Şimdi Ara

Sibirya kurdu !!!!!!!!!!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
64.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saf alaska malamudu türkiyede bulunur mu?

Sibirya kurdu !!!!!!!!!!!!!!!!

Orjinalden alıntı: __MeHMeT__2

Al ya o tür sıcak yerlerde yazın görüyorum evlerin bahçesinde hiç bişey olmuyor.

bır konu uzerınde yorum yapmak ıcın gormekden fazlası gereklı sonucta burda alınan sey esya degılkı olmadı gerı goturelım..bence sen sahibine git sor biraz muhabbet et sıcakda hayvan nasıl bunalıyo. sibirya kurtlarının tüğ yapısı kutup ayıları gibi güneş ışıgını normalden cok fazla cekerek kıl köklerıne ulastırıyor ve onca tüğ hayvanın sıcaklamasına sebep oluyor eğer belgesel falan izlediysenız bilirsiniz kutup ayıları kutupdaki güneşten bile etkilenerek kar banyosu yapar yada 1 2 derece olan suya atlar.''serinlemek adına'' Türkiye ise orta kuşakta ve bu hayvanlar için gerçekten sıcak .. burda benim rottumun oynadıgı bir sibirya var ve sahibi evde sürekli klimanın altında yattıgını cok sıcak havalardada küvete buzlu su koydugunu söylüyordu..

• quote:

Orjinalden alıntı: assi

arkadaşlar izmirde oturuyorum...

2.5 aylık yavru Husky var
    beyaz renk dişi

100 ytl alıcam acaba köpeğe izmir sıcagında yazık olurmu?

besleyen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum

dostum tüm hayatını sauna içinde geçirdiğini düşün ve hoş olurdu diyosan al..
  • Bence bu hayvanı İzmir'in 40derece sıcağına getirip beslemek, bu başlığın üzerindeki Rakunların diri diri kürkünü soydukları video'dan daha fazla işkencedir, bende aylarca bu işleri araştırdım bilgim var, Sırf sizin artistlik yapıp gözleri güzel diye bu köpeği 5 ay boyunca işkence çektirmenizi anlayamıyorum, bunun adı hayvan sevgisi olamaz, olsa olsa ego tatmini gösteriş olur

-Aptaldır. Eğitim veremezsin.

-Gereksiz hareketlidir. Gün içinde oradan oraya koşar. Dolayısıyla seni yorar.

-Sahibine aidiyet duygusu pek gelişmemiştir. Kimileri yıllarca ona bakmış sahibini bir parça ete satar. Biri rahatça alıp gidebilir.

Orjinalden alıntı: NeedLoveGoodLove

o Pitbulldur pitbull

HAYIR SİBİRYA KURDU, İSTERSEN İNANMA
    ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR.
  • arkadaşlar bende husky almayı düşünüorm ucuza veren varsa alabilirim tabi izmir den olmak koşuluyla 100 ytl çok iyi bir fiyat 100 e satan olursa alabilirim

our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall...
  • sıcak iklimli yerlerde besleyerek köpeğe yazzık etmeyin
    Mevki benim toplumumun çelişkisidir; gücün, güce duyulan açlığın içinde kısıtlanması. Güç ihanetle kazanılır ve güce sahip olana karşı ihaneti davet eder. Menzoberranzan'ın en kudretlileri, günlerini sırtlarını bulacak hançere karşı arkalarım kolaçan ederek geçirirler.
    Ölümleri ise çoğunlukla önlerinden gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: feddbba

Arkadaşlar ßende almayı planliyorumda evde tuvalet eğitimi falan ne kadar zaman alır? tüy döker mi? cok mu zahmetlidir?

köpeğin kedi yemesinin vahşilik ile pek alakası yok daha çok içgüdü..köpekler doğum yaptıgında yavrularından birkaçını bile yediği olmuştur bunun sebepi ise hayvanlardaki acımasız doğa dengesi buna yapılacag birşey yok ona bakarsanız benim gözümün önünde sahibinin kucagındaki kanişe kedi sürüsü saldırmıştı kısacası kurtlar dogada liderlik için kendi babasını parçalamaktadır zaten oyuzden köpekden anlamayan belli basşlı ırkları almasın diyoruz...

• quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

Köpeğin kralı Alman Kurdu'dur.. Bir Golden sahibi olarak söylüyorum, imkanın varsa Alman kurdu al..

Bende var.Kalçası çıktı.Almanların türettiği ırklar güzel ama aralarından sağlam seçmek zor biraz.İllaki şecere gerek.Aksi takdirde benimki gibi Alman çoban köpeğiyse ya beli oynar, ya kulağı yamulur...Rottweiler ise beyaz lekeleri olur.Uzun burnu olur.Doberman ise bembeyaz olur.Irk derneği tarafından bu köpek kabul edilmez...Özetle ileride sorun yaşamadan böyle bir köpek almak için en az 700€'cuk bayılmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 15 Mart 2008; 7:09:38 >

husky çok tatlı.

Orjinalden alıntı: Ata

quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

Köpeğin kralı Alman Kurdu'dur.. Bir Golden sahibi olarak söylüyorum, imkanın varsa Alman kurdu al..

Bende var.Kalçası çıktı.Almanların türettiği ırklar güzel ama aralarından sağlam seçmek zor biraz.İllaki şecere gerek.Aksi takdirde benimki gibi Alman çoban köpeğiyse ya beli oynar, ya kulağı yamulur...Rottweiler ise beyaz lekeleri olur.Uzun burnu olur.Doberman ise bembeyaz olur.Irk derneği tarafından bu köpek kabul edilmez...Özetle ileride sorun yaşamadan böyle bir köpek almak için en az 700€'cuk bayılmak gerek.

kesinlikle katılıyorum scr yoksa petshoplara güvenmek ahmaklık olur adamlarda hayvan sevgisi yok diyebilirim işi ticarete dökmüşler senin aldıgın yavru ileride sakatlanırmış kalçası çıkarmış umurlarında olmaz... nasıl olsa satarım zihniyeti ile bilinçsiz çiftleştirilen köpekleri almayın bilinçli bir şekilde hareket edinki bu satıcılarda azalsın!! 300 ytl 600 ytl falan diyenler çıkar ucuz diye alanlarda oluyor neyazıkki.... 15 yıl beraberliği maksimum 500 ytl fazlalık için riske sokyolar

• baksanıza şuna

buda süper

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.