Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (11526. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
27 Misafir (18 Mobil) - 9 Masaüstü18 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.634
Favori
14.076.555
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: one1r

anakart inşallah iptal olmaz ama benim dikkatimi çeken şey bi stok sınırı olur.belli siparişten sonra fiyat normale döner. bunda dünden beri aynı fiyat alan alana yani fırsatı kaçırdım falan yok şimdi istesen yine alıyosun.

Ben hala almalımıyım kısmındayım adamlar anakartı amd aldırıyorki işlemcide satabilsinler 1800xlerin kapıştığı işlemcilere bakıyorum 6700la kapışıyor 1800xler 2.5 milyar 6700 1.5 onu hiç anlamadım zaten.
    Kullandığım sistemin fotoğrafları şu şekildedir; 1-- https://i.hizliresim.com/nbpcn71.jpeg 2--https://i.hizliresim.com/svag4ey.jpeg 3--https://i.hizliresim.com/aq1ob0j.jpeg # Ordu Üniversitesi-ElektronikTeknolojisi# # Iphone 12 Pro Max #https://steamcommunity.com/id/dolandiriciyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

%99 gelmeyecek , milleti gazlamayın gençler , 2 gün sonra siparişim iptal edildilerle doluyor başlık. Bu ANAKART kargoya verilene kadar %99 iptal edilecek statüsündedir. Kargo verilirse ona göre işlemcinizi satın , başka bişey alın ama şuan gelecekmiş gibi düşünmeyin.

Hocam soyle bisey var. Oglenden beri ayni fiyatta duruyor. Hala da duzeltmediler. Illa ki siparis sayisi bildirim olarak ilgili yerlere gidiyordur. Niye insanlar bu urune bu kadar fazla ragbet etti diye dikkat cekmeliydi bu saate kadar. Benim kafami karistiran bu. Gecen psu olayi oldu ptt de. Aldim bende. Bir saat sonra iptal oldi. Yogun alimi anladilar cunku. Artik anlamalari lazimdi. Umarim iptal olmaz. Ama bu fiyata illa ki bitecek.

hafta sonu müdahale edememiş olabilirler. Salıya kadar çıkar işin rengi , ama deneyim sabit. Ram'de bir tane yolladılar , bebek arabası vardı benzer şekilde onda toptan iptal edildi. En iyi ihtimal bi tane alanlarınkini gönderecekler diyebiliriz, zararın boyutuna göre şekillenecektir. Umut etmemek gerek , ben de aldım ama %99 iptal edilecek diye aldım , iptal olursa hiç üzülmem. Hayırlısı diyelim.

• mersinli33s M kullanıcısına yanıt
    Doğrudur sehven olmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: StartPy

beyler 1080 ekran karti alcam hangi marka model almaliyim ?

ROG STRIX, MSI GAMING X, F/p olarak bulursan EVGA SC3

quote:

quote:

%99 gelmeyecek , milleti gazlamayın gençler , 2 gün sonra siparişim iptal edildilerle doluyor başlık. Bu ANAKART kargoya verilene kadar %99 iptal edilecek statüsündedir. Kargo verilirse ona göre işlemcinizi satın , başka bişey alın ama şuan gelecekmiş gibi düşünmeyin.

Hocam soyle bisey var. Oglenden beri ayni fiyatta duruyor. Hala da duzeltmediler. Illa ki siparis sayisi bildirim olarak ilgili yerlere gidiyordur. Niye insanlar bu urune bu kadar fazla ragbet etti diye dikkat cekmeliydi bu saate kadar. Benim kafami karistiran bu. Gecen psu olayi oldu ptt de. Aldim bende. Bir saat sonra iptal oldi. Yogun alimi anladilar cunku. Artik anlamalari lazimdi. Umarim iptal olmaz. Ama bu fiyata illa ki bitecek.

hafta sonu müdahale edememiş olabilirler. Salıya kadar çıkar işin rengi , ama deneyim sabit. Ram'de bir tane yolladılar , bebek arabası vardı benzer şekilde onda toptan iptal edildi. En iyi ihtimal bi tane alanlarınkini gönderecekler diyebiliriz, zararın boyutuna göre şekillenecektir. Umut etmemek gerek , ben de aldım ama %99 iptal edilecek diye aldım , iptal olursa hiç üzülmem. Hayırlısı diyelim.

Hocam amazondan bahsediyoruz. Haftasonuna denk gelmis gibi durum olmaz. Haftanin 7 gunu calisan elemanlari mevcut. Cok buyuk profesyonel sirket. Fiyat yanlis girildiyse mudahaleyi etmeleri lazimdi. Benim siparis geceli 12 saat oldu mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogulcan20

https://www.amazon.fr/Asus-FX502VM-FY353T-portable-GeForce-Garantie/dp/B01MSCK3AE/ref=sr_1_16?ie=UTF8&qid=1494794736&sr=8-16&keywords=gtx+1060

Sağ alttan satıcı Amazon olanı seçiyorum ve fiyat ekranına gelince 1219€ diyor, doğru mu bu? Şaka değilse sipariş edeceğim. Kontrol eder misiniz? Ben hata yapıyor olabilirim sanırım.

Şaka değil Amazon sayesinde gerçek

Ekran kartı 3gb modeli yalnız, gözünüzden kaçtıysa diye uyarmak istedim. Fiyatı oldukça iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garip Bedevi -- 15 Mayıs 2017; 0:46:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrturgut06

Arkadaşlar ps4 500gb 2 kol almayı düşünüyorum bi ara dip fiyatı257€ görmüştü tekrar düşer mi acaba

Evet düşebilir neden düşmesin.

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

quote:

Orijinalden alıntı: one1r

anakart inşallah iptal olmaz ama benim dikkatimi çeken şey bi stok sınırı olur.belli siparişten sonra fiyat normale döner. bunda dünden beri aynı fiyat alan alana yani fırsatı kaçırdım falan yok şimdi istesen yine alıyosun.

Ben hala almalımıyım kısmındayım adamlar anakartı amd aldırıyorki işlemcide satabilsinler 1800xlerin kapıştığı işlemcilere bakıyorum 6700la kapışıyor 1800xler 2.5 milyar 6700 1.5 onu hiç anlamadım zaten.

Haklısın da hocam bu kartı 140 euroya koysalar yine kapış kapış giderdi bu fiyat hatalı ama gönderirlerse güzel sürpriz olur.

Bende msi b350 tomahawk var mesela ama sipariş vermedim x370 için. gelmez die değil, hem karttan memnunum hem de yeniden kur diğer anakartı sat vs hiç gerek yok actiona:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

Beyler amazona nasıl ödeme yapılıyor? Banka kartı şart mı?

İlk sayfayı okuyarak bunu öğrenebilirsiniz.

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0002DDISG/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1494798533&sr=1-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65

Orijinalden alıntı: ogulcan20

https://www.amazon.fr/Asus-FX502VM-FY353T-portable-GeForce-Garantie/dp/B01MSCK3AE/ref=sr_1_16?ie=UTF8&qid=1494794736&sr=8-16&keywords=gtx+1060

Sağ alttan satıcı Amazon olanı seçiyorum ve fiyat ekranına gelince 1219€ diyor, doğru mu bu? Şaka değilse sipariş edeceğim. Kontrol eder misiniz? Ben hata yapıyor olabilirim sanırım.

Sold by: Amazon Digital Services, Inc.

Doğru evet 1219€ total, tabi bu ülkedeki fiyatlara bakınca inanamıyorsunuz bunlara.

Güzel aletmiş ilk sayfaya ekleyeyim.

Asus ROG FX502VM-FY353T Laptop Gaming
    1219€
    https://www.amazon.fr/Asus-FX502VM-FY353T-portable-GeForce-Garantie/dp/B01MSCK3AE

Screen 15 inches FHD - 1920x1080
    Storage and Memory: 1TB Hard Disk + SSD 128GB, 8GB RAM
    Processor: Intel Core i7 7700HQ Ghz
    Graphics Card: Nvidia GeForce GTX 1060 3G
    Connectivity: 1 HDMI port (s), 3 USB 3.0 port (s)
    Operating system: Windows 10

• ilk sayfadaki 2 tb seagate harici hddyi söküp laptopa takabilir miyim?
    Ps4 oyun alışverişlerim: iskender 86 Driveclub pri alındı; redow AC Unity sec alındı; ANIL007 the order sec alındı; classlord23 wolfenstein the old blood sec alındı; Toni-1903 wd sec alındı; Oliver-Queen nba 2k15 sec alındı; YusufKk469 gta5 plus sec hesap satıldı; hallos metro redux sec alındı; lucifer50 the order sec satıldı; bilalakman ac unity sec satıldı; LawlietRyuzaki the order sec ; lithium watch dogs sec satıldı ve daha fazlası takip edemedim artık :D
  • quote:

quote:

quote:

İyide hocam ramlerde gelmedi 1 aydır stok dısı
    [Asus rog strix X870E-E Gaming Wifi ]-[AMD Ryzen™ 7 9800X3D]-[ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB]-[Palit RTX 5080 GameRock]-[32 GB DDR4 CORSAİR VENGEANCE PRO 6000 MHZ]-[SAMSUNG 970 EVO M2 500 GB]-[SAMSUNG 970 EVO M2 1 TB]-[LANCOOL III]-[CORSAİR RM1000İ]-[ASUS ROG CLAYMORE II ]-[STEELSERİES ARTCİS 7]-[ARTİSAN ZERO XL SOFT MOUSE PAD]-[WLMOUSE Beast X Mini]-[ASUS TUF GAMING VG279QM]-[Asus ROG Swift Pro PG248QP]

• farfar63 F kullanıcısına yanıt
    hocam bunu geli,nce senle bi konuşalım beni etiketle değermi değmezmi yaz :D bence değmez ben bu kumaş şeyleri sevmiyorum akrabalardan ihtiyacı olanlara verecem tüm seti :) laptop cantasını verdim valizide verdim çekçekliyi kullanırım :=) muhakka bana yaz. bakam senin görüşün nası olcak

Orijinalden alıntı: hagiosmann

ilk sayfadaki 2 tb seagate harici hddyi söküp laptopa takabilir miyim?

Hayır kendisi 3.5" masaüstü diski.

Bu arada bugün denk geldim şansa ilgilenenler bakabilir,

Toshiba P300 Sabit Disk İncelemesi

https://www.technopat.net/2017/05/14/toshiba-p300-sabit-disk-incelemesi/
  • vay bee bu ayakkabıdan almıştım yolluyodu hemde ayağım 45 benim bu fiyatı hiç görmedi ve bunu forumda baya alan oldu çok ilginç yaa neden kapadılar kimse bilemez. vallaha yazık 120 tlye gelıyo 2-3 adet al eşe dosta dağıt tabi 45 numara giyen bulabilirsen

Önceki sayfalarda fotoğrafları var. İyi yakalamışım

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=125880848

Fotoğraflar ve ilk izlenimlerimin olduğu mesajım bu. Cihazdan memnunum

Bu güzel rehber sayesinde şaka gibi fiyata 1060lı notebook almış olduk hocam. Tekrardan teşekkürler.

Edit: 70 euroluk oyun da bedavaya geldi. 1 ay sonra daha detaylıca inceleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanlı portakal -- 15 Mayıs 2017; 1:20:31 >

• Malum anakartın parası çekildi kargo bekleniyor. Herkese duyrulur.

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

ilk sayfadaki 2 tb seagate harici hddyi söküp laptopa takabilir miyim?

Hayır kendisi 3.5" masaüstü diski.

Bu arada bugün denk geldim şansa ilgilenenler bakabilir,

Toshiba P300 Sabit Disk İncelemesi

https://www.technopat.net/2017/05/14/toshiba-p300-sabit-disk-incelemesi/

https://www.amazon.de/gp/product/B00G7LQA1E?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

hocam dediğim bu 2.5 luk yazıyor. ama bende 2.5luk vardı kullanamamıştım boşa almak istemiyorum :)
    Ps4 oyun alışverişlerim: iskender 86 Driveclub pri alındı; redow AC Unity sec alındı; ANIL007 the order sec alındı; classlord23 wolfenstein the old blood sec alındı; Toni-1903 wd sec alındı; Oliver-Queen nba 2k15 sec alındı; YusufKk469 gta5 plus sec hesap satıldı; hallos metro redux sec alındı; lucifer50 the order sec satıldı; bilalakman ac unity sec satıldı; LawlietRyuzaki the order sec ; lithium watch dogs sec satıldı ve daha fazlası takip edemedim artık :D

• quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

Adata SSD lerde daha piyasaya çıkmadan listelenmesi yapılmıştı, ön sipariş üzerinden fiyat hatası deyip iptal ettiler. bu anakartta piyasaya çıkmış belli bir düşüş yaşanmış sürekli dalgalı bir şekilde stok bitmiş, yeni stok bekliyorlar kargo tarihleri siparişlerde belli bazı siparişlerin kargo tarihlerini mail atarak öne çekmişler bir arkadaş yazıyordu benim siparişi hazirandan mayıs sonuna çekmişler mail geldi diye bakalım hayırılısı.

3 hafta sonra fiyat hatası dediler beklettiler birde o kadar
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.