Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.408
Cevap
425
Favori
516.982
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence yeni bir koltuk almanız veya yaptırmanız daha iyi olur. Eski koltugunuza sporcu para vermez ama ikinci el esya sitelerinden bir öğrenciye satmaya çalışırsanız biraz daha iyi bir fiyata verebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende odama kitaplık almak istiyorum nerede uygundur sizcce
  • encobaskan37 kullanıcısına yanıt
    n11 gg hızlıal hb ye bakın hocam.
    piyasadan 50-100 uyguna bulursunuz ama montajını siz yapacaksınız akülü vidalama şart.
    ben halledemem derseniz ilinize göre mobilya satan yerlere gideceksiniz.
    gitmeden önce internetten bi fiyatlara bakın.

ben geçen hızlıaldan mutfağa dolap aldım 180 tl ye ben montaj ettim(1 saat sürdü)
    mahallemde ve sitelerde 250 tl idi benzerleri.
  • 100x200 ebatlarında baza bakıyorum uygun fiyata, sağlam veya şuanda kampanyada olan önerebileceğiniz bir marka var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: v4science

Arkadaşlar bu mobilyayı en uygun alabileceğimiz, pazarlık gücümüzün en fazla olduğu aylar hangisidir?

ocak şubat ve kesinlikle peşin alım yapın. eğer iç anadoludaysanız konyada bir yerden ederim zaten ben zonguldakta ev kurdum konyadan aldım inanın fazlasıyla deydi
  • Sahibinden Sitesinde Gezinirken Denk Gelen Bir Firmanın Ürünlerini Paylaşmak Gerektiğini Düşündüm.Fiyatlar Şaşırtıcı Geldi Bana. Ürünlerin Durumunu Bilmiyorum. Daha Önce Alan Varsa Bilgi Verebilir.. İstanbul'da Olanlar İçin İncelemeye Değebilir. Bilgileri de Paylaşırsalar Faydalı Olur.Sahibinden de Aramalarda LİNA MOBİLYA Olarak Arayınca Çıkıyor.
  • selam arkadaşlar,

salon için böyle bir kanepe istiyorum. bir üçlü bir ikili. fiyat almam mümkün mü?

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

• özgün Ö kullanıcısına yanıt
    Mrb belirtmiş oldugunuz koltuğun 3 lüsünü 1.000.-TL ye ikilisini de 900.-TL ye yapabiliriz. Yapacağımız ürün kesinlikle 1. sınıftır Safaş marka 36 danste sünger kullanilacaktır. Kapı önüne kadar nakliyemiz ücretsizdir. Diğer ürün ve fiyatlarımızahttps://facebook.com/Ba%C4%9Fc%C4%B1lar-Koltuk-Tasar%C4%B1m%C4%B1-1505404253077448/ bu adresten ulaşabilirsiniz.

• formydemons kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam,

dogtas.com.tr
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı - Doğtaş
    http://dogtas.com.tr/oturma-odalari/salon-takimi/havana-salontakimi

Bu ürünün ne kadara yapabilirsiniz. Bir adet 3lü bir adet 2li 2 adet tekli koltuk düşünüyoruz. Ayrı ayrı fiyatlarını yazabilirseniz çok makbule geçer.
    Bu arada Ankarada yaşıyorum sanırım teslimat ücreti almıyorsunuz değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: v4science

Merhaba Hocam,

http://dogtas.com.tr/oturma-odalari/salon-takimi/havana-salontakimi

Bu ürünün ne kadara yapabilirsiniz. Bir adet 3lü bir adet 2li 2 adet tekli koltuk düşünüyoruz. Ayrı ayrı fiyatlarını yazabilirseniz çok makbule geçer.
    Bu arada Ankarada yaşıyorum sanırım teslimat ücreti almıyorsunuz değil mi?

Merhaba gönderdiğiniz linkteki koltuğu inceledim bizim yapacağımız koltuk kalitesinin doğtastan alacağınız koltuktan daha kaliteli olacağından emin olabilirsiniz. Tamamı 1. sınıf malzeme kullanılarak 3 lü koltuğu 1.250 TL ye, 2 li koltuğu 1.100 TL ye, tekli koltuğuda 650 TL ye Ankara içi ücretsiz nakliye ve ücretsiz eve çıkarma hizmeti ile yapabiliriz. Teslimat suremiz yaklaşık 20 gündür.

• Merhaba arkadaşlar, Tokattayım sizce burada istikbal bellona tarzı bir yere gidip almak mı mantıklı yoksa Ankaraya veya inegöle filan gidip oradan almak mı. İstikbalin bellonanın iskelet suntalam mı mdf mi yoksa gürgen kayın filan mı araştıran vardır eminin. Yardımcı olursanız sevinirim :)
  • Merhaba fotoğraftaki modelin 3+3+1+1 Samsun teslimat için fiyat verebilir misiniz  Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi traducteur -- 23 Ocak 2016; 23:06:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • traducteur T kullanıcısına yanıt
    Mrb belirttiğiniz ürünü 3+3+1+1 olarak kapı önü teslimat ve 1. Sınıf malzeme ve 36 danste sünger kullanarak 3.400.TL ye yapabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: formydemons

Mrb belirttiğiniz ürünü 3+3+1+1 olarak kapı önü teslimat ve 1. Sınıf malzeme ve 36 danste sünger kullanarak 3.400.TL ye yapabiliriz.

Merhaba hocam benim merak ettiğim ve anlamakta zorlandığım nokta size gönderilen her modelin birebir benzerini yapabiliyor musunuz? Bu bana cahil aklımda zor geliyor hepsi birbirinden farklı parçalardan oluşuyor. Ayağı farklı yastıklarına kadar farklı. Benzetmek zor olmuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

quote:

Orijinalden alıntı: formydemons

Merhaba hocam benim merak ettiğim ve anlamakta zorlandığım nokta size gönderilen her modelin birebir benzerini yapabiliyor musunuz? Bu bana cahil aklımda zor geliyor hepsi birbirinden farklı parçalardan oluşuyor. Ayağı farklı yastıklarına kadar farklı. Benzetmek zor olmuyor mu ?

Herkesin uzmanlık alanı farklı bizim uzmanlık alanımız da koltuk takımları üzerine olduğu için her modeli yapabiliyoruz yaptigimiz ürünler en az % 90 benzer oluyor yapacağımız modelin mekanizması piyasa da mevcut ise o modeli mutlaka yapabiliriz.diger firmaların yaptığı koltukların fiyatları ile bizim fiyatlarımızın farklı olması da onların reklam Ar-Ge işyeri kirası gibi maliyetlerinin bize oranla çok yüksek olmasıdır.

• üstte belirttiğim kanepeyi Ekrem bey'e yaptırdım. 20 günde kapıma geldi. kalitesi olsun , görünüş olsun, benzerlik olsun hepsi 10 numara beş yıldız. uygun fiyata güzel bir kanepe sahibi oldum. tekrar teşekkürler ekrem bey
  • Salona şöyle bir köşe takımı ve yanına berjer koltuk düşünüyorum.

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

Köşe nubuk kumaş olacak. Köşe takımının büyük kısmı çift kişilik yatak oluyor küçük tarafında da eşya konabilecek bir bölmesi var. Ayrıca minderlerinin kılıfı çıkabiliyor.
    (Mobiliyum AVM'de Bomonti diye bir mağazada görmüştüm.)

Bursa merkezine teslim fiyat alabilir miyim? Süre olarak acelesi hiç yok. 1-2 aya kadar bekleyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: özgün

üstte belirttiğim kanepeyi Ekrem bey'e yaptırdım. 20 günde kapıma geldi. kalitesi olsun , görünüş olsun, benzerlik olsun hepsi 10 numara beş yıldız. uygun fiyata güzel bir kanepe sahibi oldum. tekrar teşekkürler ekrem bey

Bizi tercih ettiğiniz için asıl biz teşekkür ederiz Özgün Bey iyi günlerde kullanın.

• munchausenbyproxy kullanıcısına yanıt
    Bu köşe takımını berjeriyle birlikte kapı onune teslimat şeklinde 4.550.TL ye yapabiliriz. Nubuk mu más ve 36 danste sünger kullanacağız zaten sadece nubuk kumaş kullanılmasından dolayi en az 600 tl fiyat farkı oldu bu yüzden fiyat biraz yüksek çıktı.

• formydemons kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam , ben çeyizlere geçmeden önce annemin evindeki koltuklara büyük sırt kırlenti yaptırıyım diyorum. 4 tane büyük lazım siz yapar mısınız? Fotoğraftakilerin şeklinden.
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.