Şimdi Ara

Hasarlı araç alıp satma işine giriyorum....EDIT :İYİ PARA KAZANIYORUM ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
9.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sigorta firmasından az hasarlı hasar kaydı 3-8 bin arası araçları almak için sigorta firmasının birine 4 bin teminat yatırdım ihale kovalıyorum kaportacım var her şey tamam bu işten para kazanılır mı bugun Vw Polo 2012 ve Toyota Corolla 2008 1.4d ihalesi var gireceğim nasipse

bu işte iyi para var mıdır.

EDİT : 4.10.2015

arkadaşlar yaklaşık 8 ayda 30 a yakın ufak araç ve ağır ticari araç topladım ve sattım iyi paralar kazandım bu işe devam ediyorum , daha çok büyük arabalarda para var bilmenizi isterim araç başı 15 ooo lirayı beğenmediğim oluyor pazarlık yaparken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.F.S.A.N.E -- 4 Ekim 2015; 15:07:08 >

• herşeyi öğrendin de kazanıp kazanamayacağını öğrenememişsin.forum çok ilginç.
  • Herhalde analiz yapmadan plan program yapmadan is hayatina giren tek millet biziz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jacques1791 kullanıcısına yanıt
    Fikir almak istedim yoksa kazanılacağını ben de biliyorum
  • Bak bu işten para şu şekilde kazanılır,
    Aracı alırsın, Çıkma parçalarla toplarsın,
    Airbag açmışsa onları sökersin ve yenisini takmazsın,
    Lastik lazımsa Çıkma lastik takarsın,
    Kilometreyi düşürürsün ,
    Pasta cila yaptırırsın,
    Bi oto Kuaför,

Malum siteye ilan ver, iki Parça lokal Boyalı de.
    Saf bi Alıcı yıllarca biriktirdiği veya yıllarca borçlanmak suretiyle eline geçen parayı sana versin. Parayı kazandığını san ve rahat uyu.

• E.F.S.A.N.E kullanıcısına yanıt
    forumun otomobil bölümünü kullananların %90ı son kullanıcı olup aracla ilgili sorun sıkıntı diğer yandan aractan max keyif almak için ne yapılması gerektiğini öğrenmeye çalışanlar oluşturuyor.burası galericilerin simsarların yerel final otocuların kendilerini pişirme yeri değildir.zaten öyle adamlar bulamazsınız.size verecekleri fikir de şudur.," sen cok yanlış gelmişsin"
  • sigorta şirketinde hasar kaydı 3-8 bin TL arası olan aracın işi ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 21 Ocak 2015; 18:20:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düzgün satışta para yok sonuçta yaptıracağın parçalar orjinal olursa yine aynı bir miktara denk gelir çünkü o işi çoğu kişi yapıyor çoğu karakterini kaybediyor bunu yaparken ki bu dönem de 3.000 tl hasarın fotoğrafını görmeden kimse satın almaz
  • Eger,milleti kazıklamaya uğraşıcaklar hiç bu işe bulaşma...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Bak bu işten para şu şekilde kazanılır,
    Kilometreyi düşürürsün ,
    Pasta cila yaptırırsın,
    Bi oto Kuaför,

Saf bi Alıcı yıllarca biriktirdiği veya yıllarca borçlanmak suretiyle eline geçen parayı sana versin. Parayı kazandığını san ve rahat uyu.

İşin özeti...

• quote:

Orijinalden alıntı: snaker61

quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Bak bu işten para şu şekilde kazanılır,
    Kilometreyi düşürürsün ,
    Pasta cila yaptırırsın,
    Bi oto Kuaför,

İşin özeti...

Alıntıları Göster
    Kimsenin ahını almamaya ve dürüst olmaya özen gösterin.

• Arkadaşlar 40 yıldır inşaat ve uluslararası taşımacılık sektöründe faaliyet gösteriyoruz,esnaflığı kimseden öğrenecek değiliz.Çalıp çırpmak,kazalı arabayı kazasız diye satmak,vatandaşı kazıklamak gibi gayemiz yok.

Ben 2.5 yaşında konuşmayı öğrendiğimde bütün araba markalarını ve illerimizin plakalarını ezbere sayan bir kardeşiniz olarak bu işe heves ettim.

Sigorta firması ünlü herkesin bildiği bir firma.Teminatımızı yatırdık araç ihalelerine katılıyoruz, genellikle araçlarda bir kaç bin Tl lik hasar kaydı oluyor. sahibinden.com daki gibi çakallar yok orada. İhaleyi kazandığında bedelini direkt olarak araç sahibine gönderiyorsun zaten o da sigortadan parasını almış oluyor.

Belki de hepiniz benden büyüksünüz ben 24 yaşındayım yeterli maddi birikime fazlasıyla sahibim ve oto galeri işine sıcak bakıyordum ancak sizler beni yanlış anlamışsınız.

Hepinizin ellerinizden öpüyorum , özür dilerim.
    Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.F.S.A.N.E -- 21 Ocak 2015; 15:11:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

Arkadaşlar 40 yıldır inşaat ve uluslararası taşımacılık sektöründe faaliyet gösteriyoruz,esnaflığı kimseden öğrenecek değiliz.Çalıp çırpmak,kazalı arabayı kazasız diye satmak,vatandaşı kazıklamak gibi gayemiz yok.

Ben 2.5 yaşında konuşmayı öğrendiğimde bütün araba markalarını ve illerimizin plakalarını ezbere sayan bir kardeşiniz olarak bu işe heves ettim.

Sigorta firması ünlü herkesin bildiği bir firma.Teminatımızı yatırdık araç ihalelerine katılıyoruz, genellikle araçlarda bir kaç bin Tl lik hasar kaydı oluyor. sahibinden.com daki gibi çakallar yok orada. İhaleyi kazandığında bedelini direkt olarak araç sahibine gönderiyorsun zaten o da sigortadan parasını almış oluyor.

Belki de hepiniz benden büyüksünüz ben 24 yaşındayım yeterli maddi birikime fazlasıyla sahibim ve oto galeri işine sıcak bakıyordum ancak sizler beni yanlış anlamışsınız.

Saygılarımla...

Sigortanın aracı sahibinden teslim alıp ihaleyle size satması için aracın pert duruma düşmesi gerekir . Pert duruma düşen aracı aldınız diyelim bu ihalelere giren mafya var mı yok mu bilmiyorum varsayım yapalım. Bu aracı sanayiden çalışmayan degilde çalısan ancak ucuz parçalarla donattınız satıyorsunuz. İlana pertten toplama yazdıgınız an o araç 6 ayda bir alıcı bulur. Yazmazsanızı yukarda söylemişler zaten kul hakkı dolandırıcılıktır. Arabaları seviyorum diye bu iş yapılcak illa denemez. Türkiye de zor ama yurtdışında yapılan şu klasik arabaları yeniliyoruzu falan deneyebilirsiniz. Belkide bi sektörün öncüsü olursunuz. Belkide batarsınız ama alın teriyle batmak dolandırmaktan iyidir bence.

• quote:

esnaflığı kimseden öğrenecek değiliz.

Çok tanıdık laflar.

Keşke başlarken "Eyyyy" deseydin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Arkadaşlar 40 yıldır inşaat ve uluslararası taşımacılık sektöründe faaliyet gösteriyoruz,esnaflığı kimseden öğrenecek değiliz.Çalıp çırpmak,kazalı arabayı kazasız diye satmak,vatandaşı kazıklamak gibi gayemiz yok.

Saygılarımla...

Sigortanın aracı sahibinden teslim alıp ihaleyle size satması için aracın pert duruma düşmesi gerekir . Pert duruma düşen aracı aldınız diyelim bu ihalelere giren mafya var mı yok mu bilmiyorum varsayım yapalım. Bu aracı sanayiden çalışmayan degilde çalısan ancak ucuz parçalarla donattınız satıyorsunuz. İlana pertten toplama yazdıgınız an o araç 6 ayda bir alıcı bulur. Yazmazsanızı yukarda söylemişler zaten kul hakkı dolandırıcılıktır. Arabaları seviyorum diye bu iş yapılcak illa denemez. Türkiye de zor ama yurtdışında yapılan şu klasik arabaları yeniliyoruzu falan deneyebilirsiniz. Belkide bi sektörün öncüsü olursunuz. Belkide batarsınız ama alın teriyle batmak dolandırmaktan iyidir bence.

Alıntıları Göster
    Dürüstçe aracın kazalı halini satarken açıklayacaksanız,ne işlemlerden geçtiğini müşteriye anlatacaksanız bu işten para kazanamazsınız,yaptığınız masrafın parası çıkmaz çünkü insanlar ağır hasarlı araç almaya pek yanaşmıyor,almak isteyenlerde çok uygun bir fiyata satın almak isteyecektir o nedenle dürüstlük ile bu işi yapacağım diyorsanız hiç girmeyin bu işe ,yaptırdığınız araçları kar ile satabileceğiniz birilerini bulmanız çok zor.

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Yanlis biliyorsunuz o araclarin hasar durumu pert olmak zorunda degil.ben 3 ay once aracimla kaza yaptim 5500 hasar cikti(aracin degeri 40 43 m arasi)expertiz eger istersem bu haliyle(onarilmadan) aracima 32000 lira teklif edildigini 5500de kasko sirketinin odeyecegini soyledi.(total 37500)bende kabul etmedim39 verselerdi kabul ederdim.araci ugrasirsam suan bile 42 ye satarim dusunun yani o 5500 yetkili servisin onarim ucreti.birde bu hasarcilar cikma takacak vs o tutar 2000e duser. kisaca sozun ozu bi aractan 6 ile 8 bin lira para kalir.iste arkadas bu paranin pesinde:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacques1791 -- 21 Ocak 2015; 16:46:34 >
  • Kazalı araç işini bırak hocam o işte üç kağıt çevirmediğin sürece para kazanmak zor. Haram kazancın da huzurla yendiğini hiç görmedim ben. Siz bu sektöre girecekseniz temiz araç alın satın. Diğer galerilerden 1000 2000 fazla dersiniz ama memnuniyet dilden dile dolaştıkça işleriniz açılır. Tanıdığım böyle bir galerici var o yüzden söylüyorum.

• Yarın gel ve final otoda başla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazandigin parayi ailene helal diye yedirebilecek misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Schnitter

Kazandigin parayi ailene helal diye yedirebilecek misin?
    40 yıllık inşaatçinin ve yeterli para birikimi olan adamın ne işi var böyle dalavere işlerle git düzgün bir galeri kur hocam

Tezat konu bu senin gibi işadamının ne işi var sanayide kaportacıyla
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.