Şimdi Ara

Sibirya Kaplanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sibirya Kaplanı Dünyadaki en büyük ve en güçlü kedi türüdür. (Hatta yasadışı dövüşlerde Sibirya Kaplanlarıyla Kutup Ayılarının dövüştürüldüğü ve kaplanlar yara bile almazken ayıların bu dövüşlerin hiçbirinden sağ çıkamadığı ve bunun yüzünden onlarca kaplanın katledildiği tarihe kaydedilmiştir.) Besin zincirinin en üstünde yer alır. Bugün doğada sadece 1200 Sibirya kaplanı olduğu tahmin edilmektedir

Sibirya kaplanı, yaban domuzu, sığın, karaca, benekli geyik, BOZ AYI , TİMSAH gibi hayvanlarla birlikte tavşan gibi kemirgenleri de avlar. Uzakdoğu kültüründe kaplan; gücün, kuvvetin, büyüklügün ve asaletin simgesidir.

Bir sibirya kaplanıyla afrika aslanını karşılaştırırsak şöyle bi' fark çıkar ortaya ;

Sibirya Kaplanı

Bu foto Çin'in yaptığı yasadışı dövüşlerden birinde çekilmiştir

Bu konuyu aslanları en güçlü kedigil gören cahillere hitaben açtım , umarım anlaşılır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 24 Ekim 2013; 4:01:59 >

• Zehirli ok kurbağası (Dendrobatidae), Anura (kurbağalar) takımının Orta ve Güney Amerika’da yaşayan bir familyası. 175 kadar mevcut keşfedilmiş türü bulunmaktadır. Dünyanın en zehirli hayvanlarıdır. Bir insan onlara dokunduğunda felç olabilir. Kendisini takip eden mavi halkalı ahtapotun zehri siyanürden 10.000 kat daha güçlü olmasına karşın, Zehirli ok kurbağasını yakalayamamıştır. Bu kurbağayı yutan bir insan 1 dakikadan az bir sürede yaşamını yitirir. Batrakotoksin (Batrachotoxin) denilen zehri bilinen en etkili zehirden bile 250 kat güçlüdür. Boyu yalnızca 2,5 cm olmasına rağmen, bir insan ona dokunduğu anda vücuduna 400 farklı alkali zehir yayılmaya başlar. Zehir kana karışırsa 1 dakika içerisinde öldürebilir. Derisindeki zehir 30.000 fare ya da 150 insanı öldürebilecek güçtedir. Bilimadamları bu zehri bir sinek ve karınca türünü yemesi nedeniyle derisindeki keselerde ürettiğini keşfetmişlerdir.Bu da benden olsun

Dark Souls:PtDE Türkçe Çevirisi

• boz ayı sibirya kaplanının neredeyse 2 katı.o bilgi hariç katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
    İnek obasıııııııı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.