Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.404
Cevap
423
Favori
516.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet biz yapabiliriz numaramı özelden yazıyorum ayrıntıları görüşürüz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • formydemons kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumlar çok güzel sizde Hakk'ını veriyorsunuz gerçekten şimdiden bende araştırmaya başlayayım dedim bu yemek odası takımını da yapıyor musunuz
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaty

Arkadaşımın evindeki koltuğu almak istiyorum ama bir elden geçmesi lazım. Ufak bir L koltuk, L kapanıp yatak oluyor. Özellikle kaplaması değişmeli ve hareketli kısmında sanırım biraz aksaklık var, orda bir mekanizma tamiri/değişimi gerekebilir. Koltuk İstanbul Avrupa yakasında Levent'te, tamirden sonra İstanbul Anadolu'da Ataşehir'e teslimi gerekiyor. Bu işe girişmek mantıklı mıdır? Ne kadara mal olur? Yoksa spotcu vs satıp kurtulalım, değmez mi?

Sporcu o tarz koltuklara para vermez ikinci el sitelerinden uygun bir fiyata öğrencilere satabilirsiniz. Bunun dışında bulunduğunuz mahallede bir döşemeci varsa oradan süngerini ve yüzünü değiştirip kapatabilirsiniz. Birkaç sene kullanacaksiniz çok ucuza satıp sattığı ürünün arkasında duracak bir imalatçı bulabilirsiniz ona yeni bir köşe takımı yaptırabilirsiniz. Ben Ankara dan size görünüşü güzel 3. Sınıf malzemeden ucuz bir köşe takımı yapıp gönderip işinizi halletmek isterim ama malum koltuğun biryerleri arizalaninca diğer müşterilere sunduğumuz satış sonrası hizmeti size sunamayız. Piyasayı iyice araştırın ona göre degerlendirin derim.

• fitarih kullanıcısına yanıt
    Malesef yemek odası yapamayız ama aynı kalite de olmak şartıyla sadece sandalyelerini tanesini 190 TL ye yapabiliriz.

• Merhaba hocam. Nakit alımlarda vereceğiniz fiyattan indirim yapıyor musunuz? Ayrıca İstanbul-Fatih'e ev içine kadar nakliye olarak ürüne ne kadar nakliye parası ekliyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Merhaba hocam. Nakit alımlarda vereceğiniz fiyattan indirim yapıyor musunuz? Ayrıca İstanbul-Fatih'e ev içine kadar nakliye olarak ürüne ne kadar nakliye parası ekliyorsunuz?

Verdiğimiz fiyatların tamamı nakit fiyatlar ama kredi kartını Ankara'ya getirebilecek veya burada oturan olursa vade farksız 4-5 taksit yaptırabiliriz. Ama daha fazla taksitlerle 50 veya 100 TL gibi bir farkla daha uzun vadeli taksit yaptırmak mümkün. Nakliye olarak kamyonun geçebileceği ve gecesinin yasak olmadığı yerlerde bir takım koltuğa 250 TL nakliye ücreti ödüyoruz. Ama Fatih, Bakırköy, Şişli gibi ilçelere kamyonun girmesi yasak olduğundan ikinci bir kamyonet ile 100 TL karşılığında aktarma yapıp kapi önüne kadar gelmesini sagliyoruz. Gönderdiğimiz ikinci nakliyeci den eve de çıkarmasını istersek 100 TL de eve çıkarma ücreti alıyorlar.

• resmini paylaştığım köşe takımına aynı takımı tamamlamak için bir 3 lü ve bir de tek berjer almak istiyorum ne kadar olur yozgat merkez...3 lü ve tekli berjerde bu takıma uygun olacak...teşekürler ekrem bey...
  • Country 6 kapılı gardırop bakıyorum, nerden temin edebilirim? İstanbul'da oturuyorum.
  • Bu ürünü ne kadara yapabilirsiniz? Üçlü- ikili - tek koltuk fiyatlarını alabilir miyim?
    Enza Home
    Chelsea Koltuk Takımı | Enza Home
    http://www.enzahome.com.tr/Koltuk-Takimlari/Chelsea-Koltuk-Takimi

• quote:

Orijinalden alıntı: arborvita-50

resmini paylaştığım köşe takımına aynı takımı tamamlamak için bir 3 lü ve bir de tek berjer almak istiyorum ne kadar olur yozgat merkez...3 lü ve tekli berjerde bu takıma uygun olacak...teşekürler ekrem bey...

Anladığım kadarıyla köşe takımını aldınız yanına üçlü ve berjer istiyorsunuz. İkisini 1.850.-TL ye yapabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarahaten

Bu ürünü ne kadara yapabilirsiniz? Üçlü- ikili - tek koltuk fiyatlarını alabilir miyim?
    Enza Home
    Chelsea Koltuk Takımı | Enza Home
    http://www.enzahome.com.tr/Koltuk-Takimlari/Chelsea-Koltuk-Takimi

Merhaba belirmiş olduğunuz takımı 3+2+1 olarak nakliye yeri Ankara olacağı için nakliye indirimini de yansıttım imalat fiyatımız 3.750.-TL oluyor.

• Yataş 18000 tl ye evi tamamen döşüyorlarmış , bir bilgisi olan var mı acaba?

Mobilya alırken iskeletinde kumaşında süngerinde neye dikkat etmek gerekiyor. Marka mobilyalar ile üretiminiz arasında ne farklılık oluyor. Biraz araştırdım forumda ancak bunlar hakkında açıklayıcı bir mesajınızı bulamadım imalatçısı olarak söyleyeceğiniz bişeyler vardır diye düşünüyorum. Forum üzerinden alışveriş yapmayı severim dh ailesi olarak desteklemek isteriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Mobilya alırken iskeletinde kumaşında süngerinde neye dikkat etmek gerekiyor. Marka mobilyalar ile üretiminiz arasında ne farklılık oluyor. Biraz araştırdım forumda ancak bunlar hakkında açıklayıcı bir mesajınızı bulamadım imalatçısı olarak söyleyeceğiniz bişeyler vardır diye düşünüyorum. Forum üzerinden alışveriş yapmayı severim dh ailesi olarak desteklemek isteriz.

Merhabalar size kısaca bilgi verebilirim. Benim uzmanlık alanım koltuk takımları olduğu için bu konu hakkındaki bilgilerimi özetleyim. Büyük firmalar ile döşemeci olarak tabir ettiğimiz koltuk takımı üreticilerinin ürettiği koltuklar arasında kalite olarak çok uçta bir fark aramayın ama şunu söyleyebiliriz buradaki en önemli olay dürüst yalan söylemeyen söyledikleri ile yaptıklarının birbriyle uyuştuğu firma veya üreticiden alışveriş yapmaktır. Ben de mobilya işine girmeden önce sizin gibi kafamdaki birçok sorunun cevabını araştırsam da bulamıyordum ama işin içine girince gerçekleri öğrendim. Ben ne iyi bir markadan alışveriş yapın derim ne de br imalatçıya özel olarak mobilyalarınızı yaptırın derim çünkü böyle bir genelleme yapmak yanlış olur. Her iki tarafta da doğru kişi ile iletişim kurup seçiminizi doğru yapmak çok zor be önemlidir. Size gene hatları ile sünger iskelet ve kumaştan bahsedeyim. Süngerde yoğunluk birimini dansite olarak adlandırırız süngerin daha yoğun ve dansitesinin daha yüksek olması onun daha sert olduğu anlamına gelmez yoğunluğu yüksek sünger gramaj olarak daha ağırdır hafif süngerin daha kısa ömürlü ve ağır süngerin daha uzun ömürlü olduğunu düşünürsek piyasada tercih edilen ve koltukların oturum alanında kullanılan 28-36 danste arası süngerlerdir buna göre tercihinizi yapmanız lazım bu süngerlerde de birbirinden farklı markalar kullanılmaktadır. Biz bu süngerlerde deneme yanılma yöntemiyle ve gözlem yaprak ayrıca elleyaptığımız kontrollerle de en iyisi hangisi ise o markalardan alışveriş yapmayı tercih ediyoruz. Sünger fiyatlarında markalara göre çok fazla fiyat farkının olmaması bizleri tercihlerimizde daha objektif olmaya yönlendiriyor ve bu güne kadar en çok tercihetriğimiz marka sataş tır. Üreticilerin olduğu yerlerde onlarca koltuk iskeletçisi olduğu içinde bunlar arasından en iyi ve en kaliteli ayrıca en önemlisi de en az hata ile çalışan iskeletçileri tercih ediyoruz çalıştığımız iskeletçilerin kullandığı gürgen ve kayın ağaçlarının kaçıncı sınıf olduğu ve fırınlanıp fırınlanmadığını kontrol ediyoruz ayrıca gözle takip yolu ile gelen ağaçların an az 6 ay bekleyip tamamen kurumuş ve işlenmeye hazır halegelmiş olmasına özen gösteriyoruz. Kumaşı da çok fazla kafanıza takmayın kumaşta kalite olarak çok fazla sorun yaşamazsınız üreticinizin tavsiyeleri doğrultusun da kumaş seçimi yapıp koltuğunuzu yaptırın. Kumaş içinde bir tavsiyem olacak koltuk yaptırırken aldığınız fiyata kumaş fiyatının dahil olmasına dikkat edin.

• Bu koltuk tipinin köşe olanına berjeri ile birlikte nubuk kumaş 4500'e bıraktılar. Koltuğun arka kısmı geriye düşüyor ve çift kişilik yatak olabiliyor. Ayrıca kaz tüyü var dediler ve gerçekten çok rahattı. Köşe olanı ellerinde yoktu fotoğraftan gördüğüm için güvenemedim.

Ben bu koltuk modeline bir yerde daha gördüm ama sonradan hatırlayamadım acaba gören bilen var mı fiyat iyi mi vermişler ne dersiniz?

Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler hocam umarım tanışmak nasip olur yatak odası ve yemek odası takımı da üretseydiniz hepsi için tek yerden fiyat alırdık daha iyi olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler hocam umarım tanışmak nasip olur yatak odası ve yemek odası takımı da üretseydiniz hepsi için tek yerden fiyat alırdık daha iyi olurdu

Ben teşekkür ederim inşallah ilerde o'da olur.

• munchausenbyproxy kullanıcısına yanıt
    Burada en önemli şey size 4.500 TL ye bıraktıkları köşe takımının ölçüleri bu ölçülere göre sağlıklı bir fiyat değerlendirmesi yapılabilir. Resimdeki Berjeri aynı kumaş ile 700 TL ye yapabiliriz.

• 2.90 a 2.90 dı ama aradan bir modül çıkartalım dedim. 2.90 a 2.40 oldu.

• munchausenbyproxy kullanıcısına yanıt
    Fiyat makule yakın çok fazla abartılı değil imalatını biz yapmış olsak 4000 den aşağı teslim edemeyiz mağaza fiyatı için 4.500 TL güzel fiyat. Bu fiyatın sadece 1.100.-TL si kumaş fiyatı yani bu takımda fiyatı kumaş yükseltiyor.

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.