Parayla diploma alınmaya çalışıyor sonra da ülkede eğitim niye kötü... Mesaja git »
türkçe kaynak dediklerimiz de ingilizce kaynakların çevirileri aslında.... Mesaja git »
Gider de ikisinde de aynı anda başarılı olmak çok zor. Birinden birini seçmek lazım. Bu zaman yönetimiyle de olacak iş değil. Okul sadece günde 5 saat... Mesaja git »
meslek yüksekokuluna git sanayiiye gir. otomotiv mesela.... Mesaja git »
Beyler Çin'e gidiyorum bu yaz kısmetse gitmek istiyenlere örnek olmak için adımları teker teker yazıcam zamanla 22 Nisan'dan sonra işlemlere başlıyca... Mesaja git »
Umarım iflas da açıklarlar. Darısı diğer teknoloji mağazalarının başına.... Mesaja git »
Sadece ilköğretimi kıyaslayacaksak tamam cebirsel olarak çok yol kat edilmemiş olabilir ancak o 4 işlemin uygulamaları ve küme felsefesi öğretiliyor.... Mesaja git »
8 koca yıl diyip durmuşsun sadece 8 yıl okumuşsan henüz bir yere bağlanmamıştır o dersler.... Mesaja git »
500 tl'lik iş bulunur part time olarak. Öğrenciye para vermiyolar değil yani. Fakat hangi şehirde daha çok iş var onu bilmiyorum.... Mesaja git »
rr batarsa ge bu sektörde yalnız kalır ve motor fiyatları artar. motor fiyatları artınca uçak fiyatları artar. uçak fiyatları artınca senin benim al... Mesaja git »
ben de çok kullanırım. dışarda kulakiçi, evde kafaüstü. 12 saatin falan da üzerine çıktığım zamanlar olmuştu, bir yerden sonra problemler yaşamaya baş... Mesaja git »
nişan alma ve ateş etmeyi l1-r1'e alabilmeyi eklediler mi son güncellemelerde?
(ps4 ayarlarından tuşları komple değiştirmeyi biliyorum, çok mükemme... Mesaja git »
Bunun gibi işte seçiyosun, işe yarar diyosun filan... Mesaja git »
mit opencourseware ve khan academy'yi öneririm hocam... Mesaja git »
ben kısa seviyorum. taktın mı varlığını unutturacak.... Mesaja git »
gtx 1050'li dizüstüler bu gidişle 4.000 tl bandından gelecek gibi, sizin tahmininiz nedir?... Mesaja git »
Neden araplar yapıyor? Kendi enerji şirketlerimiz de var. Sırf rüzgar enerjisi için arge yapan firmalarımız var?
Güzel yatırımlar var ancak mühendi... Mesaja git »
Temel Kotil, akademik alanda boş bir adam değildir ancak sektör çalışmalarında pek bir başarı göremezsiniz. Zamanında THY'ye başvurduğunda alınmamış b... Mesaja git »
Eryaman mahallesinde de superonline fiber bikaç saattir yok... Mesaja git »
aklıma ilk gelen bu oldu. şöyle bi kol bacak atsalar nolacak acaba... Mesaja git »
tek motor yeterli değil dümdüz gitmek için, denge olarak da tek çizgide olması için en az bir motor daha çalışır durumda olacak. batarya kapasite... Mesaja git »
Bunu Nermin'le konuşun (bölüm başkanı sekteteri). Sistem size bu dönem açılmayacak dersler için F notu verebilir.... Mesaja git »
Çok mantıklı, ben de öyle yapayım hocam sağolun... Mesaja git »
beyler yeni kontrol şemalarını beğenmeyen tek ben miyim? r1'le ateş etme gibi bi kontrol ayarının olmaması çok saçma değil mi?... Mesaja git »
pm orange box tarafımdan alınmıştır. güvenilir satıcı, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.... Mesaja git »
kardeş; sigara, içkinin öncülü müdür? bu neyin sıralaması?... Mesaja git »
Ayda savaşanlar Oyun güzel gözüküyor ama 70 dolar çok fazla. Şu dinamikleri vereceklerse bikaç sene sonra ucuzlayınca alınır.... Mesaja git »
hocam oyun aslında birinci dünya savaşı. eleştirilerin çoğu da ikinci dünya savaşı gibi hızlı akmasından ötürü zaten.... Mesaja git »
denk geldiğiniz takımlarda oyuncular iletişim içinde oluyolar mı? uzun süre battlefield 3 oynamıştım. ordaki en büyük sıkıntım buydu, kimse konuşmuy... Mesaja git »
arkadaşlarla oynanmadığı sürece zevk vermeyecek bi oyun gibi duruyor ama tek başına oynayanların yorumu nedir?... Mesaja git »
Hitman: Absolution ve Team ICO Collection tarafımdan alınmıştır. Güvenilir bir satıcı, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.... Mesaja git »
Hocam bende de aynı sorun çıktı. Sim kartım uyumlu değilmiş. Siz de bi kontrol edin. 4.5G HAZIR yazıp 5555e sms atıyosunuz... Mesaja git »