Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.410
Cevap
425
Favori
517.270
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba hocam

Ankara daysanız ya da Ankara dan alabilirseniz
    benim yatak odasının mağazadaki modelleri beğenemeyince modelini falan kendim nişanlımla çizip(3-5 modelin karması ve bikaç değişiklik) yaptırdığımız mobilyacı var sitelerde tanıdık.(diğer mobilyalarımı da burdan aldım)
    forumdan ve eş dost akrabadan da gönderdiklerim ve alanlar memnun kalanlar oldu.

pm den görüşelim Ankara ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral1840 -- 6 Haziran 2015; 15:10:02 >
  • yok hocam istanbul için lazım
  • hocam selam,

resimdeki kanepeler (açılabilir olacak şekilde) ve berjerler için fiyatınız ne olur?
    Ankarada oturuyorum.
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

• Arkadaşlar merhabalar,
    Eve güzel bir bar yaptırmak istiyorum, hatta kendim de yapabilirim. Bar dediğim şey bu bildiğimiz discolarda, otellerde olan tarzda ufak çaplı
    -Yaklaşık 2 Metre uzunluğunda,
    -Dirsek hizzasına gelecek boyda
    -Arkasında çalışma alanı, altında da iki raf bulunan
    -Misafirler için içeceklerini koyacakları alan olan
    bir bar yaptırmak istiyorum. Nereden halledebilirim?
  • ufukson U kullanıcısına yanıt
    Mrb belirtmiş oldugunuz koltuk modelleri için sırasıyla 1.100.TL, 1.250.TL, 650.TL, 500.TL olarak üretimlerini sağlayabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pria modelinin uretimi tamamlandı merak edenler sayfamızdan resimlere bakabilirler.
    Bağcılar Koltuk Tasarımıfacebook
    Bağcılar Koltuk Tasarımı
    https://facebook.com/profile.php?id=1505404253077448

• @formydemons

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

Sadece Berjer'in farklı renk seçeneği ile istanbul / anadolu yakasına nakliyesi ile ne kadar tutacağının bilgisini verebilirmisiniz?

• thuglife kullanıcısına yanıt
    Mrb 1 adet tekli koltuk istediğiniz için fiyat olarak size çok fazla avantaj sağlayacağını düşünmüyorum. Nakliye dahil 1.000 tl ye bu koltuğun üretimini yapabiliriz.

• Merhaba.eylulde evleneceğim yatak odası yemek odası salon takımını hepsini Enka'dan almayı düşünüyorum aşşa yukarı 14bin liraya geliyor.sizce ortalama olarak nasıl fiyatlar.urunler görmeden söylenmeniz baya afaki ama tahmını düşünceleriniz nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Bellona modalife buraları gezdim birde normal topmala esnaflari gezdim bu dediğin rakam normal duruyor ama sen sen ol Mobilyacılar Sitesi nden al peşin olursa indirim fazla olur Konyada Mobilyacılar Sitesi ni gezdim çeşit çok ve peşine bayaindirm olur
    gezmek lazım bende alacağım ağustosta düğün var daha bi çöp almadım

• Arkadaslar merhaba alfemo dan bebi. 7000 liralik urun alamak isteyen vsr midir kamapanya dan fsydalanmak icin

7000 liralik bir urun begendiyseniz ikimize urunun maliyeti 5.250 OlacakTir.

Almayi dusundugum model alacati yatak odasi

• Bu takım artı bir berjer için Samsun'a kargo dahil fiyat verebilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi traducteur -- 17 Haziran 2015; 14:55:35 >
  • traducteur T kullanıcısına yanıt
    Bu ürünü artı Berjer i ile birlikte tamamı 1. Sınıf malzeme kullanılarak ve 36 dns sünger ile imal edersek kapı önüne kadar nakliye ücretsiz olacak sekilde 3.100.-TL ye imal edebiliriz.

• Teşekkürler

• Merhabalar

Bu takımı 3+3+1+1 şeklinde yaptırmak istersek fiyat ne olur. Bilgilendirirseniz sevinirim .
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

• epruyanu E kullanıcısına yanıt
    Bu model üzerinde kısa süreli AR-GE çalışması yapıp en geç yarın öğlene kadar imalat fiyatını hazırlarım.

• Merhaba,
    Resimdeki gardrobu maliyeti en uygun olacak sekilde nerde yaptirabilirim..malzeme tamami mdf, ayaklar ahsap..renk eskitme ama farkli bir renk olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrkara -- 18 Haziran 2015; 0:23:05 >
  • Hocam bu ürüler için fiyat verirmisin.İstanbul anadolu yakası teslim olacak şekilde.
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

• quote:

Orijinalden alıntı: epruyanu

Merhabalar

Bu takımı 3+3+1+1 şeklinde yaptırmak istersek fiyat ne olur. Bilgilendirirseniz sevinirim .
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

Mrb göndermiş oldugunuz resimlere ki koltukları aynı görünümdefakat 1. sınıf malzeme ve 36 dns sünger kullanarak üretim saglarsak maliyeti 3.000.TL olur. Kapı önüne kadar nakliye ücretsizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Hocam bu ürüler için fiyat verirmisin.İstanbul anadolu yakası teslim olacak şekilde.

Mrb sizin göndermiş oldugunuz koltukların da maliyeti aşağı yukarı aynı 1. Sınıf malzeme tamamı gurgen ağacından iskelet ve 36 danste sünger kullanarak imalatını sağlayabiliriz 3+3+1+1 olarak fiyatı 3.000TL olur. Kapı önüne kadar nakliye ücretsizdir. Resmini cektiginiz mağazada da belki bu fiyata yakın bir fiyata satılıyor olabilir ama biz imalatçı olduğumuz için imalat ve mağaza fiyatları her zaman farklıdır. Örneğin bizim mağazalara yaptigimiz aynı koltukları mağazalar 1.750 gibi fiyatlara alıyorlar 3.000 e satıyorlar mecburen en ucuz malzemeyi kullanmak zorunda kalınıyor. Ama bizim size yapacağımız koltuğun tüm malzemelerini özenle ve 1. Sınıf olarak seçip üretimini gerceklestiriyoruz.

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.