Şimdi Ara

ÇOK AMA ÇOK ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba..İnternette bi ilan bulduk.Çok beğendik almaya karar verdik...aracı expertize soktuk. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-1-parca-boyali-kazasiz-cok-temiz-c4-110-bg-194899411/detay İlandaki araçtan bahsediyorum...Araç iyi güzel fakat aracı 6 sene şirket kullanmış..Fakat arabanın motoru sapasağlam..Bu arabayı alırsak satarken bir sıkıntı çekermiyiz? Ve aracı kullanırken büyük bi sorunla karşılaşırmıyız.? Lütfen cevaplamadan geçmeyin...

• Bu arabayı alırsak satarken bir sıkıntı çekermiyiz? fiyatı uygun olduğundan bence bir sıkıntı çekmezsiniz belki biraz ağır gider ama sonuçta gider.

aracı kullanırken büyük bi sorunla karşılaşırmıyız.? bu noktada ne desek boş olur, karşılaşmazsınız diyende karşılarsınızda diyende sadece tahmin eder.
  • mrtomr kullanıcısına yanıt
    Aracın nasıl kullanıldığına bağlı mesela babam benim zamanında işi Gereği sürekli Antep Maraş mersin Antalya giderdi Maraş mersin 1 günde işini halledip gidip geliyordu ee iş böyle olunca arabayı habire sınırlarında kullanıyordu. Il böyle olunca 2 yılda km oldu 150.000 zaten 145 binde motor ölmeye başladı 150 binde motoru bagaja koyup gönderdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Expertizci uzaktan tanıdık...Geçen bi citroen daha götürdük adam experden sonra bizi telefonla arayıp alma dedi..Fakat bu araba için motoru iyi durumda dedi..Arabada 500 tl hasar kaydı var sadece..DEğişende yok..Satarken sıkıntı çekmessek zarar etmeden satarsak sıkıntı yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtomr

Expertizci uzaktan tanıdık...Geçen bi citroen daha götürdük adam experden sonra bizi telefonla arayıp alma dedi..Fakat bu araba için motoru iyi durumda dedi..Arabada 500 tl hasar kaydı var sadece..DEğişende yok..Satarken sıkıntı çekmessek zarar etmeden satarsak sıkıntı yok..

motoru iyiyse zarar edeceğinizi sanmıyorum.
  • o kadar para çıktıktan sonra citroen almazdım. citroen hiç almazdım.

tatava yapmadan focus collection al geçç !!

buyrunuz :
    http://www.sahibinden.com/ford-focus-1.6-collection?a5_min=2008&a5_max=2008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkmenson -- 31 Aralık 2014; 16:04:08 >
  • Sıkıntı çekmessin inşallah.

• kardeş bu araba sxpk değil onu belirtelim. ayrıca sxpklarda alaşım jant var bunda yok. bu araç sx kaporta durumunu bilemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

kardeş bu araba sxpk değil onu belirtelim. ayrıca sxpklarda alaşım jant var bunda yok. bu araç sx kaporta durumunu bilemeyiz.

Kardeş iki arabayada bindim..Fakat focusların hepsi çok yüksek km li...Bide Temizini bulmak çok zor...Temzileride hep comfort oluyor..Focusda seçenekler arasında var...Bilemedik ..3 aydır araba bakıyoruz..Gerçketen bakmaktan bıktık..
  • sx pk da otomatik klima var bunda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur13Darkness

Aracın nasıl kullanıldığına bağlı mesela babam benim zamanında işi Gereği sürekli Antep Maraş mersin Antalya giderdi Maraş mersin 1 günde işini halledip gidip geliyordu ee iş böyle olunca arabayı habire sınırlarında kullanıyordu. Il böyle olunca 2 yılda km oldu 150.000 zaten 145 binde motor ölmeye başladı 150 binde motoru bagaja koyup gönderdiler

Kardeş aslına bakarsan tip olarakda eski kasa focuslar pek güzel durmuyor...
    motorda sıkıntı yoksa al gitsin fiyatı da normal, bu paraya full donanım vermezler zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

motorda sıkıntı yoksa al gitsin fiyatı da normal, bu paraya full donanım vermezler zaten

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-satilik-lpg-li-comford-oto-tatli-mavi-hatasiz-2003-192452088/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true bu araba için ne dersiniz..Biraz çabuk cevap verirseniz computeste götürcem şimdi...

hocam yapma Allah'ını seversen 2009 arabayı bırakıp 2003 mü alacaksın
  • Kardeş sıkıntı 6 sene şirket arabası olarak kullanılmış sonuçta araba...
  • o km yi şirket araçları bir yılda yapıyor o araç km düşürülmüştür ve galeri kesin km düşürülmüş
  • Şirket aracı olmasını pek takmayın kafanıza , citroen güzel . Focus ilk kasa güzel değil pek

• Hocam aracı hor kullanmış olma ihtimalleri var.Bir laf vardır bilmem bilir misiniz korkulu rüya göreceğime hiç uyumam daha iyi diye.Sizin durumda aynı böyle bence
  • Ford focus alındı...Yorumlarınızı alabilirmiyim..Kaporayı verdik....
  • Hayırlı olsun Focus 2 varken 1 almak garip

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.