Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.410
Cevap
425
Favori
517.283
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cem7110

Mesajım bulunsun. Çok faydalı konu.

Haziran'da evlenecegim inşallah. Ben de Ankara Siteler'de Mert Mobilya'ya gitmiştim. Yatak odası, oturma odası, yemek odası, tv seti, bir ürün daha vardı toplam 23900 TL civarı fiyat çıkarmıştı.

İndirimli fiyatını 19000 TL yaptı, peşin verirsek 16000 TL dedi. Bu kadar indirimi görünce, pazarlığa çok açık bir kapı oldugunu fark ettim.

Sitelerden mobilya alan arkadaşların F/P olarak iyi diyebileceği/önerecegi mobilyacı var mı ?

F/P olarak en iyisini almak isteriz tabi ki. Mert Mobilya'nın ürünleri güzeldi. Hatta resmini gösterdigimiz ürünleri de yapabileceklerini söylediler.
    Ve fakat fiyatı iyi mi değil mi, başka yerlere bakmadıgım için bilemiyorum.

Fikirlere açığım. Teşekkürler.

hocam naptın sen ya 16.000 tl ne demek ya foto var mı??

• quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

Haziran'da evlenecegim inşallah. Ben de Ankara Siteler'de Mert Mobilya'ya gitmiştim. Yatak odası, oturma odası, yemek odası, tv seti, bir ürün daha vardı toplam 23900 TL civarı fiyat çıkarmıştı.

İndirimli fiyatını 19000 TL yaptı, peşin verirsek 16000 TL dedi. Bu kadar indirimi görünce, pazarlığa çok açık bir kapı oldugunu fark ettim.

Sitelerden mobilya alan arkadaşların F/P olarak iyi diyebileceği/önerecegi mobilyacı var mı ?

F/P olarak en iyisini almak isteriz tabi ki. Mert Mobilya'nın ürünleri güzeldi. Hatta resmini gösterdigimiz ürünleri de yapabileceklerini söylediler.

yok hocam fotograf da, ne yaptın derken anlamadım :)

indirim mi iyi geldi, fiyat çok yüksek manasında mı söyledin, anlayamadım hocam :)

• quote:

quote:

quote:

indirim mi iyi geldi, fiyat çok yüksek manasında mı söyledin, anlayamadım hocam :)

buradaki mobilya bakan arkadaşlardan bir kısmı alt limit grubunun fiyatlarına odaklılar hocam.

bence fiyat ortalama.

ancak şu anda büyük markalarda da yüksek oranlı indirimler mevcut.

örneğin kelebek mobilyaya bakabilirsin.

aynı fiyatlara güzel şeyler getirebilirsin.

ilk başta fiyat yüksek gelse de onlar da oldukça düşüyorlar

• takipte olalım lazım olcak kısmetse
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

buradaki mobilya bakan arkadaşlardan bir kısmı alt limit grubunun fiyatlarına odaklılar hocam.

bence fiyat ortalama.

anladım hocam, tavsiye için teşekkür ederim.

Benim baktığım şeyler çok klasik şeyler değil, hani böyle klasik türk evinde bulunan kanepe çekyat falan değil, tasarım şeyler. Onun için fiyatlar böyle olabilir.

Ama yine de nass mobilyaya da bakma kararı aldım, tabi ki kelebeğe de ;)
  • quote:

quote:

bence fiyat ortalama.

anladım hocam, tavsiye için teşekkür ederim.

Benim baktığım şeyler çok klasik şeyler değil, hani böyle klasik türk evinde bulunan kanepe çekyat falan değil, tasarım şeyler. Onun için fiyatlar böyle olabilir.

Ama yine de nass mobilyaya da bakma kararı aldım, tabi ki kelebeğe de ;)

konuyu biraz kurcalarsan benim de tasarım üzerine aradığımı görebilirsin ;)

classi, nass gibi markalar gerçekten çok iyiler.

özellikle classi'deki bir yemek odasını çok beğenmiştim.

yemek odası, orta sehpa tv sehpası 7000 liraya kadar indirebildik ancak.

fakat diğer takiımlarla beraber biraz daha düşeceklerini düşünüyorum.

eğer bütçen 15 üstü ise bir gör derim

• nass mobilyanın sitesine baktım,fiyatlar çok ta ugun değil gibi geldi bana.Size daha fazla
    indirim yapılmışsa bilmiyorum.
    Ankara'dayım,bana da birkaç ay sonra mobilyacı lazım olacak,,,
    yeni eve taşınacağım,eşyaları yenileyeceğim,
    ama çok ta pahalı olsun istemiyorum.
    Özellikle şu parlak renkli mutfaklardan da lazım...
    Daha vaktim olduğu için henüz sitelere gitmedim.Havalar ısınsın,gideceğim.
    Bu arada Ankara'da uygun fiyatlı mutfak-mobilya üreticeleri yazılmaya devam edilirse sevinirim.

Bu arada eskileri nerede satabiliriz,nasıl değerlendirebiliriz,fikri olan varmı (Ankara için).
    Ürün sipariş ettiğimiz firmalar alırlar mı acaba?
  • Ankara'da salon, yemek odası, yatak odası üçlüsü için 5'er bin lira civarı bütçesi olanara Tevella Mobilya'yı da tavsiye edebilirim.
    Tüm siteleri gezdim dolaştım, gördüğüm en düzgün esnaflardan biri diyebilirim kendileri için.

Mesut Bey çok kaliteli bir insan.
  • quote:

quote:

quote:

fiyat yüksek geldi indirimde yüksek geldi şaşırdım yani

• quote:

Orijinalden alıntı: theunnamed

Böyle bir takım ne kadara yaptırılabilir mobilyacıda? İşin içinde olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum. Teşekkürler şimdiden.

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

hocam saraya mı alcan bunu
  • quote:

quote:

Böyle bir takım ne kadara yaptırılabilir mobilyacıda? İşin içinde olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum. Teşekkürler şimdiden.

Valla bizim saray yavrusuna büyük gelicek ama :D bana kalsa yok ama, istenince ne yapalım :D, Yaldızlı kısımlarını kırptırırız insallah...

• mobilya konusunda tecrübeli ve mobilyacı arkadaşlar. bugün bir kaç mobilyacı dolaştım. hemen hemen hepsi mart ayı sonu gibi kampanyalarının biteceğini söylediler. ben nisan ya da mayıs gibi almayı düşünüyordum. sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
  • Takipteyim
  • quote:

quote:

quote:

Valla bizim saray yavrusuna büyük gelicek ama :D bana kalsa yok ama, istenince ne yapalım :D, Yaldızlı kısımlarını kırptırırız insallah...

büyük bu hocam ya aslında alıcaksan el oymalısını alıcaksın şunun onlar harbi çok fena

• koltuk takımı+yemek takımı+yemek takımı ile uyumlu konsol+yaşam ünitesi+orta sehbası+ hediye olarak metal ayaklı modern bi zigon ve extra yastık toplam fiyat 8500 tl ne dersiniz dostlar fiyat nasıl hepside inegöl firmalarından ;

koltuk takımı ndesing newtone serisinden GARDENYA

yaşam ünitesi şu

yemek takımı bu adresteki ürünün kaşıklıksız olanı 6 sandalye ve konsol dahil

orta sehba

hediye zigon da şu ;

sizlerin fikirleri ve görüşleri çok önemli benim için değerlendirirseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgrzgn -- 10 Mart 2012; 21:04:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zgrzgn

koltuk takımı+yemek takımı+yemek takımı ile uyumlu konsol+yaşam ünitesi+orta sehbası+ hediye olarak metal ayaklı modern bi zigon ve extra yastık toplam fiyat 8500 tl ne dersiniz dostlar fiyat nasıl hepside inegöl firmalarından ;

koltuk takımı ndesing newtone serisinden GARDENYA

yaşam ünitesi şu http://www.hepucuz.com.tr/urun-detay.php?id=887

yemek takımı bu adresteki ürünün kaşıklıksız olanı 6 sandalye ve konsol dahil http://www.hepucuz.com.tr/urun-detay.php?id=1347

orta sehbahttp://www.hepucuz.com.tr/urun-detay.php?id=5435

hediye zigon da şu ;http://www.hepucuz.com.tr/urun-detay.php?id=4669

sizlerin fikirleri ve görüşleri çok önemli benim için değerlendirirseniz çok sevinirim

Pek mobilyadan anlamam.Ama yakın zamanda sizin aldıklarınızı bende aldım.
    Bellona dan koltuk takımı mondiden yemek odası takımı aldım. Sizin alacağınız fiyatlarla onlar arasında pek fark yok gibi.Tabi kalite farkı konusu bilemem.
    Size Tavsiyem Ürün eksiksiz ve tam olarak teslim almadık ca kesinlikle ve kesinlikle PARA öde meyin..

• işe bizim gbi yeni evleneceklerde bu büyük bir sorun çeyiz paketi şeklinde alıp ev tutulunca eşyaları alıyoruz...aslında bi yerde görmeden para verip 1-2 ay sonra eşyaları teslim alıyoruz..yada 1-2 aylık kirayı göze alıp ev tutup eşyaları koydurmamız lazım
  • http://www.galeriirfan.com/resimler/dosya/katalog/GIR%20INSERT_31BIN_ade1t.pdf

valla kalitesini filan bilmem ama az önce tv de izledim beşiktaştaki mağazalarında %70 indirim varmış siteyi bir inceleyebilirsiniz.insertide buymuşinsertte pek bi avantaj göremedim ama sitelerinde güzel şeyler var gibi fiyatlarına oranla..ama kalite nasıldır bilmem..

çünkü böle sitesinde resimlerde güzel gözüküp ama kalitesi berbat olan evgör diye bir mağazaya gitmiştim şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

http://www.galeriirfan.com/resimler/dosya/katalog/GIR%20INSERT_31BIN_ade1t.pdf

valla kalitesini filan bilmem ama az önce tv de izledim beşiktaştaki mağazalarında %70 indirim varmış siteyi bir inceleyebilirsiniz.insertide buymuşinsertte pek bi avantaj göremedim ama sitelerinde güzel şeyler var gibi fiyatlarına oranla..ama kalite nasıldır bilmem..

çünkü böle sitesinde resimlerde güzel gözüküp ama kalitesi berbat olan evgör diye bir mağazaya gitmiştim şahsen.

bu nedir ya?

990 liraya koltuk takımı veriyorlar,

60 ekran led, çamaşır makinesi yada bulaşı makinesi bir lira :S

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

http://www.galeriirfan.com/resimler/dosya/katalog/GIR%20INSERT_31BIN_ade1t.pdf

bu nedir ya?

990 liraya koltuk takımı veriyorlar,

60 ekran led, çamaşır makinesi yada bulaşı makinesi bir lira :S

dediğim gibi kalitesi bence resimlerde göründüğü gibi değildir dandiktir diye düşünüyorum şahsen..60 ekran led tv de takım alınca 1 tl ye onuda alabiliyorsunuz ama bence gidip bakmaya değer bi yer..

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.