Şimdi Ara

Sıcak Fırsat yakalamak için bir fikir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sıcak Fırsatlar bölümü için bir fikrim var. Sizin de kaçırdığınız fırsatlar olmuştur. Hatta hiç haberinizin olmadığı fırsatlar bile olmuştur. Daha önce sıcak fırsatlar whatsapp grubu denemeleri falan oldu ama çok kalabalık olduğu için ve çoğu kişi fırsat paylaşımından ziyade grupta sohbet ettiği için verimli olmamıştı. Şuan belki grup aktiftir ama benim gözlemim bu yöndeydi.

Gelelim fikrime; Bu konu altında belli başlıklar olsun. Örneğin : Tv fırsatı bekleyen kullanıcılar şeklinde. Tv ihtiyacı olanlar o başlığa konuya yazarak ya da bana pm atarak isim yazdırsın. Konu sürekli güncel olsun. Tv fırsatı yakalamaya çalışanlar isterlerse forumdan isterlerse telefon numaralarını özelden paylaşarak iletişim halinde olsun. Tv fırsatı Alarm vb. adında whatsap grubu da kurulabilir. Sadece tv ile ilgili fırsatlar paylaşılır. Her kategori için bu ayrı ayrı yapılabilir. Konuya ilk kendi ismimi tv ve ses sistemi için yazıyorum. Hayırlı uğurlu olsun umarım amacına ulaşır. sürekli güncellenecektir.

TV FIRSATLARI

---AnarchistDeist
    .
    .
    SES SİSTEMİ FIRSATLARI

---AnarchistDeist
    .
    .
    Harddisk Fırsatları
    .
    .
    Notebook Fırsatları
    .
    .
    Cep Telefonu Fırsatları

---@maydoganlar1156
    ---@hsnkrc
    .
    .

Tekstil Fırsatları

---@Victoria Secret
    .
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarchistDeist -- 29 Temmuz 2015; 14:58:47 >

• Ben de eski whatsapp grubunda vardım ancak 15 gün filan dayanabildim ve tek fırsat alışverişim olmadı bu grup sayesinde.
    Şimdi olursa bence bir de Süper fırsatlar kategorisi olsun, geçmişteki unnado/zizigo/ayakkabıdunyası vb. piyasadan çok çok ucuza yararlanılabilinen fırsatlar da bu kategoride paylaşılsın. Benim diğerleri için ihtiyacım yok ancak böyle bir başlık altında grup olursa katılabilirim. Bir de biraz daha katı kurallar olmalı; adam gelip Torbalıda'ki Rammar markette fındıklı gofret 0,5TL paylaşımı yaptığı anda uyarılsın ve 2.seferde atılsın gruptan ki grup kuruluş amacına uygun hizmet etsin.

Orijinalden alıntı: ceyhunistanbul

Ben de eski whatsapp grubunda vardım ancak 15 gün filan dayanabildim ve tek fırsat alışverişim olmadı bu grup sayesinde.
    Şimdi olursa bence bir de Süper fırsatlar kategorisi olsun, geçmişteki unnado/zizigo/ayakkabıdunyası vb. piyasadan çok çok ucuza yararlanılabilinen fırsatlar da bu kategoride paylaşılsın. Benim diğerleri için ihtiyacım yok ancak böyle bir başlık altında grup olursa katılabilirim. Bir de biraz daha katı kurallar olmalı; adam gelip Torbalıda'ki Rammar markette fındıklı gofret 0,5TL paylaşımı yaptığı anda uyarılsın ve 2.seferde atılsın gruptan ki grup kuruluş amacına uygun hizmet etsin.

O arkadaşlar için de yerel fırsatlar grubu kurulabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıcak fırsatlarda hiçkimse belirli bir ürünün fırsatını kovalamıyor galiba... ilginç.

Orijinalden alıntı: AnarchistDeist

sıcak fırsatlarda hiçkimse belirli bir ürünün fırsatını kovalamıyor galiba... ilginç.

Teşekkürler hocam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cep telefonu bolumune ekleyijiz...

Orijinalden alıntı: AnarchistDeist

sıcak fırsatlarda hiçkimse belirli bir ürünün fırsatını kovalamıyor galiba... ilginç.

indirim olsun da mezar da olsa farketmez mantığı çalışıyo çünkü sıcak fırsatlarda

beni de tekstille alakalı sıcak fırsat grubu açılırsa ona ekleyebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.