Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
9
Favori
30.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
226 oy

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI?

(En Son Oy Tarihi: 2.06.2017)
Giriş

Sıcak fırsatları herkes okusun uye olmayanlar bile ama konu acamasın ve acılan konu 10 tane sıcak degil

butonu tıklandıgında kapansın. Bu yapılabilirmi bilmem yanı teknık olarak mumkun aslında ama bu forumda

normalde bıle bır suru sıkıntı cıktıgı ıcın burda becerememeye bilirler kanımca.
  • Düşüncesi bile saçma. Boyle bir şey yapilmayacagina adim gibi eminim. Konu öyle bir anlatılmış sanki buradaki sıcak fırsatlar başka yerler de yok. Bizim gibiler bakıp bulamıyor.Yetkililer takip ediyorsa yazsın üye olduğundan beri sıcak fırsatlar bölümüne kaç kere girmişim.

Popüler Konular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    MONSTER Q72P170EM03 Ivy Bridge Corei7-3720QM, 8GB DDR3-1600Mhz RAM, 750 GB 7200 RPM Seagete HDD, 120GB Corsair GeForce GT SSD, 17.3" Full HD 1920x1080, 1.5GB GDDR5 192Bit nVIDIA® GTX670M, nVIDIA® Optimus teknolojisi, Işıklı Klavye,Mat LED ekran, Çift fan, Fırçalanmış Aluminyum kaplama, Parmak izi okuyucu, DVD-RW, Windows 8 pro
  • Destekliyorum

Adam mesaj yazmıyor ama burada görüp bütün stokları kurutuyor. Bazıları ise koli koli aldığı malların fotoğrafını da koyuyor. böyle 10 kişi yerine 2 kişi olsun. Evet, kurunun yanında yaş da yanacak ama değer. Mesaj sayısı bir ölçüt değil. Üyelik tarihi önemli.

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • Mesaj sayısı yanında üyelik tarihi de göz önüne alınmalı.
  • Popüler konulara kesinlikle çıkmamalı, istismar görüldüğü ve kanıtlandığı anda o üye bölüme "bir daha asla" girememeli. Telefon onayı şart olmalı. Yarım saatlik üye de konu açabilmeli ama konular yoğun talep gördüğünde(görüntülenme sayısı) ayrı bir bölüme otomatik olarak taşınıp oradan devam edilmeli. O taşınacağı bölüm sıkı kurallara sahip olmalı. Atıyorum 20 görüntülemede 1 haftalık üye, 50 görüntülemede 1 aylık, 100 görüntülemede 2 aylık... 1000 görüntülenmede 1 yıllık, 2000 görüntülenme 2 yıllık üyeler görebilmeli. Üst sınır da 5 yıl olması kafidir. Okunma/görüntüleme kısıtlaması işe yarar. 5-10 yıldır bu forumda olan üyenin de 1 günlük üyeden bir farkı olsun.

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • niyet iyi elbette ama toptan alacak olan şahıs ki bunun ticaretini yapıyorsa bundan para kazandığı için pek ala mesaj yazması gerekiyorsa yazarak bu rütbeye erişir yani sonuç değişmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaş doğru söylüyor yakında 2 yıllık hesap satılıktır konuları görürüz

Edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 8 Eylül 2015; 15:28:14 >
  • Cok sacma bir öneri. Adam 1 ay önce üye oluyor geyik geyik mesajlarla 10000 mesaj yapiyor bu kisiye mi acilsin konu, Diger tarafta baska bir kullanici yillardir üye ama sadece gerekli görüdügü yerde mesaj atmis. Bu arkadaslarin günahi ne?
  • tam destek....

Burdaki açılan konuların yüzde 50sinden fazlası iptal oluyor bunun nedeni firmalar siteler değil bu forumun gerçekten ''mezarcı ölücü'' gibi bir çok üyeye sahip olması ulan bir tane al demi yok arkadaş bide konuya yazıyor çok mühim bir iş yapmış gibi ''10 tane aldım'' küfür edesim geliyorda bazen malum sosyal medyadayız.

Kesinlikle konuyu destekliyorum böyle ölücülerle 10tane aldım kanka diye övünenlerle bu iş yürümez rütbemi olur artık yoksa üyelik tarihimi olur bu forumun en mezarcı kitlesinden hem şu 15yaş kitlesinden kurtulması lazım yoksa git gide baneleşen ve sonunun yakın olduğu bir forum olarak anılıcak 2005-2008 arası populeritesini zaten kaybetti iyice ilk okul-liseye dönmeden genel bir toplantı yapmaları lazım sevgili yöneticilerin

• Üye harici görmesin bütün forumlarda boyle

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.