Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.406
Cevap
423
Favori
516.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avangard bakin. Gercek manada country ve klasik alinabilir olamaz. 10bin liraya yemek salon yatsk odasi demek kaliteden dusmek demek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_247

Avangard bakin. Gercek manada country ve klasik alinabilir olamaz. 10bin liraya yemek salon yatsk odasi demek kaliteden dusmek demek.

Evet kesinlikle alınamaz katılıyorum, zaten bizimde arayışımız imitasyon :=)

Country tarzı ürünler bildiğim kadarıyla masif ağaçtan yapılıyor. Biz geçtim mdf yi suntalemden bulacağız, butceye gore ancak bu ürünler bulunur zaten..

Avangard mobilyaları arastırıyoruz, klasiklere bir nebze olsun benzeyen tarzda şeyler avangardda var..
  • Sehpa alıcak arkadas burayada bakabilir.Güngörende ve esenlerde magazalarımız bulunmakta modelleri gelip gerebilirsiniz adres tarifi asagıdaki gibidir.

Sehpa Modeli :
    evmoda.com.tr
    Evmoda Mobilya - Mobilya'da Doğru Adres
    http://evmoda.com.tr/urun/smiley-orta-sehpa.aspx

Adres Tarifi :
    evmoda.com.tr
    Evmoda Mobilya - Mobilya'da Doğru Adres
    http://evmoda.com.tr/iletsim.aspx

• çobançeşme yenibosna daki eskidji ye bakın. oradan yemek odası ve konsol alabilirsiniz. sonra o meşhur pahalı olan modellerle boyatınca 3bin lira civarına çıkıyor. yemek masası sandalyeler ve konsol olarak.

salona kaliteli bi şey arıyorsanız teşhirden satın alın.. suntadan daha iyi olacağından emin olabilirsiniz :)

yatak odasında sunta sizi 10 binlira sınırında tutabilir :) ölçülerinize uyuyorsa yine kesinlikle teşhir öneriyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_247 -- 26 Mayıs 2012; 10:38:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alekto4

quote:

Orijinalden alıntı: SicakCikolata

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SicakCikolata

quote:

Bende çok baktım araştırdım mobilya, iyi mobilya için yüksek fiyat veriyorlar, tam orta yollu bir şeyler alacakken bir mobilyacı denk geldi imalathane bi görüşeyim dedim.

yatak odası takımı+tv ünitesi+yemek masası(sandalye hariç)+mutfak için iki adet 5 çekmeceli dolap (şifonyer tarzı mutfak dolabı az olduğu için)
    bunları mdf den yapacak ve ön yüzler mebran (sanırım doğru yazdım) olacak. renk desen problemi yok ne istersem olabilirmiş.

yatak odası için dolap 250cm *230 cm.
    yatak bazalı sistem olacak (160*200 olacak) mdf den başlık kısmı istersem deri veya yine mdf veya kumaş kaplama olacak. 2 tane komidin ve bir tane 120cm eninde şifonyer.
    yemek masası 160*90 cm olacak.

tv ünitesi 110cm uzunluğunda 2 çekmeceli ve 110 cm uzunluğundan tek çekmeceli alt modul, duvara 110cm uzunluğunda üst modül. 100 cm uzunluğunda dolap (gümüşlük gibi düşünebilirsiniz ama ahşap yani msf olacak tamamı)

tüm bunlara 4000 tl fiyat verdi. anlayan eden varsa sizce bu fiyat nasıl?

Ürün kalitesi orta seviyede ise gayet uygun.

Profilde, İstanbul-Avcılarda oturdugunuz görünüyor, bende avcılarda oturuyorum bu malzemeleri yaptıracagınız yerin adresini alabilir miyim bende tetkit etmek istiyorym.

Selametle.

Reşitpaşa caddesinde show market in olduğu yerde bir alt sokağında bulunuyor. kardeşler mobilya ismide.

Allah razı olsun, bende önümüzdeki günlerde gidip bakmak istiyorum.

Rica ederim. Ben muhtemelen bu hafta sonu siparişi vereceğim. İstedikerimin ebatlarını vs kendime göre çizim yaptım. bakalım hayırlısı.

Merhabalar, daha önce bende burada mobilya için araştırmalar yapmıştım. Bir mobilyacı ile anlaşıp yaptıdrım. Mobilyalar geldi,Renk seceneği çok fazla renge takılmadan en azından düşünenler için ön fikir olması amacıyla resimleri paylaşıyorum.

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

umarım resmleri yükleyebilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alekto4 -- 30 Mayıs 2012; 9:00:45 >

• arkadaşlar bende ev eşyalarımı aldım ama size şunu söyleyebilirm fiyatı ne kadar düşürürseniz kalitede düşüyor.
    eğer zamanınız ve paranızda varsa en güzeli yaptırmak ya da paradan kıyıp iyi mallar almak.ben maskodan aldım mallar dışardan güzel görünüyor ama örnek vermem gerekirse ben mutfak dolaplarını tv ünitesini yaptırtmıştım.ama yatak odası ve oturma odasını mobilyacıdan aldım.eğer kalite bekliyorsanız mutlaka iyi bir marangoz bulup yaptırın.mobilyaları ferbek mobilyaya yaptırdım.yatak odası ve oturma odasını feyza mobilyadan aldım(dışardan çok güzel görünüyor ama ikisini karşılaştırdığımda kalite farkı bariz) o yüzden paranız ve zamanınız varsa bence yaptırın iyi bir maragoza.
  • Geçtiğimiz günlerde epey bir araştırma sonrası masa ve sandalye fabrikasına gittim. Balkon için gerekli masa takımını sonunda aldım.
    Fabrika normalde toptan satmakta ve gelen araçlardan gördüğüm İkitelli başta olmak üzere bir çok yere yükleme yapılmakta.
    Eğer aranızda rattan veya verzalit bahçe mobilyası, ofis koltukları, mutfak masa takımı arayan varsa internetten fiyatları iyice araştırsın.

En son da aşağıda verdiğim linkdeki fiyatları incelesin. Ben nakit aldığım için % 5 ek bi indirim daha aldım.

Kontrol edilmesinde fayda var. Bu arada dönüşte de Şamlar Köyünden geçtik ve tarihi şamlar köftecisi denilen yerden de Adapazarı'ndan gelen çok güzel bir yoğurt aldık. (manda diyorlar ama karışık sanırım)Plastik kapta 2 kilosu 10 TL (güveçte olanlar 12,5). Etimizi de yedik ve masa ve sandalyeleri balkona yerleştirdik.
    brillogarden.com
    Brillo Garden - Cafe ve Bahçe Mobilyaları
    http://brillogarden.com

Ürünü satın aldığımız kişi Fatih Bey. Yerleri Kayabaşı Köyünde, güzergahta çilingirler diye levhaları var.

sağlıcakla kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 30 Mayıs 2012; 1:16:32 >

• Haziranın ortasına doğru doğtaş'ın gebze şubesinde güzel indirimler olacakmış. Almışken kaliteli garantisi olan firmalardan almanızı tavsiye ederim köşe mobilyacılarını değil. Detaylar bana geldikçe size burdan haber veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerbb

Haziranın ortasına doğru doğtaş'ın gebze şubesinde güzel indirimler olacakmış. Almışken kaliteli garantisi olan firmalardan almanızı tavsiye ederim köşe mobilyacılarını değil. Detaylar bana geldikçe size burdan haber veririm

Takipteyiz ozaman :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ankaradayım.. Baza, genç odası gardrop ve kapaklı ayakkabılık almak istiyorum.. önereceğiniz uygun bir yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 29 Mayıs 2012; 19:32:32 >
  • Bugün uğrayıp 4 sandalye de validenin bahçesi için aldık. Yetkili Kenan Bey'e DH dan bahsettim ve güldü. Bende DH dan gelen % 5 indirimi alır dedim gene güldü...
    Velhasıl fiyatları da kıyaslayın derim.

http://www.cilingirogluburo.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerbb

Haziranın ortasına doğru doğtaş'ın gebze şubesinde güzel indirimler olacakmış. Almışken kaliteli garantisi olan firmalardan almanızı tavsiye ederim köşe mobilyacılarını değil. Detaylar bana geldikçe size burdan haber veririm

kaliteli garanti mi? bir daha düşün derim..

www.sikayetvar.com
    Doğtaş Mobilya - Doğtaş Şikayet & Yorumlar - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/1107

üstelik en kötü takımın 4-5 binden başladığı bir marka ise benden uzak olsun...

• Arkadaşlar benim size tavsiyem sakın ider mobilyadan almayın.Bizi çok mağdur ettiler ocak ayında Antalya ider mobilyadan yatak odası takımı,yemek odası,koltuk takımı aldık ama almaz olaydık,berjer koltuklar benim seçtiklerim değil,yemek masası sandalyelerinin ayakları masayla farklı renk,koltukarın ayaklarının hepsi birbirinden farklı,üstelik yemek masası ve sehpa gibi ahşap kaplama değil sunta üzerine boya yapılmış ahşap görünüm vermek için ama olmamış dalga dalga gözüküyor,gardrop kapakları kırık geldi onu 1.5 ay mücadeleden sonra değiştirdiler,diğerlerini başaramadık hala bekliyoruz,gerçi artık koltukları değiştirmekten den vazgeçtiler sadece sandalyeleri değiştireceklerini söylüyorlar.5ay geçmiş üstünden zaten söyledikleri teslim tarihinden 1.5 ay sonra teslim ettiler.En son bugün aradım mağaza sahibi avazı çıktığı kadar bağırıp birde beni azarladı,yani şaka gibi işte yaşadıklarımız,mahkemeye versek, ne zaman çözümlenir kimbilir.

• bende bugün salon takımını ankarada doğtaş mağazasından aldım. Ama doğtaş değil kendi imalatları olan caprice marka.. 2 tane 3 lü, 2 tane tekli berjer 12 taksit 2635..kullanalım bakalım memnun kalacakmıyız ;))
  • 29 şubatta bu sayfaya ilk mesajımı yazmışım. yaklaşık 3 ay araştırmanın sonunda mobilyalarımı aldım.

Ankara da gezmediğim düzgün yer kalmadı sanırım. Sitelerde tanıdık ve kaliteli mobilyacı da vardı.

Doğtaş Exclusive yemek takımı ve bianco yatak odası favorimiz oldu ama ikisi toplam 15 bin TL olduğundan sitelerde yaptıralım dedik. 11 bine çıktı öyle de. Bütçemiz kaldırmadı ve gezmeye devam ettik.

En sonunda Bellonadan 3 takım aldık. Bolivya yemek ve koltuk takımı 3+3+1+1 ve 8 kişilik masa plazma ünitesi falan filan. Bir de monet yatak odası.

Satış fiyatı üzerinden maksimum %6,5 indirim bulabildim ama patronumun kuzeninin bellonada üretim müdürü olduğunu öğrendikten sonra özel satış ile %14 indirim ile aldım üzerine de 1000Tl arçelik çeki. 14 bin tutar 12 bin ödediğim üstüne de 1000TL çek.

Bellona halkın ne istediğini çözmüş. Koltuk takımında en ince tüm ayrıntılar (temizlik açısından ve oturma açısından) düşünülmüş.

Malzemeler Suntalam tabii ki. Masif olup da ne olacak dedim ben. Suntalam olsun. 10 sene sonra yenisini alırım.

Epey bi tecrübe edindim.Özellikle fiyat ve ürün tasarımları noktasında çok bilgilendim. Özel mesaj atın sorularınızı cevaplayayım.

Unutmayın "Başkalarının tecrübelerini yaşayarak tasdik etmek kadar büyük salaklık yoktur"

• quote:

Orijinalden alıntı: yedinumara

arkadaşlar ankaradayım.. Baza, genç odası gardrop ve kapaklı ayakkabılık almak istiyorum.. önereceğiniz uygun bir yer var mı?

Adore mobilya bu aralar güzel tasarım ve uygun fiyat ile ön planda duruyor ankarada. Konya yoluna bi gidin uğrayın yerine. kalitesini bilmiyorum.
  • tepe home'de %40 indirim nevcut.

dün yatak odası(yatak hariç),yemekodası takımı(gümüşlük hariç) ve salon takımı(berjar hariç) 8700 liraya adım.bakmanızı tavsiye ederim.

teslimatı 1 ay sürüyor,bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özer0334 -- 3 Haziran 2012; 0:17:47 >
  • Arkadaşlar daha önceden mesaj yazmıştım Nass mobilya ile ilgili.
    İnternet sitesini yapmışlar.

www.nassmobilya.com
    Nass Mobilya - Modern Yemek Yatak Koltuk Takımları...
    http://www.nassmobilya.com/anasayfa.php

ben ürünlerden memnunum ahşap kaplama ürünlerin hepside
    işçilikleride güzel... tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainman_x_1907

29 şubatta bu sayfaya ilk mesajımı yazmışım. yaklaşık 3 ay araştırmanın sonunda mobilyalarımı aldım.

Ankara da gezmediğim düzgün yer kalmadı sanırım. Sitelerde tanıdık ve kaliteli mobilyacı da vardı.

Doğtaş Exclusive yemek takımı ve bianco yatak odası favorimiz oldu ama ikisi toplam 15 bin TL olduğundan sitelerde yaptıralım dedik. 11 bine çıktı öyle de. Bütçemiz kaldırmadı ve gezmeye devam ettik.

En sonunda Bellonadan 3 takım aldık. Bolivya yemek ve koltuk takımı 3+3+1+1 ve 8 kişilik masa plazma ünitesi falan filan. Bir de monet yatak odası.

Satış fiyatı üzerinden maksimum %6,5 indirim bulabildim ama patronumun kuzeninin bellonada üretim müdürü olduğunu öğrendikten sonra özel satış ile %14 indirim ile aldım üzerine de 1000Tl arçelik çeki. 14 bin tutar 12 bin ödediğim üstüne de 1000TL çek.

Bellona halkın ne istediğini çözmüş. Koltuk takımında en ince tüm ayrıntılar (temizlik açısından ve oturma açısından) düşünülmüş.

Malzemeler Suntalam tabii ki. Masif olup da ne olacak dedim ben. Suntalam olsun. 10 sene sonra yenisini alırım.

Epey bi tecrübe edindim.Özellikle fiyat ve ürün tasarımları noktasında çok bilgilendim. Özel mesaj atın sorularınızı cevaplayayım.

Unutmayın "Başkalarının tecrübelerini yaşayarak tasdik etmek kadar büyük salaklık yoktur"

tam olarak aldıklarınızı madde madde yazarmısınız bende bellonadan alıcam sanırım sizzin seçtiğiniz modelleride beğendim sadece yemek odasının sandalyeleri çok tahta ağırlıklı geldi diğerleri güzel..

tam olarak ne aldınız net kaç lira tuttu acaba..

1000 tl lik çek nerde kullanılabiliyor arçelikte.
    diğer 1000 tl lik çekte mi bellonada kullanılıyor..

teşekkürler..

• Tepe Home nasıl arkadaşlar %40 indirim var diyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.