Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.343
Cevap
419
Favori
508.911
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Masa sandalye takımlarının fiyatını alabilir miyim hocam. Mutfak için düşünüyoruz uygun bir ürün arıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: narec

https://www.mobilyamevime.com/swiss-metal-ayakli-koltuk-takimi

Adresindeki takımın 3 3 1 1 fiyatı nedir, Sivas teslim.

Merhaba 36 DNS sünger fırınlanmış gürgen iskelet kullanılarak

Üçlü adet 3400 TL

Berjer adet 1500 TL

Kapı önüne kadar ücretsiz teslimat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bebek odası için dolap arıyorum uygun fiyatlı tavsiye edecek olan var mı

• Alüminyum veya demir gövdeli balkon mobilyası tavsiyeniz var mı ?

• hakim bey kullanıcısına yanıt

İstanbulda iseniz eskidji bazaar diye bir yer var oraya bakın derim. İçerisinde bir sürü mobilya imalatçısı satıcısı vs var bütçeye uygun kesinlikle bir şeyler bulursunuz.

• Merhaba hocam @formydemons

Ben aşağıdaki takımdan 3 adet 3 lü koltuk ve 1 adet köşe takımı almak istiyorum.

Fiyat verebilirsen çok sevinirim. Lokasyon Konya Bozkır

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışmasıwww.bellona.com.tr
    Aden Plus Köşe Takımı - Bellona Mobilya
    https://www.bellona.com.tr/oturma-gruplari/kose-takimlari/aden-plus-kose-takimi

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışmasıwww.bellona.com.tr
    Aden Plus Koltuk Takımı - Bellona Mobilya
    https://www.bellona.com.tr/oturma-gruplari/koltuk-takimlari/aden-plus-koltuk-takimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengizzr_87

Merhaba hocam @formydemons

Ben aşağıdaki takımdan 3 adet 3 lü koltuk ve 1 adet köşe takımı almak istiyorum.

Fiyat verebilirsen çok sevinirim. Lokasyon Konya Bozkır

www.bellona.com.tr
    Aden Plus Köşe Takımı - Bellona Mobilya
    https://www.bellona.com.tr/oturma-gruplari/kose-takimlari/aden-plus-kose-takimi

www.bellona.com.tr
    Aden Plus Koltuk Takımı - Bellona Mobilya
    https://www.bellona.com.tr/oturma-gruplari/koltuk-takimlari/aden-plus-koltuk-takimi

Üçlü adaet 2850 TL

Köşe takımı 6750 TL

• Türkiye'den Almanya'ya mobilya gönderimi nasıl oluyor? Tahmini maliyet ne kadar oluyor bilen var mı?

• @formydemons Selamlar üstad, Enza homeda Valdera koltuk takımını çok beğendik ( ayakları altında kalıyor dışarıdan çok görünmüyor) bunun 2.5luk olanlarından 2 tane almak istedim 13800 fiyat verdiler , sizden temin etsek ne kadar olur acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: swhenhigh

@formydemons Selamlar üstad, Enza homeda Valdera koltuk takımını çok beğendik ( ayakları altında kalıyor dışarıdan çok görünmüyor) bunun 2.5luk olanlarından 2 tane almak istedim 13800 fiyat verdiler , sizden temin etsek ne kadar olur acaba?

Merhaba fırınlanmış gürgen iskelet 36 DNS sünger üzerine kuştüyü sünger ve süet kumaş kullanılarak

2,5 'lu adet 4750 TL

• Ustat merhaba 2 uclu 2 berjer izmir fiyat alabilirmiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

https://www.istikbal.com.tr/oturma-gruplari/koltuk-takimlari/venon-koltuk-takimi

Ustat merhaba 2 uclu 2 berjer izmir fiyat alabilirmiyim

Üçlü adet 3750 tl

Berjer adet 1400 TL

• Üstatlar bugün Ankara sitelerde yatak odası takımı için 4-5 mağazaya girdik. Hiç Ankara üretimi takım denk gelmedi tamamı inegöl den gelen büyük çoğunluğu suntalem yada sadece dışı mdf gerisi sunta ürünlerdi. 13 yıl evvel kendi takımımı sitelerden almıştım masif bir takımdı 2 il 4 ev değişti halen kitap gibi duruyor. Şimdi sadece avangard istersen ankara bulabilirsin dediler. Modern yapıda suntalem olmayan çok uçuk bütçelerede çıkmayacak yatak odası alabileceğimiz Ankara’da önerebileceğiniz yer varmı.? @formydemons

• Genç odası için tavsiye edeceğiniz firma var mıdır arkadaşlar

• formydemons kullanıcısına yanıt

Hocam iyi güzel indirim yapıyorsun da ben istikbale gitsem sanıyorum ki zaten çok büyük ihtimal senin verdiğin fiyatlara alırım bu ürünü? Ben seni niye tercih edeyim ki? Karşımda en azından kurumsal bir firma olur...

• Fiyatı beğenmiyorsanız almak zorunda değilsiniz ki ? İstikbal'e güveniyorsanız İstikbal'den alabilirsiniz. Arkadaş ilgili bir şekilde herkese cevap veriyor, böyle yorumlar hoş değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Hocam iyi güzel indirim yapıyorsun da ben istikbale gitsem sanıyorum ki zaten çok büyük ihtimal senin verdiğin fiyatlara alırım bu ürünü? Ben seni niye tercih edeyim ki? Karşımda en azından kurumsal bir firma olur...

Kurumsal dediğiniz firmanın şikayetlerine bi bakın isterseniz. Çözüyorlar mı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Bizim yaptığımız ürünler istikbal kalitesinde değil uygun fiyat düşünenler Modalife istikbal viviense vs firmalarını tercih edebilir sunta iskelet yaylı kanepe 28 /30 DNS 12 cm kalınlığında sünger vs... 

Bizim ürettiğimiz koltuklar fırınlanmış gürgen iskelet 36 DNS 14 cm kalınlığında sünger bütün malzemeler 1. Sınıf 

Yaptığımız ürünlerin arkasındayız satış sonrasında şehir farketmez kendim gidip yerinde tamirini yapıyorum gerekirse nakliye gönderip mobilyaları aldırıp atölyede onarıp tekrar gönderiyorum zarar etsemde bizim için önce müşteri memnuniyeti

Şuan atölyede yaptığım koltuk takımı fuga mobilyanın modeli müşterimiz 1 üçlü koltukta en az 10000 TL uyguna almış oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: emin936

Üstatlar bugün Ankara sitelerde yatak odası takımı için 4-5 mağazaya girdik. Hiç Ankara üretimi takım denk gelmedi tamamı inegöl den gelen büyük çoğunluğu suntalem yada sadece dışı mdf gerisi sunta ürünlerdi. 13 yıl evvel kendi takımımı sitelerden almıştım masif bir takımdı 2 il 4 ev değişti halen kitap gibi duruyor. Şimdi sadece avangard istersen ankara bulabilirsin dediler. Modern yapıda suntalem olmayan çok uçuk bütçelerede çıkmayacak yatak odası alabileceğimiz Ankara’da önerebileceğiniz yer varmı.? @formydemons

Merhaba beğendiğiniz model varsa resimleri gönderin istediğiniz malzeme ile fiyat verelim 05066628476

• Styric kullanıcısına yanıt

Mesele çözülüp çözülmemesi değil ki muhatap bulabilmek, isterlerse çözmesinler haklıysam her türlü çözdürürüm ben. Ayrıca şikayetlere bakarsanız her marka da her firma da şikayet var çok satılan şeyin şikayetide çok olur. Memnun olan adam gelip memnuniyetini dile getirmez ama şikayet eden adam gelipr her mecrada yazar

• 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.