Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına: Black Mesa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
16.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      1998'de çıkan Half-Life'ın yenilenmiş versiyonu Black Mesa'yı uzunca bir süre oynadık ve yorumlarımızı sizlere aktarıyoruz.
    8 yıldır geliştirilen Black Mesa nasıl mı olmuş?

• keyifle izledim half life gelmiş geçmiş en iyi etkileyicilige sahip oyunlardandı.
  • Sonunda gelmiş hemen izliyorum
  • Güzel inceleme olmuş. Teşekkürler..
  • Tablette izleyebilsek çok güzel olacak sevgili yönetici..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu playerı değiştirseniz artık. Youtube dh kanalı açıp videolarınızı mı yayımlasak ne yapsak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemn izliyoruk :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Black Mesa takıldım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Şu playerı değiştirseniz artık. Youtube dh kanalı açıp videolarınızı mı yayımlasak ne yapsak.

evet ya ıdm var bende mecbur indirmek zorunda kalıyorum açmıyor sitede videoları?[chrome kullanıyom]
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhtk

quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Şu playerı değiştirseniz artık. Youtube dh kanalı açıp videolarınızı mı yayımlasak ne yapsak.

evet ya ıdm var bende mecbur indirmek zorunda kalıyorum açmıyor sitede videoları?[chrome kullanıyom]

bende chromeplus var acılıyor ama tam ekranda yalnızca ses geliyor goruntu yok.
  • bu video gördüm eski günleri hatırladım neydi o günler :D eskisinden daha güzel olmuş.

• Half life 2 yerine direk bunu sunsalardı :(
  • EVSANE geri dönmüşde haberimizyok hecanla indiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 22 Eylül 2012; 8:47:50 >
  • Çok Güzel Anlatmışınız Bilgisayar Topladıktan Sonra Steamdan Satın Alıcağım Direk Özledim Oynamayı
  • levye orda değildi hiç olmadı 11:25
  • yapanın ellerinden öpmeli. son yılların tüm türler dahil en iyi oyunu olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Half life 2 yerine direk bunu sunsalardı :(

Utandım.
  • 8 yılda yapa yapa bunu mu yapmışlar? Grafikler, animasyonlar birçok şey çağın gerisinde.
    PC'de başka oyun diye abartılan bir oyun.
  • 20 yaş altı yeni oyuncular bu oyuna yorum yazmasada bizde cevap vermek zorunda kalmasak ne iyi olur...
  • beni derinden etkilemiş fps oyunudur doom 2 de olmasa en iyi fps oyunumdu diyebilirim
  • beni derinden etkilemiş fps oyunudur doom 2 de olmasa en iyi fps oyunumdu diyebilirim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.