Bildirim
Sıcak çikolata 3 al 2 öde Migros
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Afiyet olsun hocam da biraz abartmışsınız sanki :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kampanya Dr otken salep için geçerli değil Nescafe salep için geçerli ben hata yaptim siz yapmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Root Tarihi: 21 Mart 2006 -
Sanalmarkette dr oetker'geçerli hocam migros markalıda da geçerli. Sadece sıvı salepde geçerli değil
mıgros marka geçerlı dgl _____________________________ -
Merhaba,
Pratik sevenleri için güzel fırsat,Nestle sıcak çikolata 500gr veya kiloluklar tercih edilebilir,benim gibi fazla tüketenler.
quote:
Orijinalden alıntı: root 1987
Kampanya Dr otken salep için geçerli değil Nescafe salep için geçerli ben hata yaptim siz yapmayın
İnternette geçiyor gözüküyor?_____________________________ 
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE -
İsteyen istediğini içsin,karışmak gibi bir halimiz yok...
Yalnız bu sıcak çikolataların içinde tatlandırıcı var sanırım..._____________________________ -
Karfur kartla 42 kurusa geliyor hocam naptin sen karfurda %40 insirim vsr kahvelerde sicak cikolarda
Benim gibi toz salepleri sevmeyenler için bimdeki 1 lt lik dost salep i tavsiye ederim 4.75 tl fiyatı
Klasik olacak ama salep salep değil, sıcak çikolata çikolata değil. Yine içinde bi biz yokuz ama ana maddeden eser miktarda var. Salep %0.1 mi öyle bir şey. _____________________________ -
Bimde sıcak çikolata 50 kuruş salep 35 kuruş. Ama salebi beğenmedim. İlla alacaklar sütle yapsın suyla hiç olmuyor. Ama bimde 4,75e 1lt sıvı salep var onun tadı çok güzel. _____________________________ Başka yerde arama. Bak göğsümde izin var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

iOS
Android