Şimdi Ara

Sıcak Mı Soğuk Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben soğukta çok rahat uyuyabiliyorum çevremdekiler ise sıcakta daha iyi uyunduğunu söylüyorlar bir anlam veremiyorum.Sıcak olunca sabaha kadar uyuyamam tamam mayışırım belki ama uyumam imkansız.

Hatta bir arkadaşım, hava çok sıcak olunca şapka giyip çift kat yorgana sarınıp öyle yatıyomuş terleyip çabuk uyusun diye Şaka gibi

Sorum şu;

Sıcakta mı daha iyi uyursunuz yoksa Soğukta mı?

• Soğukta daha rahat uyurum. Kışı daha çok severim.
  • Ne Sıcak ne Soğuk En güzeli Ilık :)
  • Ne alaka yahu sıcakta uyunur mu hem sıcaktan patlarsın havasız kalırsın hem de lanet olası sinekler rahat bırakmaz..
    Ama sogukta cek yorganı üstüne yat ohh mis gibi içerden de biraz osurdun mu ohh sıcacık işte ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solitare

Ne alaka yahu sıcakta uyunur mu hem sıcaktan patlarsın havasız kalırsın hem de lanet olası sinekler rahat bırakmaz..
    Ama sogukta cek yorganı üstüne yat ohh mis gibi içerden de biraz osurdun mu ohh sıcacık işte ..

Odadakilere acı be abicim yada yorganı aralama koku yayılmasın Aynen aynen soğukta yattığın gibi uyuyosun bazı insanları anlıyamıyorum sıcakta uyumaktan bahsediyolar

• Uyuyabilmek için vücut belli bir sıcaklığa ulaşmalı. Bunaltıcı bir sıcak olmadığı sürece, sıcakta daha rahat uyunulur.
  • Soğukda daha rahat uyurum Ama Kışı Hiç Sevmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

Uyuyabilmek için vücut belli bir sıcaklığa ulaşmalı. Bunaltıcı bir sıcak olmadığı sürece, sıcakta daha rahat uyunulur.

Evet ama işte bunaltıcı olunca uyunmuyoorr
  • tabiki soğuk
  • Hava soğuk, yatak da sıcak olduğu zaman öyle bir uyurum ki...
  • hava soğut ve yatakda buz gibi olacak. yatınca ısınıyor zaten bi süre sonra. kışı özledim yine
  • Kesinlikle soğuk.Evde klima var.Onun önünde yatarım.Üstüme de ince bir örtü..Ohh mis gibi uyurum valla..Soğuk her zaman iyidir..
  • soğuk da uyurum
  • kışı daha çok seviyorum açıkçası heleki izmirdeyseniz

kışı özledim okuldaki arkadaşlarımı özledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzzz

Soğukta daha rahat uyurum. Kışı daha çok severim.

Aynen.
  • Soğuk tabii ki.
  • Hele birde sabah kalkarsın doğalgaz faturasını ödeyememişsindir işe ya da okula gitmek zorundasındır sabahın 6 sı ve ya 7 si yorgan sıcacıktır oda buz gibidir hiç yorganın altından dışarı çıkmak istemez insan yazınsa camı açmadan uyuyamam birde yatakodasının penceresi kuzeye bakıyorsa ordanda püfür püfür rüzgar geliyorsa birde kafamı ıslarım rüzgara karşı öyle uyurum o şekilde sonsuza dek uyuyabilirim
  • tabiki soğukta daha rahat
    çünkü adadanayım 2 mevsim var yaz/kış yazın yemin ediyorum oturduğum yerden ter fışkırıyor böyle saçım yıkanmış gibi hatta bi kere klavyeye bi baktım su kaçmış çenemden dökülen terler klavyeyi ıslatmış baya hemde
  • Forever KIŞ/WINTER/BUZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neonight

Hele birde sabah kalkarsın doğalgaz faturasını ödeyememişsindir işe ya da okula gitmek zorundasındır sabahın 6 sı ve ya 7 si yorgan sıcacıktır oda buz gibidir hiç yorganın altından dışarı çıkmak istemez insan yazınsa camı açmadan uyuyamam birde yatakodasının penceresi kuzeye bakıyorsa ordanda püfür püfür rüzgar geliyorsa birde kafamı ıslarım rüzgara karşı öyle uyurum o şekilde sonsuza dek uyuyabilirim

Aynen.Kışın işe giderken patron arasada şirketi su bastı gelme vs. desin diye haber beklerim uyandıktan 5 veya 10 dk sonra yatakta çözümleme yaparım hani nasıl bu sıcak yatağı terketsem diye odada herhangi bir ısınma cihazı da yok giyinirken çivi kesiyorum Kıyafetler buz gibi oluyo tir tir titriyorum

Ama herşeye rağmen bu duyguyu seviyorum

quote:

Orijinalden alıntı: nonatri

tabiki soğukta daha rahat
    çünkü adadanayım 2 mevsim var yaz/kış yazın yemin ediyorum oturduğum yerden ter fışkırıyor böyle saçım yıkanmış gibi hatta bi kere klavyeye bi baktım su kaçmış çenemden dökülen terler klavyeyi ıslatmış baya hemde

Hehe bizde aynı durumdayız İstanbulda çok sıcak durduğun yerde terliyosun allah kolaylık versin valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PurpX -- 25 Temmuz 2009; 20:22:03 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.