Şimdi Ara

SHR.SHH.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/SAMSUN MERKEZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
16.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acemi birliğim buraya çıktı arkadaşlar daha önce burda yapmış olanların fikirlerini alabilirmiyim ve başka buraya çıkan arkadaş varmı

• Benim de acemi birliği burası. Dediklerine göre rahat bir yermiş. Gidip göreceğiz.
  • Bende burdayim acemilikte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim acemilik ve usta buraya çıktı nasıl bir yer acaba 2.grup olarak beyler.
  • Sahra ve Sıhhıye Okulu ve Eğitim merkezi komutanlığı açık hali rahat diyorlar. Ama düştüğün kışlaya bağlıymış. Biz sıhhıyeci mi olacaz hava savunma mı anlamadım ama

• Benim acemilik de buraya çıktı. Usta 2. Ordu malatya

• Eğitim Birliği
    SHR.SHH.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN
    Esas Birliği
    SHR.SHH.OKL. VE EĞT.MRK.SHH.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

Usta birliğini burda yapan arkadaş var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acemi birliği biteli yakşalık 5 ay oldu şuanda erzurumdayım ulaştırma olarak yapıyorum samsundan sıhhıye olarak çıkıyosun fakat usta birliginde sıhhıye falan sökmüyor nerde adam eksikse oraya öteliyolar diyecegim şu ki verilen eğitimlere kulak asmayın sadece enjeksiyondan geçerli not almanız yeterli fakat enjeksiyon belgesinide kafalarına göre dagıtıyorlar yani bitirdiginizde ben enjeksiyon belgesi alamadım falan diye kafanıza takmanıza gerek yok tamamiyle gereksiz birşey sadece şansınız varsa usta birliğinizde revir personeli olarak alınırsınız o da çok düşük bir ihtimal samsundaki eğitimler çok zor değil çok yormazlar ilk 30 gün yanaşık düzen geriye kalan günlerde ise sağlık eğitimleri verilir rahat ve güzel bi yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drazah -- 25 Ekim 2014; 10:56:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drazah

Acemi birliği biteli yakşalık 5 ay oldu şuanda erzurumdayım ulaştırma olarak yapıyorum samsundan sıhhıye olarak çıkıyosun fakat usta birliginde sıhhıye falan sökmüyor nerde adam eksikse oraya öteliyolar diyecegim şu ki verilen eğitimlere kulak asmayın sadece enjeksiyondan geçerli not almanız yeterli fakat enjeksiyon belgesinide kafalarına göre dagıtıyorlar yani bitirdiginizde ben enjeksiyon belgesi alamadım falan diye kafanıza takmanıza gerek yok tamamiyle gereksiz birşey sadece şansınız varsa usta birliğinizde revir personeli olarak alınırsınız o da çok düşük bir ihtimal samsundaki eğitimler çok zor değil çok yormazlar ilk 30 gün yanaşık düzen geriye kalan günlerde ise sağlık eğitimleri verilir rahat ve güzel bi yer

Teşekkür ederim bilgi için genel olarak rahat bi yer olduğunu söylüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: drazah

Acemi birliği biteli yakşalık 5 ay oldu şuanda erzurumdayım ulaştırma olarak yapıyorum samsundan sıhhıye olarak çıkıyosun fakat usta birliginde sıhhıye falan sökmüyor nerde adam eksikse oraya öteliyolar diyecegim şu ki verilen eğitimlere kulak asmayın sadece enjeksiyondan geçerli not almanız yeterli fakat enjeksiyon belgesinide kafalarına göre dagıtıyorlar yani bitirdiginizde ben enjeksiyon belgesi alamadım falan diye kafanıza takmanıza gerek yok tamamiyle gereksiz birşey sadece şansınız varsa usta birliğinizde revir personeli olarak alınırsınız o da çok düşük bir ihtimal samsundaki eğitimler çok zor değil çok yormazlar ilk 30 gün yanaşık düzen geriye kalan günlerde ise sağlık eğitimleri verilir rahat ve güzel bi yer

Gardaşım senin statüde ne yazıyordu? Sıhhiye mi yoksa başka birşey mi? Bende hava savunmacı yazıyor. Sıhhiye okulu çıkmış acemilik ama usta birliğin 2. Oerlikon 35mmlik uçaksavar bataryası Malatya diyor. Ustalıkta ne olurum sizce ? Birde A grubu arızalı yazıyor sağlık durumumda bana zararı dokunur mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.