Şimdi Ara

arkadaşlar çok ama çok kararsızım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaki focus sedan ve megane sedan hakkında yazılanları okudum kararsız kaldım.
    Araba almayı düşünüyorum fakat bi türlü karar veremiyorum.megane ve focus un son modelleriyle alakalı yorumlarınızı bekliyorum.
    Arabada aradığım,hem aile arabası olması hem de sportif şık genç arabası olması.Megane ve focus bu konuda aynı sayılır.yalnız özellik bakımından megane daha iyi gibi(park sensörü lastik basıncı filan..)Tip olarak da yine megane biraz ağır basıyo.ön çaprazdan focusun arka kısmı çok kaba görünüyor bence...bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz???
    Ben hız yapan biriyim.viraja 120 150 km/s girmek isterim rahat olsun sarsmasın kırmızı ışıklarda aniden kalkıp ön sırayı kimseye vermeyim isterim..ayrıca focus hb bir aile arabası olarak nasıl?
    yorumlarınızı acil bekliyorum arkadaşlar..Yoksa kafayı yiyecem...

330Ci Feel the Difference
  • megane al
  • valla hız yaparım demişsin megane son hız olarak focustan iyidir ancak virajlara hızlı ggirerim demişsim o zaman focus derim...şu biraz karışık duruyo megane ın donanımı biraz fazladır ona bir diyeceğim yok ama bence arabada önemli olan neye ihtiyacın olduğudur.ihtiyaca göre düşünmek lazımm derim kolay gelsn
    Megane ve Focus icin ozelliklerini ve aldigin fiyati belirtir misin, ona gore karsilastirmak kolay olur.

Bir Focus kullanicisi olmama ragmen cok objektif oldugumu dusunuyorum, ornegin babama daha bi hafta once sifir corolla aldik hem de HB!. Cunku karari kullanan kisinin gereksinimleri, arabanin donanimi, arabanin fiyati, arabanin hem icinin hem de disinin icine sinmesi gibi kararlar etkliyor..

Ayrica kafayi yeme cunku yeni araba almak cok zevkli bir surec!

Araç tercih kıyaslama bölümüne taşındı.

sekil istiyorum diosan vectra bak!! hem de segment buyutmus olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Kötü durumdayım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiç düşünme megane al , ikinci eli daha canlı , fokus ların servisinden çok fazla şikayet var.

Orjinalden alıntı: asilx

Fransız alma

Vay beee. Asil'e de bunu söylettiler ya.

Başımıza taş yağacak.
    bende biraz deli giderim buldum mu basarım artık biraz kendimi frenlemek için de dizeli seçtim(ama fark yok gibi hatta kalkışlar daha iyi)
    bu araca yalnız kendim binmeyeceğim için eşimle birlikte baktık sonuç olarak:
    Megane'yi tip olarakta donanım olarakta malzeme kalitesi olarakta Focus'tan üstün bulduk.Motor illaki
    Focus'un motoru daha güçlü ama turbo hortumunu çatlatmayan yok gibi,megan'da bir problemi olan yok şu ana kadar ve Megane motor ve yol gürültüsü yönünden Focus'tan iyi...
    (şahsi değerlendirmedir)
    ve ayrıca Megan privilege 100bg. dci ptek,pexe fiyatı Focus ghia modeliyle neredeyse aynı....

Ermenileri kudurtuyor başımıza.. Renault'u silelim satışlarda bi 6 ay bakın nasıl özür dileyecekler
    quote:

Orjinalden alıntı: cemsultan

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Fransız alma

Vay beee. Asil'e de bunu söylettiler ya.

Başımıza taş yağacak.

• ya arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim,adamın malını almazsın çeker gider binlerce Türk işsiz kalır,fatura yine bize çıkar,yıllar önce yapılacakmış o dedikleriniz
    geçen sabaha kadar KanalTürk'te Cezayir katliamını seyrettim,o yıllarda Türkiye Fransa'nın yanında yer almış,siz şimdi adamlara nasıl kalkıpta Cezayir'de soykırım yaptınız diyeceksiniz..
    bu arada kesinlikle Fransızla'ı savunmuyorum aksine nefret ediyorum ama bu gibi boykot olaylarını yaptıranlar sizden çok daha fazla savunurlar yeri gelince Fransa'yı...
    2004 Accord 2.4 Executive
  • okey
  • Arkadaşım para senin kullanacak olan sensin. O yüzden otur bir masaya al önüne bir kağıt kalem. Böl kağıdı ikiye birine yaz Mégane diğerine yaz Focus er ikisininde artıları eksilerini yaz altına sonra başka yere yaz kendi isteklerini ve eleye eleye git hangisi daha çok artıya senin açından sahip ise onu al araçlar arasında pek fark yok. Kendi fikrim ise senin ihtiyaçlarını Focus fazlası ile karşılar. Kanımca da Focus diğerinden daha iyi.
    | D R O N E B E Y |
  • quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

focus al
    fransizi salla

sekil istiyorum diosan vectra bak!! hem de segment buyutmus olursun
    ***erkam_arslan***
  • t.c de onlarca araba firması var fransa kolay kolay çekip gidemez kimseler de işsiz kalmaz. bunların dini imanı para. türklüğe küfür eden türklüğü aşalğlayan herkesi herşeyi ödüllendiriyorlar...
    Türkiyede onlarca araba firması var bırakın biraz da kia, hyundai, opel mopel para yesin. Açıkça tcye diş bileyen düşmanı mı besleyeceğiz arkadaşlar. renault yüzündn citroen yüzünden diğer firmalar tutunamıyor yazık doğrusu... biz hala 3- 5 türk işçisinin hesabıdayız... Bi proton biraz kalkında kia biraz kalkınsa istihdam oranı aynı kalacaktır kimse merak etmesin.
    istikrarlı bir milli tavır takınmayı bilelim yeter...
    Biir de kimse bu olayı apo olayı ile kıyaslamasın. bu olayda türklüğüm tüm tarihine kapkara bi leke sürülüyor.
    adamlar resmen bizi hezeyan etme peşinde ben bu ülkede daha fazla fransız malına tahammülüm yok. bireysel tercihim fransız olan her şeyden geri durmaktır.
    renault gider çinliler gelir.

• eğer megan mı focus mu dersen ben 2. eli de düşünerek megan derim. hem donanım fazla hem yakıtı daha ekonomik. yol tutuşu ve sessizliği daha iyi. satarsan müşteri çok. focusun son modeli de fena değil ama alırsan ghia sını alman lazım o da çoook para. aynı zamanda aynı donanımı vermiyor. mesela bir alaminyum jant olayı. sen şöför olduğun için sadece ön göğüsle ilgileniyorsun ki buranın malzemesi çok iyi. ama arkada oturduğunda kalitenin ciddi redardasyona gittiğini göreceksin. süspansiyonları sert ve özellikle şehir içi tüketimi fazla. benzinlisi ile şehir içi tüketimi 350 bin lira /km, hatta daha fazla da olabilir. meganın benzinlisi ile dizeli arasında ciddi bir fiyat farkı yok. 1.5 dizel 100 bg ile bir depo şehir içi 1000 km yi geçen komşum var. ama full şehir içi. bu yönünü de düşünmek lazım bence. megan fransız. ee hangisi iyi ki. bana göre hepsii birbirinden beter. o yüzden megan derim. bak honda civic de fena durmuyor. veya megan kadar donanımı fazla olmasa da vw jetta. hoşş araba.

• bak hem yiğit kardeşim (ki ford logosunu isminin altına koymuş) o dahi megan demiş. bi bildiği vardır.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.