Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına - Dead Space 3 Demosu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun aksiyona kaymış diyorsunuzda, 3.ncü oyunun hikayesi koskoca gezegende geçiyor. Doğal olarak bir sürü yaratık tabiikide karşımıza çıkacaktır. 1 ve 2 de kapalı meknda geçtiği için daha az çıkıyordu. Gezegeni canavarlar kaplamı. yani daha fzla yaratıklarla karşılaşmak gayet doğal.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • aslında bu deadspace serisi film gibi . Deadspace 1 de isaac ilk defa uzaylı yada necromorf görüyordu yani toy idi , 2. oyunda artık nasıl öldürülebileceğini bildiği için rahattı ama o korku havasını sezebiliyorduk . Tahminim 3. oyunda artık bir necro hunter olduğumuzu düşünüyorum . kısacası oyunu içerisindeki geliştirme sistemi tüm oyun serisinde de kullanılmış benim bakış açım bu. (ama deadspace 1 in verdiği korku hiç bir oyunda yoktu :)
  • Tamam arkadaşlar tartışmaya gerek yok ben doğru olanı size söyledim. Oyunda grafiğe bakan adam oyuncu değildir. Sadece canı sıkıldığı için oynuyordur olay bu. Ama ben mesela oyunu oynarken hissediyorum. Ve asla grafiğe bakmam. Halen neogeo cps1 atari oyunlarını oynar,birçok ps3 xbox oyunundan aldığım zevkten fazlasını alıyorum.Ama velakin bazı arkadaşlar oyuna sataşacak yer arıyorlar. Devil my cry dada böyle oldu. Yeni danteyi eleştire eleştire bir hal oldu oyun. ama oyun çıktığında kimse tık diyemedi. Hiç kimsenin oyununu beğenmeyen firmalar bile devil my cry'ı zevkle inceledi. Dead space 1 2 oyunları kapalı mekanda geçiyor ve kapalı mekanda her 10 saniyede bir karşımıza yaratık çıkması saçma olurdu. Ama gezegendeyiz ve gezegeni tamamen yaratıklar kaplamış. Koskoca gezegende karşımıza bir sürü yaratıkların çıkması doğru değil mi? Bu halde bile oyun halen kendini korumuş. Bu oyunları abartılı şekilde eleştirenlere anlam veremiyorum.

• Evet geldik Dead Space 3 e

1 de ne olduğunu bilmiyorduk Aşkımızı ararken Korkunun içine düştük.
    2 de olayları daha atlatamamışken etrafımız necrol larla doldu kaçacak delik aradık.
    Şimdi de görünen o ki adamımız kendisini toparlamaya başlamış Markerlara savaş açmış.

Bekleyelim ne olacak:))

• Japon.Türk.San
    22.01.2013 17:18:34

aynen abi..

adam 1. yorumunda.. '''1 ve 2. oyunu kapali mekanda gecmesi ve aksiyon olmamasi yuzunden almamistim midemi bulandirir diye''''

casual ın dibi.....

laf gelince en baba horror oyuncusuna dönüştü... madem horror oyuncususun... dead space 1ve 2 yi oynamayı görev edinmelisin.. çunku çok iyiler... özellıkle dead space 1..
    dead space 2 ise biraz gerilime döndü ama gerçekten oda çok guzeldı.. bundada çok aksıyona dönmüşler...

• Kapalı alandan açık alana çıkmışsın ne korkusu arıyorsun? Dead Space 4 çıkarsa onda geri kapalı bir alana girersek onda korku unsuru yeniden önce çıkacaktır oyunu oynayın bitirin beğenmedim diyin oynamadan laf atmayın oyuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan Unlu

Tamam arkadaşlar tartışmaya gerek yok ben doğru olanı size söyledim. Oyunda grafiğe bakan adam oyuncu değildir. Sadece canı sıkıldığı için oynuyordur olay bu. Ama ben mesela oyunu oynarken hissediyorum. Ve asla grafiğe bakmam. Halen neogeo cps1 atari oyunlarını oynar,birçok ps3 xbox oyunundan aldığım zevkten fazlasını alıyorum.Ama velakin bazı arkadaşlar oyuna sataşacak yer arıyorlar. Devil my cry dada böyle oldu. Yeni danteyi eleştire eleştire bir hal oldu oyun. ama oyun çıktığında kimse tık diyemedi. Hiç kimsenin oyununu beğenmeyen firmalar bile devil my cry'ı zevkle inceledi. Dead space 1 2 oyunları kapalı mekanda geçiyor ve kapalı mekanda her 10 saniyede bir karşımıza yaratık çıkması saçma olurdu. Ama gezegendeyiz ve gezegeni tamamen yaratıklar kaplamış. Koskoca gezegende karşımıza bir sürü yaratıkların çıkması doğru değil mi? Bu halde bile oyun halen kendini korumuş. Bu oyunları abartılı şekilde eleştirenlere anlam veremiyorum.

Tamam grafiğe bakmayalım ama call of duty bo2 battlefield 3 vb gibi oyunlarında grafiği ateri oyunları gibi olursada zevki çıkmaz diye düşünüyorum az biraz da olsa grafikte önemlidir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: stun

Japon.Türk.San
    22.01.2013 17:18:34

aynen abi..

adam 1. yorumunda.. '''1 ve 2. oyunu kapali mekanda gecmesi ve aksiyon olmamasi yuzunden almamistim midemi bulandirir diye''''

casual ın dibi.....

laf gelince en baba horror oyuncusuna dönüştü... madem horror oyuncususun... dead space 1ve 2 yi oynamayı görev edinmelisin.. çunku çok iyiler... özellıkle dead space 1..
    dead space 2 ise biraz gerilime döndü ama gerçekten oda çok guzeldı.. bundada çok aksıyona dönmüşler...

Arkadaşa güzel cvp olmuş
  • 2 oyundur kendini bozmayan korku oyunu derdik Dead Space`de aksiyona bağlamış 3. oyunuyla tühhh beee
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Sabahtan Beri Ben Dead Space 3'ün Demosunu Bekliyorum Fakat Gelmedi.(Bu Arada Playstation 3 Kullanıcısıyım) Ne Zaman Gelir Tahminen Bilen Var Mı ?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamerrr

Merhaba Arkadaşlar,
    Sabahtan Beri Ben Dead Space 3'ün Demosunu Bekliyorum Fakat Gelmedi.(Bu Arada Playstation 3 Kullanıcısıyım) Ne Zaman Gelir Tahminen Bilen Var Mı ?

Teşekkürler

kardes sali gece 11:00 yada carsamba sabahi na dogru usa psn e update oldugu icin mgs rising ve dead space 3 demosu o saatler de gelir. uk ve tr psn de persembe gunleri update oldugu icin persembe gunu gelir.
  • Video için tesekkürler

• Niye hiç bir oyun ilk çıktıgındaki gibi güzel olamıyor.Anca half life serisi bozmadan devam etti.Dead space,resident evil,kimilerine göre hitman,max payne.
  • evet rezidant evıl.
  • firma paraya bakıyor, eee naylon çoğunlukta bunu istiyor.. haliyle böyle mundar bir oyun çıkıyor...
  • demoyu oynadım ben de. oyunda aksiyona yönelindiği doğru ama korku unsuru yine var.
    ilk 2 oyundaki korku ve gerginliği hissettim oynarken. endişelerim vardı , demoyu oynadıktan sonra azaldı.

• Oyun müthiş olmuş serinin en yüksek puanlarını alabilir coop modu da tadından yenmez bekliyoruz merakla.
  • bakıyorum psn ye dead space 3ün demosu çıkmamış dead space 3ün sitesinde bugün çıkacağı söyleniyor biri sölesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

bakıyorum psn ye dead space 3ün demosu çıkmamış dead space 3ün sitesinde bugün çıkacağı söyleniyor biri sölesin

Sabahı bekle xbox live'a 3-4 gibi girmişti
  • grafikleri çok iyi olmuş ama oyun birincisi kadar etkileyici değil gibi. tamamen net yorum yapmak için bi oynamam lazım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.