Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.410
Cevap
425
Favori
517.334
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canverse

quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

http://www.galeriirfan.com/resimler/dosya/katalog/GIR%20INSERT_31BIN_ade1t.pdf

valla kalitesini filan bilmem ama az önce tv de izledim beşiktaştaki mağazalarında %70 indirim varmış siteyi bir inceleyebilirsiniz.insertide buymuşinsertte pek bi avantaj göremedim ama sitelerinde güzel şeyler var gibi fiyatlarına oranla..ama kalite nasıldır bilmem..

çünkü böle sitesinde resimlerde güzel gözüküp ama kalitesi berbat olan evgör diye bir mağazaya gitmiştim şahsen.

bu nedir ya?

990 liraya koltuk takımı veriyorlar,

60 ekran led, çamaşır makinesi yada bulaşı makinesi bir lira :S

benimevim'e benziyor. oranın da sattığı tv vb. elektronikler paralel ithalat olduğundan oldukça ucuz. mobilyaların ucuzluğunu da moda avm'ye benzettim. onlar da 2.790 tl'ye 3 takım(yemek, oturma, yatak odası) veriyorlar.

pek sinmiyor bu tarz yerler içime.

• Orijinalden alıntı: sgartel

teşekkürler dostum havalar perşembe ısınacakmış pazara kadar buz falan kalmaz mezitleri bilirim bi dona çekerse geçiş yok çok beklediğim zamanlar oldu orada :)

Fiyat nedeniyle şimdiden alayımda düğüne kadar taksitleri kolaylanmış olsun kafamdan da silinsin diye bir düşüncede olduğum için şimdiden bakayım dedim fakat yol üstü dediğin mobilyacılar eskişehir bursa yolu üzerine inegöle yaklaştıkça olan mobilyacılarsa bunlardaki fiyatların çok uçuk olduklarını duymuştum.

Muzaffer mobilya dışında yine bildiğin mobilyacılar varsa en azından gelmeden önce arar gelirim

Mobilyacılar 2 ye ayrılır; Koltukçular - yemek ve yatakçılar

İnegölde Ertuğrul Gazi caddesinde; yemek ve yatak odası için "Arı Mobilya" çok eski ve kaliteli bir firmadır, mağazasında da istediğiniz çeşit de ürünü bulabilirsiniz,

"Özrazgat mobilya"; genelde klasik koltuk yapımcısıdır, modern koltukları da çok kalitelidir, ortadoğuya, irana çok ciddi ihracatları vardır, buradan da tarzınıza uyarsa koltuk bakabilirsiniz. Fiyatları kalitesine oranla makuldür.

"Saloni" fabrikasyon-imalat usulü çalışan daha uyguna mobilya bulabileceğiniz yerdir

Uğurdağ, vardi, Gala, bildiğim kadarıyla iyi firmalar.

http://inegolburada.com/

Buradan bir kaç firma daha bakabilirsiniz.

teşekkürler hocam

• Arkadaşlar Galeri İrfan'dan alışveriş yapan varsa deneyimlerini paylaşmaları çok iyi olur.
  • 5-6 milyar arası yatak odası-oturma grubu ve yemek masası takımını nerde bulabılırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: raybann

5-6 milyar arası yatak odası-oturma grubu ve yemek masası takımını nerde bulabılırız

arkadaş daha dün baktım. mondi ideal köşe takımı + bir berjer daha ve yatak dahil viola yatak odası takımı ve viola yemek masası+6 sandalye+konsol ve aynası+tv ünitesi toplam 6200 tl tuttu. yanında da 1250 tl lik yemek porselen takım hediye ;) bir bak istersen.
  • takip
  • Doğu görevindeyim Erzurumda ev kurmak istiyorum tavsiyeniz nedir...
  • Çalışma masası için önereceğiniz siteler var mı çeşitleri bol sağlam ve güvenilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ÇağLar ]

Çalışma masası için önereceğiniz siteler var mı çeşitleri bol sağlam ve güvenilir ?

Bende tam bunu soracaktım denk geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdxceed

quote:

Orijinalden alıntı: [ÇağLar ]

Çalışma masası için önereceğiniz siteler var mı çeşitleri bol sağlam ve güvenilir ?

Bende tam bunu soracaktım denk geldi.

Evimister de var ama benim bütçemi aşıyor bazıları. Aşmayanlarında derinliği 50cm çok az. 60 cm 'lik derinliği olmalı. Önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: derodol

Doğu görevindeyim Erzurumda ev kurmak istiyorum tavsiyeniz nedir...

bende erzurumda görev yapıyorum. daha dün mobilyalarımı aldım. bütçene göre yerler önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denjim

quote:

bende erzurumda görev yapıyorum. daha dün mobilyalarımı aldım. bütçene göre yerler önerebilirim.

Hocam ben Sarıkamış' tayım. Erzurum'dan da alabilirim diye düşünüyorum. Bana da önerirseniz sevinirim. 2-3 yıl beni idare edebilecek Oturma Grubu, Yatak Odası ve Duvar Ünitesi arıyorum sadece.
  • quote:

quote:

Elbette hem de çok memnun olurum sıfırdan ev kuracağım tek başına kalacağım şu sıralar ev bakıyorum her türlü eşyaya ihtiyacım var 2500 nakit var üzerini kredi kartından halledecdeğim yatak ve buzdolabı sıfır olacak diğerleri ikinci el olabilir şimdiden teşekkürler
  • buzdolabını ilerisi için düşünyorsan siemens te bir model var onu önerebilirim. idare etsin diyorsan 500 liradan başlıyor fiyatlar. yataklarda mart ayı kampanyaları çok fazla. mart bitmeden alsan iyi edersin.
    mobilya yönünden istediğin kalite bulabilirsin erzurumda. bekar evi düzeceksen ikinci el eşya satan yerlerde var tebrizkapı tarafında
  • quote:

buzdolabını ilerisi için düşünyorsan siemens te bir model var onu önerebilirim. idare etsin diyorsan 500 liradan başlıyor fiyatlar. yataklarda mart ayı kampanyaları çok fazla. mart bitmeden alsan iyi edersin.
    mobilya yönünden istediğin kalite bulabilirsin erzurumda. bekar evi düzeceksen ikinci el eşya satan yerlerde var tebrizkapı tarafında

Çok teşekkür ederim
  • tepe mobilyanın hakiki deri serileri koltuk takımları çok kalitelidir. nerdeyse tank gibi esneme bozulma hiçbirşey olmuyor son 4 senedir kullanıyoruz. fiyatları artmış ama indirimleri takip edilmeli. 3.5 almıştık şu an 7 8 civarında , 3 lü koltuk + 2 adet tekli. arjantinden ithal ediliyor. indirimden uygun fiyata alırsanız ömür boyu kullanırsınız, ama tek handikapı var 4 sene sonunda hanım başınıza ekşiyor, ne zaman değiştiricez sıkıldım bu koltuklardan demeye başlıyor :)
  • Arkadaşlar İstanbul'da halı nereden ve ne marka alınır ya bilen var mı? Bi' yardım edin n'olur, hiç bi' fikrim yok
  • Merinos.Gaziantepte de aynı fiyat İstanbulda da.Ha kaliteyi nasıl ayırt ederim dersen onu bende bilemiyorum.
  • Bi kaç gün önce inegölde mobilyacıları dolaştım düğün için tüm ev eşyalarına baktım yatak odası salon oturma odası mutfak masası.. Lake ürünlere baktım toplamda nakit için 13 bin tl hesap çıkardı arkadaş uzun bi pazarlıktan sonra.. Mobilya konusunda çok bilgili değilim ama lake ürünlerin bildiğimiz araba boyası kalitesinde olduğundan falan bahsetti.. Gerçektende bana göre daha hoş görsel olarak parlaklığı falan..Fiyat malesef yüksek bütçem için biraz.. Bi de high gloss mobilyalar falan vardı işi bilmeyince doğal olarak kafam karıştı hangisi daha kalitelidir uzun ömürlüdür diye.. Tavsiye verebilicek arkadaş var mıdır acaba? İzmir kısıkköye de bi ara gitmeyi düşünüyorum ama boşa mı olur bilmem.. Kafayı yemek üzereyim ne masraflı işmiş evlenmek arkadaş

• Hatunla ben ekonomik davranmaya çalıştık mobilya konusunda ama bitmiyor eksik.O kadar çok masraflı işmiş ki anlatamam.

10 bin mobilya,
    5 bin beyaz eşya,
    3 bin mutfak eşyası,
    1,5 bin perde,
    1,5 bin gelinlik,
    0,5 bin boya badana,
    0,5 bin avize vırt zırt
    2-3 bin de unutulan kalemlere yaz

Al sana 25 in başı dolaştı bile..

Evlilik arefesinde olan arkadaşlara tavsiyem özellikle beyaz eşya konusunda sıcak fırsatları takip etmeleri.Burası sayesinde beyaz eşya da nerden baksan piyasaya göre 2 bin düşük maliyetle hallettim.

Eskiden olsa ne güzelmiş ha.Bi yorgan bi döşek tamam allah bir yastıkta kocatsın.Şimdilerde detay bitmiyor ki.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.