Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.404
Cevap
423
Favori
516.676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Yıldız Mobilya internet sitesi var.Daha önce buradan alışveriş yapan oldumu?nasıl ürünleri acaba kalitelimidir?görmeden sipariş verebilirmiyiz sizce?
  • ŞAYAN Ş kullanıcısına yanıt
    netten sipariş vercekseniz hocam n11,gg,hepsiburada,hızlıal tarzı yerlerden sipariş verin başınız ağrımasın.
    mobilya olarak tv sehpası almıştım n11 den inegöl malı sanalmobilya göndermişti.
    ürün geldi kurdum baktım sıkıntı yok ödemeyi onayladım.
    gg den ayakkabılık almıştım vidalarken çatladı ürünü geri gönderdim ücretsiz kargo olarak para hesabıma geri geldi.

bu siteler harici almayın hocam.

birde n11 ve gg de hediye çeki falan kullanırsanız uygunlaşıyor.
    forumda çek satış takas bölümü var orayı da bir inceleyin.
    ille yıldız mobilyadakini beğendim alacağım dersenizde yfirmayla konuşun n11 ya da gg de üyelikleri varsa oradan ürünü satışa çıkarsınlar öyle alın,kendinizi sağlama alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

netten sipariş vercekseniz hocam n11,gg,hepsiburada,hızlıal tarzı yerlerden sipariş verin başınız ağrımasın.
    mobilya olarak tv sehpası almıştım n11 den inegöl malı sanalmobilya göndermişti.
    ürün geldi kurdum baktım sıkıntı yok ödemeyi onayladım.
    gg den ayakkabılık almıştım vidalarken çatladı ürünü geri gönderdim ücretsiz kargo olarak para hesabıma geri geldi.

bu siteler harici almayın hocam.

birde n11 ve gg de hediye çeki falan kullanırsanız uygunlaşıyor.
    forumda çek satış takas bölümü var orayı da bir inceleyin.
    ille yıldız mobilyadakini beğendim alacağım dersenizde yfirmayla konuşun n11 ya da gg de üyelikleri varsa oradan ürünü satışa çıkarsınlar öyle alın,kendinizi sağlama alın.

Çok teşekkürler hocam valla iyi akıl ettiniz hemen N11 e baktım yıldız mobilya var.Begendiğimiz ürün varmı bakacağım yoksada satıcıyla görüşüp ilan açtırabilirim herhalde

Rica ederim hocam evet açarlar satışa.
    Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAYAN

Arkadaşlar Yıldız Mobilya internet sitesi var.Daha önce buradan alışveriş yapan oldumu?nasıl ürünleri acaba kalitelimidir?görmeden sipariş verebilirmiyiz sizce?

hocam eğer alışverişin olursa yıldız mobilya ile bana bir mesaj atarsan sevinirim
    şimdi sitesine girip baktım çok güzel köşe takımları var mekanizmalı
    eğer alırda memnun kalırsan mesaj bekliyorum senden
    acaba üretimleri neresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

quote:

Orijinalden alıntı: ŞAYAN

Arkadaşlar Yıldız Mobilya internet sitesi var.Daha önce buradan alışveriş yapan oldumu?nasıl ürünleri acaba kalitelimidir?görmeden sipariş verebilirmiyiz sizce?

hocam eğer alışverişin olursa yıldız mobilya ile bana bir mesaj atarsan sevinirim
    şimdi sitesine girip baktım çok güzel köşe takımları var mekanizmalı
    eğer alırda memnun kalırsan mesaj bekliyorum senden
    acaba üretimleri neresi

Tabi bilgi veririm ama biraz uzun sürebilir sanırım teslimatlar 3-4 haftayı buluyor.Kendi üretimleri olduğunu zannetmiyorum Evgör internet sitesi gibi farklı yerlerden satın alıyorlar sanırım.Çünkü aynı sitede de benzer ürünler var.Bu hafta sonu İnegöl'e gideceğiz bakalım belkide ordan bir yerlerden alıyorlardır...

bende inegöle gitmek istiyorum ama eskisi gibi fiyat cazibesi kalmadı diyorlar
    maskoda ndesing diye bir firmada orion ve mardini isimli mekanizmalı köşe beğendim birisi 6.000 tl diğeri 7.500 tl
    eğer inegölde Ndesing firması gözünüze çarparsa bi girip bakın derim malları kalite ama fiyatlar biraz tuzlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_MuKa kullanıcısına yanıt
    evet orayı biliyorum mutlaka ugrayacağım.Aslında köşe için saloniye bakabilirsiniz çok güzel ve kaliteli mobilyaları fiyatlarda abartı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAYAN -- 11 Aralık 2015; 13:24:31 >
    şimdi sitesine girip baktım ama istediğimiz mekanizmalı köşe takımı yok malesef olsaydı bu haftasonu masko daki magazalarına gidip bakardım
  • formydemons kullanıcısına yanıt
    Merhaba linkteki ürünü 2 tane üçlü 2 tane tekli olarak ne kadara yaparsınız? Teşekkürler.
    www.dogtas.com.tr
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı - Doğtaş
    http://www.dogtas.com.tr/oturma-odalari/salon-takimi/carlino-salon-takimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarahaten -- 11 Aralık 2015; 21:34:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarahaten

Merhaba linkteki ürünü 2 tane üçlü 2 tane tekli olarak ne kadara yaparsınız? Teşekkürler.
    http://www.dogtas.com.tr/oturma-odalari/salon-takimi/carlino-salon-takimi

Nakliye yerini yazmamışsınız ama profiliniz de Ankara yazıyor. Ankara içi teslimatlar da ekstra 200 tl indirim uyguluyoruz. Bu şekilde 3+3+1+1 olarak 4.200.- TL ye yapabiliriz.

• Merhabalar arkadaşlar,

Yeni eve çıktım bir köşe koltuk alayım diyorum ancak evim bir hayli küçük, en uygun köşe 220x160 gibi duruyor. Belki 230x160 a çekilebilir en fazla. İstanbul için bu ölçülere uygun bir ürün bulamadım. Var mıdır bu tarz küçük ancak modern koltuklar tasarlayan mobilyacılar ?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josiah

Merhabalar arkadaşlar,

Yeni eve çıktım bir köşe koltuk alayım diyorum ancak evim bir hayli küçük, en uygun köşe 220x160 gibi duruyor. Belki 230x160 a çekilebilir en fazla. İstanbul için bu ölçülere uygun bir ürün bulamadım. Var mıdır bu tarz küçük ancak modern koltuklar tasarlayan mobilyacılar ?

Teşekkürler

Mrb belirttiğiniz ölçü de bir köşe takımı yapıp gonderebiliriz. Ayrıntılar için özelden mesaj atabilirsiniz.

• Ankara da kaliteli ve ucuza 1-2 yıl garantili mobilya alabileceğimiz yer önerisi var mı? 2 cocuklu (biri 2 yasında. biri 0.5 yaşında) aile için, not yeni ev düzüyoruz, yatak odası, oturma grubu, yemek masası, cocuk odaları ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzytr_1905

Ankara da kaliteli ve ucuza 1-2 yıl garantili mobilya alabileceğimiz yer önerisi var mı? 2 cocuklu (biri 2 yasında. biri 0.5 yaşında) aile için, not yeni ev düzüyoruz, yatak odası, oturma grubu, yemek masası, cocuk odaları ?

Mrb biz yaptığımız ürünlere 2 yıl garanti veriyoruz. Oturma grubu yemek masası ve sandalye yi bizden temin edebilirsiniz. 3+3+1 gibi bir salon takımını 2.350.TL ye yapabiliriz.https://facebook.com/Ba%C4%9Fc%C4%B1lar-Koltuk-Tasar%C4%B1m%C4%B1-1505404253077448/ bu sayfadan da ürünlerimizi ve fiyatlara bakabilirsiniz. Teslimat yeri Ankara içi olacağından yazan fiyatlardan 200 TL daha fiyatı indiriyoruz.

• formydemons kullanıcısına yanıt
    ürünler sipariş üzerine mi yapılıyor? Hazırlanması ne kadar sürer ortalama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzytr_1905

ürünler sipariş üzerine mi yapılıyor? Hazırlanması ne kadar sürer ortalama?

Mrb ürünleri siparis üzerine istediğiniz ölçü renk ve model de yapıp 15-20 gün arasında teslim ediyoruz. Bizi diğer imalatçılardan ayıran en büyük özelliğimiz de üstün kalite de ve kaliteye göre çok daha uygun fiyatlı ürün imalatı yapmak koltuk takımı alan ihtiyaç sahiplerinin yaptıkları en büyük yanlış da benzer iki uretici arasındaki ürünler de sadece fiyat kıyaslaması yapılmasıdır. En fazla dikkat edilmesi gereken de fiyat - kalite performansının doğru değerlendirilmesidir.

• asagidaki kose takimini (290x290) yaninda bir de tek kislik koltuk olacak sekilde yapabilir misiniz ? Ve ankara icin fiyatiniz ne olur ?

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzytr_1905 -- 17 Aralık 2015; 19:59:01 >

• muzzytr_1905 kullanıcısına yanıt
    Facebook sayfamızdan fiyatı göndermiştim resimdeki koltuk yaklaşık olarak 290 a 250 òlculerinde 250 kısım 290 a uzatılması durumunda fiyata 100 tl daha eklenir.

• Arkadaşımın evindeki koltuğu almak istiyorum ama bir elden geçmesi lazım. Ufak bir L koltuk, L kapanıp yatak oluyor. Özellikle kaplaması değişmeli ve hareketli kısmında sanırım biraz aksaklık var, orda bir mekanizma tamiri/değişimi gerekebilir. Koltuk İstanbul Avrupa yakasında Levent'te, tamirden sonra İstanbul Anadolu'da Ataşehir'e teslimi gerekiyor. Bu işe girişmek mantıklı mıdır? Ne kadara mal olur? Yoksa spotcu vs satıp kurtulalım, değmez mi?
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.