardımcı olurum.
    http://www.rendimobilya.com/

Akrabam olur.Elimden geleni yaparım.

Fiyat yok ürünlerde ?

hocam mağaza sahibi değilim
    o konuda bişey yapamam:)
    bulunduğunuz ile yakın mağazasını arayıp fiyat alabilirsiniz.
    sonrasında yardımcı olmaya çalışırım
    varsa beğendiğiniz.

• istanbul anadolu yakasında indirimli halı alabileceğimiz yerler var mı?
  • Hocam merhaba şu takımın 3+2+2 olarak mekanizması aynı şşkilde istanbul için fiyat verebilir misiniz?
    İyi Çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi traducteur -- 21 Mayıs 2015; 12:31:45 >
  • Arkadaşlar bugün Ankara Sitelerdeki Bağcılar Koltuk Tasarıma gidip koltuk takımı siparişimi verdim. Tek tek malzemeleri inceledim. Hatta benim sipariş vermeyi düşündüğüm modelin aynısından biten takımları da görme fırsatım oldu. İlgilerinden ve sabırlarından dolayı Nevzat Bey ve ekibine teşekkür ederim. Koltuklar bitince sonucu buradan sizlerle paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion27 -- 21 Mayıs 2015; 15:24:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: traducteur

Hocam merhaba şu takımın 3+2+2 olarak mekanizması aynı şşkilde istanbul için fiyat verebilir misiniz?
    İyi Çalışmalar

Mrb 3 lü yu 1.500 tl ye 2 lisi de 1.300 tl ye yapabiliriz. Belirttiğiniz koltuğun kumaşı ve kkullanılan mekanizmalar çok pahalı olduğu bu fiyatlara kurtarmayabilir bile fiyata nakliye dahildir.

• ReSimde çizmeye çalıştığım çocuk odası için dolap ve çalışma masası için yaklaşık fiyat ve malzeme tavsiyesi verebilir misiniz?
    ölçülerimizi yazdım
    Solda iki kapılı altı çekmece elbise vs için dolap. Sağda raf ve çalışma masası.
    üst taraf kapaklı dolap.
    Ölçülü tam duvara göre olacağı için sizden alamayız galiba ama fiyat konusunda fikrim olsun.
    not: istanbul bağcılarda bir atölye 2300 tl fiyat verdi.malzeme mdf laminat dedi galiba renk beyaz

• arkadaşlar merhaba eylülde evlenicem nasipse mobilya işini halletmek istiyorum.İstanbul avrupa yakasında önereceğiniz kaliteli ve uygun fiyatlı yerler varmı? maskodan geçen ay ablamlar oturma odası yaptırdı onlarda biraz pahalı seçimlerde bulunmuş olsada 30.000 tl tuttu bence çok aşırı bi fiyat ve bi espirisi yok oranın ama bakmalımıyım bilmiyorum? inegöle kadar gidip oradaki mobilyacılaramı baksam kafam çok karıştı
  • Arkadaşlar,
    bir kirişten dolayı yatak odadan beğendiğimiz hazır gardrobu alamıyoruz bu nedenle yaptırmak istiyoruz.
    Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir firma var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.