Şimdi Ara

shutter island

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkıadaşlar shutter island (zindan adası) filmini izlediniz mi? güzel ise izleyeceğim. aslında izlememin nedeni leonardo dicaprio. eğer kötü sahne varsa (ailecek izliyecezde) beni uyarın. teşekkür ederim.

• İzle
  • Güzel film
  • kötü sahneler yok rahat ol ama aileyle izlenecek film değil biraz karışık tek izlersen daha çok keyif alırsın
  • süper flimdir leonardo di capriyonun oyunculuğunun tavan yaptığı flim ama ailecek izlersen skılırsınız
  • Psikolojik filmleri tek başınıza izleyin. Yanınızdakiler falan filme kötü derler anlatmak için beyinlerinin içine girersiniz. Sakin kafayla ve anlayabilecek ortamda izlenmeli. Çok iyi bir filmdir, izle.
  • Aslına bakarsanız senaryosu kendinden önce çekilmiş birçok filme fazlasıyla benziyor. Fakat Scorsese atmosferi çok iyi oluşturmuş. Yine de ben bu yönetmenden çok daha iyisini beklerdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzleyin bence oldukça iyi filmdir.Ama yukarıda bazı arkadaşlarımızın dediği gibi yalnız izleyin,filmin içine daha iyi girersiniz.
  • tavsiyeler için teşekkürler.
  • Atmosfer ve Leonardo'nun oyunculuğu için izlenirim. Yalnız izlemen yararına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leonardo'nun son oynadığı filmlerin seneryoları berbat. esrarengiz yapıcaz derken iyice atmasyon sallamasyon seneryo yazıyorlar.(bkz. inception) film izlenmesine izlenirde öyle büyük umutlarla izleme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.