Şimdi Ara

Sıcağı sıcağına dolandırılma hikayesidir! (Başrol: Osman Kadir Yazgı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet herkese iyi bayramlar dilerim. Direk konuya dalayım. DH den hiç kupon alışverişi yapmadım. Bir tablet için kupon arayışına girdim. Biri mesaj attı. İsmi Osman Kadir Yazgı.

Bu kişiyle kupon için anlaştık. Tabii ki kandım. 300 TL küçük miktar giderse de gitsin dedim. İlk önce kupon gerçekten var mı, attığım üründe geçerli mi diye denettirdim. Evet geçerliymiş ekran görüntüsünü attı. Her neyse kuponu önceden veremeyeceğini bu miktarı yatırırsa vereceğini ifade etti. Güven oluşturma ve tazeleme merasimleri yaptı. Neyse... Yatırdım ve verilen kuponu da aldım, hesapta denedim. Tabii ki olmadı. Çocuğa çektim attım fotoğrafları. Yok abi sen kullanmışsın, parama kondun vs... Tabi ben ekran görüntüsü de almışım o mesajları siliyor. Hem video hem ekran görüntüsü mevcut. Bir baktım engellemiş :) Şuan forumda aktif :) Bir de son mesaj olarak "paramı ver, peki ilgileneceğim seninle yazmış". Keşke ilgilense :)) Neyse fotoğrafını kaydetmemişim bi. O da gerçekse! Gerçek mi bilmiyorum Whatsapp dosya yöneticisi kısmından bulup atarım.

https://forum.donanimhaber.com/profil/3067829 Profil budur.

Site moderatörlerinden bir ikisine konuyla ilgili mesajı hemen yolladım. Nerden, ne zaman girdi vs takibi için. Sonuçta 300 TL peşine düşmem, küçük para ama gıcık gittim:)

iban TR760011100000000044693927 numarası budur, Türkiye Garanti Bankası.

Telefon numarası ise 501 299 04 03 tür.

İsim: Osman Kadir Yazgı

Kanmayınız.

Yapılacaklar, savcılık makamına gidip konuşma kayıtlarını vermek. İban vermek. Oradan gelecek taleple veya DH'nin paylaşmasıyla İP adresi ile tespit. Parayı nerden, ne zaman çektiği. Vs... Bakalım nasıl ifşa edebilirim bu şahsı daha başka.

Dip not: Bir de attığı iban'nı siliyor. Hadi ben safım cahillik ettim kandım. Bu dolandırıcı geri zekalı olan cinsten. İbanı niye silersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasakbölge -- 10 Temmuz 2022; 20:29:42 >

• Geçmiş olsun,bir dahakine foruma kayıt olduğu tarih mesaj sayısı vb bakın öyle alışverişinizi yapın.Dolandırıcı çok maalesef ama DonanımHaberde az var diğer sitelere göre

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mimustafa. M kullanıcısına yanıt

Eyvallah kardeşim. Şimdi bu numara üzerine kayıtlı kişi adres ve diğer bilgileri de burada paylaşacağım. Resmini de bir güzel paylaşacağım.

Bu şahıslar iki arkadaş olabilir. İban numarası üzerine kayıtlı olan şahıs Osman Kadir Yazgı'dır.

Numaranın kayıtlı olrueu kişi aynı olmakla birlikte ismi Efe Can da olabilir.

Ancak resmi kayıtları daha sonra belki yarın belki bu akşam buraya yazacağım.

Sonra bu kişinin aile soy sop bilgisini de yazarım belki duruma göre. Suç teşkil edecek bir şeye mahal vermeden.

Resmi kayıtlarda fotoğrafı varsa o da gelecek.

Hepinize bir dolandırıcı tanıtmaktan memnun olacağım.

İşler istediğim gibi giderse tabi. Öyle gidecek zannediyorum çünkü iban numarasını atıp bir de siliyor ileri seviye cahil. Kendisine ait bazı mesajları da siliyor tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasakbölge -- 10 Temmuz 2022; 19:47:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baba ogul organize dolandiricilar beni dolandirmaya kalkti yok yanlis hesaba eft yaptik ayaklari hemen kargoyu geri cektim mal gibi kaldilar  

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

Ne kargosu?

Hımm demek baba oğul. Dolandırıcı baba fotoğrafı da geliyor o halde :))

• yasakbölge kullanıcısına yanıt

Benimki sahibindende oldu hocam burda degil :) 7870xt satiodum kargoya ver atak eft dediler atmadilar :)

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

İyi yırtmışsın :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.