Şimdi Ara

Shyvana üst koridor hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • shyvana üst koridor oynanır mı? oynanırsa da hangi itemler tercih edilmeli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedopeshow -- 8 Şubat 2017; 0:9:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sezon 4 yada 5 te oynaniyordu,oynuyordum.E yi tutturdugun zaman her türlü aliyordun tradeleri.Son iki sene içinde 1 kere topta gördüm.Yasuoyu otoban etmisti

• Birincisi shywana değil shyvana.

İkincisi her şeyi üstte oynarsın ama şampiyonun potansiyelini tam kullanamayabilirsin. Shyvana üstte oynarsa pasifini ormancının kaderine bırakmış olursun. Düzgün bir kitle kontrolü yok, hasarı iyi ama çok daha iyi alternatifler her zaman mevcut. Ayrıca şampiyonun en önemli özelliği hızlı camp kesip level farkı açması. Sen üstte oynarsan en önemli avantajını da kaybedeceksin.

Bence oynama üstte, ormanda çok daha iyi.

• Vakti zamanında Smite Shyvana yapılırdı ondan sonra bir daha oynanmadı. Topta şu an işlevsel/hard cc şampiyonlar tercih ediliyor(hasar kompozisyonu ise Jayce-Quinn) ve Shyvana'nın en büyük eksiği bu konu. CC olarak aşırı zayıf ve bir Maokai ya da Naut kadar bitirici bir özelliği yok. Lakin ormanda tam bir baş belası.
  • Yeni hali ejderhala bağımlı olduğu için iyice ormana kilitlediler şampiyonu. Yani pasifsiz kalmayı göze alıp oynarsın, yani bu koridora gidemezsin demiyor kimse. E ve w ile takaslarda avantaj sağlayıp domine edebilir koridoru ama her zaman baskın yemeye musait olur. 6 levelden önce gap closer da yok.

Hazır ormanı en rahat dönen ormancı iken alıp oynamak lazım bence. Kuşları rahat kesiyor çünkü w sayesinde

• Tumerity kullanıcısına yanıt
    hocam naut olsun maokai olsun top lanede iyi iş gören şampiyonlar ancak ben bir heroya çok zor alısıyorum(görünüşü-skillseti) o yüzden sordum bazen derecelide üst koridor geliyor iş görmesi açısından sormustum shyvanayı. ormanda hiç denemedim zaten ormancılıgım kötüdür

• Prowind kullanıcısına yanıt
    düzelttim :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mitokondri. kullanıcısına yanıt
    öncelikle yazım hatasını düzelttim ormanda birkaç kez shyvana denemiştim ama orman rolüm kötü oldugundan üst koridorda oynanır mı diye sormak istedim çünkü heroyu çok beğendim. madem shyvana olmaz diyorsunuz top lanede önerebileceğiniz hero var mıdır? önceden adc oynuyordum şuan adc rolü çok sıkıntıda oldugundan ara verdim top lanede yeniyim yani

• Shyvana vs Renekton

Sezon 3 Sezon 4 Edition :(
  • Üst koridorda oynanmaması için hiçbir sebep yok, ejderhayı kim keserse kessin sen pasif bonusu alıyorsun.

Ayrıca w ya gelen %20 nerf ormanda fena yavaşlattı Shy' ı.
  • Kırmızı çarp top Lane neden bitti acaba. Şu meta olaylarını iyi takip edebilen biri değilim fazla. Hecarim, Shyvana top Lane falan eğlenceliydi.

• Bi ara tanklarda hayvani damage çıkaranlar oynanıyordu s4 de. Shyvana ve roa maokai insta pickdi. Sonra işte adc patchi geldi yanlış hatırlamıyorsam.

• Shy oynamayın artık olayı kamp kesmek olan heroydu,6 kampıda kesip anca 4 level oluyosun şimdi,mide bakıyorum adamlar 6 olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.