Şimdi Ara

Shyvana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bedava olduğu vakit oynamıştım arada oynayan da görüyorum fakat tam olayını anlamadım bu heronun 1 kere oynamıştım zaten genelde alanlar da pek beceremedi bana biraz bilgi verebilir misiniz?

• Bildiğin offtank işte :) Solo gittiğinde iyi iş çıkarabiliyor
  • Jungler olarak oynanır genelde ama offtank oynayan da vardır. (mesela ben) Kısa sürede çok damage vurabilirsin adama.
    Kasacağın itemler ise:
    as boot-wriggle-wits end-frozen mallet-atmogs ya da
    mercury treads-wriggle-wits end-trinity force-atmogs olmalı bence. Ama oyun sonuna wriggle'ı satıp bloodthirster ya da guardian angel alabilirsin.
  • hmm peki off tank kasınca nocturne lee sin vb. gibi etkili oluyor mu? bunu sormamın nedeni genelde karsıma veya tkaımımdaki shyvanaların pek bişey yapmaması playerlıklarından ötürü yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası

hmm peki off tank kasınca nocturne lee sin vb. gibi etkili oluyor mu? bunu sormamın nedeni genelde karsıma veya tkaımımdaki shyvanaların pek bişey yapmaması playerlıklarından ötürü yani?

Bana göre etkili oluyor ama oynayana bağlı değişir tabii. İlk oyunlarında ezilebilirsin gayet doğaldır. 2-1 gidersen skillerde hem adam alırsın hem iyi creep farm yaparsın. Summoner spellerini de exhaust-flash yap.
  • Shyvana güzeldir. OffTank olarak favorimdir. Rankedda deneyişimde iyi iş yapmıştım. Güzel champtır. Rageblade ile güzel gider, oto atak ile fury topladığından. Sesi de ayrı güzeldir. Hele ki ejder halindeki tauntu...
  • bot+3potla başlayıp acayip hızlı jungler bitirebiliyor jungleda hızı çok büyük avantaj ama bi slowu bile yok o yüzden almadım açıkçası ama elimde olsa arada oynarım teamfightlarda ise gayet etkili bence
  • Etkili Jungler ve Ganker. Çok iyi solo top yaparsın ve Off-Tank ile oyunu rahat taşıyacak bir karakter.
  • Bende var gayet memnunum. Teamfightlara direk ultini açarak giriyorsun ve ultisinin pasifi sayesinde uzun süre aralarında kalabiliyorsun adamların arasında off tank kasıldığında. Solo top oynuyorum, Jungle pek sağlıklı değil.
  • Oynaması pek kolay değil pushlarken veya başıboş mininoları keserken iyi de öbür türlü pek olmuyor. Bir de ultisi AP Ratio aldığı için (yanlış hatırlamıyosam) rakipten daha fazla kaasmamışsan çok az damage veriyor. Aldığıma pişman olmadım değişik hero ama 15-20 maç atmışımdır en iyi ihtimal. Çıktığında almıştım.
  • 1500 - 1600'lerde pek bir işe yaramıyor malesef , almanı tavsiye etmiyorum.
  • dandik hero.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

dandik hero.

+1
  • yorumlardan sonra 3 soru sordum
    ben mi bu kadar dandik oynuyorum
    birlikte oldugum butun takımmı komple dandik
    yoksa gercekten heromu dandik
    cunku ne zaman karşıma gelse off tank gidiyor ve oyunu dragon form alıp çeviriyor ve takımcak biz madred cıkmayı akıl edemiyoruz bunu yatırana kadar bu hepimizi yatırıyor daha çözemedim işi ama karşıma gelince fıtık oluyorum ama çok cafcafı olan bi hero değil bence slow yok stun yok neticede...
  • çok cafcafı yok dediğin gibi fakat fightlarda gerçekten çok işe yarıyor 2.skill etraftakilere hasar veriyor ben bugün rankedda offtank kastım çılgınlar gibi tf aldık başlarda ezilirken ninja tabi - warmog - thornmail - trinity - bloodthirster - phantom bu buildle çok iyi oluyor bence denemeyenlere de öneririm
  • beyler acil yardım lazım shyvana aldım deneyeyim diye karşıya da shyvana geldi adam dragon modundayken fury isini arttırabiliyor normalde 6 şar 6 şar iniyor ama adam arttırıyordu böylelikle dragon modunda daha uzun kalıyordu bu nasıl yapılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.