Şimdi Ara

Macro kullanmak hilemi ? başkalarının hakkını çalmak olurmu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba millet. Aklımda uzun süredir bu soru vardı. Ama Mouse'um macro desteklemedigi için yapamıyordum sadece biliyordum.

Elime 3 gün önce DeathAdder2013 geçti. Arkadaşlarım bi sürü macro videosu falan attılar. Şuanda sadece Rapid fire denilen şeyi yaptım. Ama daha hiç kullanmadım. No spread no recoil gibi ne olduklarını tam olarak bilemedigim bir sürü no bilmemne var. Sizce bunları kullanmak hileye kaçmak olmazmı ? yani tamam ekipman kabulde öyle videolar varki izlerken ben bile şaşıyorum. Bildigin hile açmış gibi hiç sekmiyor mermileri. Başkalarını hak ettigi yerlere hileylede hayatta çıkmam istemem.

• hile tabii ki.
  • Makro kullanımı hileye girmez fakat kullanmanızı önermem makronun yapabildiği şeyleri kendiniz yapmayı öğrenin ayrıca no recoile tıkladınız diyelim o mouse hareketini yapmaya başladı ve adam daha 3. mermide öldü diğer 27 mermiyi atmaya devam ediyor diye biliyorum.Burst fire yapmayı öğrenseniz yeter zaten 30 mermiyi spraylemek çok saçma 5 mermi için sadece mouse'unuzu aşşağı indirmeniz yeterli Friberg'ing videosunu izleyin ;

http://www.youtube.com/watch?v=1r7NV9dsG6o

İngilizce anlamam diyorsan forumdan Cait'in çok güzel videoları var Google'a OyunCemiyeti yazarak bulabilirsin.

Edit : Şuda geldi aklıma spray yaptığınız mesafeye göre merminin gidişi değişiyor kesinlikle faydadan çok zararı olur makroların , ben rivalimdeki 2 makro tuşunun birini oyun içi mikrofon birinide elime flash alması için kullanıyorum mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wispe -- 27 Kasım 2014; 19:12:48 >

• Hak yemeye girer kardeşim net. Ya bileğinle oynayacaksın ya hiç bulaşmayacaksın zaten hilelerden hilecilerden bıktık usandık.

@AlphinE -
    Hocam normal flashbang için ayarlı tuşun yerine mi atadınız nasıl yaptınız bende X7'nin bir modeli var da benzer yöntemle ben de öyle bir şey yapmak istiyorum nasıl yaparım biraz yardımcı olabilir misiniz?
  • Bi kere basmayla tek mermi gider, bu kodlamayla alakalı. Yani düşündüğünüz gibi bi basmayla 30 mermi boşaltmaz mouse, basılı tuttuğunuz sürece crossu ona göre hareket ettirir.

Ayrıca makro hile sınıfına girmez fakat kullanılmasını tabiki de kimse tavsiye etmez. Kendini geliştirmek istiyorsan, makro kullanma bol bol dm oyna, mermilerin gidiş yönüne alıştır kendini :)
  • ION kullanıcısına yanıt
    Hile olmadığını ısrarla söylüyorum neyse , bind "mouse5" "slot7" flash için mouse5 tuşu makrolamak istediğin tuşa göre değişir x7'nin programından hangisi olduğunu öğrenebilirsin.

Slot6=Grenade
    Slot7=flash
    Slot8=smoke
    slot9=decoy
    slot0=molotov bunları istediğin tuşa atayarak istediğin bombayı direkt olarak eline alabilirsin.Üstüme rushlarlarken 4 tuşuna 2 kere basmaktansa direk mousetan halletmek çok pratik ve hayat kurtarıcı olabiliyor.
  • Inextricable kullanıcısına yanıt
    Hazır makrolarda sadece 30 mermi sprayliyor , hadi diyelim kendin yapmak istedin bastın makro kaydına yaptın.Eee madem yapabiliyosun neden makroya ihtiyaç duyuyorsun? Makro kullancağına her gün az vakit ayır kendin yapmayı öğren.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • makro bende kullandım fakat daha çok zararı oluyor düşman karşında sabit durmuyor bot olsa bile sabit durmaz normal oynamak en iyisi bazen glockta aşırı seri atış için kullanıyordum fakat tek tek kafaya sıkmak daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 28 Kasım 2014; 0:41:09 >
  • şahsen karşıma öyle biri gelse bi itirazım olmaz
  • Hile olmasa bile hile sınıfına girmesi gerek bence bunun... Bilek gücüyle değil de no recoil kodu yazmak gibi ne o öyle kendi kendine recoil toplatmak falan. Millet o kadar antrenman yapsın, çalışsın, diğer zengin eleman makrolu mouse'unu alıp, sadece sol tıka basarak ben iyiyim diye geçinsin. Ben mi yanlış anladım yoksa dediklerinizi onu da şey yapamadım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Likeaboss1905 -- 28 Kasım 2014; 8:02:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Likeaboss1905

Hile olmasa bile hile sınıfına girmesi gerek bence bunun... Bilek gücüyle değil de no recoil kodu yazmak gibi ne o öyle kendi kendine recoil toplatmak falan. Millet o kadar antrenman yapsın, çalışsın, diğer zengin eleman makrolu mouse'unu alıp, sadece sol tıka basarak ben iyiyim diye geçinsin. Ben mi yanlış anladım yoksa dediklerinizi onu da şey yapamadım şimdi.

tam demek istediğim. dün bi uyanık vardı buralarda kendi hazırladığı anti-recoil makrosunu satmaya çalışıyordu. neyseki ihbar ettim de başlığı sildiler. o hileci arkadaşa yazdığım şeyi kopyalıyım buraya:

quote:

hack? hack diyen oldu mu bi bak bakalım. hack değil ama hile. adam o kadar uğraşsın silahların recoillerini analiz edip ona göre hangi zamanda fareyi ne kadar aşağı çekeceğini çalışsın sen onun emeğiyle aynı sonucu makroyla al. oldu.

bu makro satıcısı hack değilse yani oyunun dosyalarına müdahale etmiyorsak yani kullandığımız unsur anti-hile yazılımı tarafından kontrol edilen bir şey değilse hile değildir diyodu. nasıl bi mantıksa...

oyunun eşit şartlardaki rekabetini bozan her unsur hiledir. bu şekilde yapılan hack olmayan hileye bi örnek vereyim 1.5 1.6 da bunu yapan nooblar halen çok fazla... ekranın ortasına marker kalemle nokta yap mouse a da zoomshot alias ını bind yap sonra vay önüme çıkana... burda zoomshot ve ekranın tam ortasını tahmin etme skill ini çalmış oluyorsun ama bu arkadaşlara göre bu hile değil çünkü hack değil. :D :D :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.