Şimdi Ara

Goblins vs Gnomes (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
3
Favori
14.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne biçim oylama cidden paladin oynayan yok paladin legendary'si yüzde 60 warlock yüzde 40
  • 1/1/1'lik charge'lı boarın üstüne Druid of the Fang atsak, charge özelliği kalmaz di mi
  • DgnByz kullanıcısına yanıt
    Vurursun sonra atarsın Boardan ziyade haunted creeper druidde kullanılan bi beast zaten ayrıca mage polypormh ve shamanın hex i de beast e dönüştürüyor.
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    fordexos kullanıcısına yanıt
    An itibariyle 5bin oy geride Mal'ganis

@fordexos boar zaten işin latifesi de, 7/7 minionu rahatlıkla çağıracaktır druidler. BGH şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DgnByz -- 29 Kasım 2014; 14:41:17 >
    Hocam ben acele okudum heralde ilkinde espiriyi anlamamışım şimdi oldu BGH şarttı zatende beast ile olması garip geldi bana sadece hunterlardı beast ile bişeyler yapan.
  • Duyuru falan var mı ayın kacında çıkacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba oyunu guncel olarak oynayan arkadaşlara bir sorum olacak.Şuan closed beta'dan sonra tekrar basladım oyuna.Naxx girişinin ücreti pahalıymış bence gerçekten.Bu aralarda sıkışığım.Sizde değermi wing'leri açmaya bu saatten sonra yoksa gnome vs goblıns gelınce meta ztn bozulur diyosanız paramı ona saklıcam..??
  • şimdilik saklayın paranızı meta çöp olacak bence herşey birbirine girecek.

@WhoIsYourSummoner

tarih ile ilgili duyuru yok ama bence yarın yada yarından sonra en geç bu hafta içinde gelir çünkü gidip de sezonun ortasında getireceklerini sanmam saçma olur. Millet yine legend olmaya çalışırken o basamaklara gelmişken yeni kartlar geldi deyip deck yapmaya başlıcaklar.Eğer sezon ortasında getirirse bence blizzardın başarısızlığıdır.
  • Hocam az bi zaman kaldı bu ay içinde çıkıcak ben sludge belcer loatheb gibi kartların önemini yitirmiyceğini düşünüyorum ama değişebilirde tabi duruma göre bakarsınız ona göre karar verirsiniz.
  • Meta bozulsa bile naxx'ta çok değerli kartlar var.Loatheb,Sludge Belcher,undertaker,zombi chow,mad scienstist.Bunlar çok önemli kartlar.Ayrıca hunter,warrior,priest class kartlarıda çok değerli kartlar.En azından 2 winge kadar aç şimdilik.Loatheb ve Sludge belcher çok lazım olur.Hele ki Loatheb'siz deck olmuyor artık.

Hocam işin zor cidden.Baya geç başlamışsın.
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    İşta tam da bu yüzden herkes "ulan sonunda paladini oynanabilir kılacak bir kart mı geliyor acaba?" diye herkes heyecan içinde merak ediyor bence
    Yerde olan minionı degil druid of the fangi 7/7 yapıyor anladıgım kadarıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Fujitora @baLbesh @fordexos cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar..
  • Patch ne zaman gelecek kesin tarihi belli değil mi şu an?Bence yeni sezonla beraber gelmeliydi.
  • -S2K- kullanıcısına yanıt
    Düşününce, dediğiniz daha mantıklı geliyor muhtemelen öyledir de zaten. Çünkü benim anladığım şekilde bu kart direk OP
  •  Goblins vs Gnomes

Kartın amacını anlamadım açıkçası, silencelayıp geçer millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Goblins vs Gnomes

kart elindeyse masada ölen her minionun için +1 attack kazanıyor kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Goblins vs Gnomes

Value alabilmek için oyunun en başında gelmesi lazım bu kartın.Hadi baya sonra geldi diyelim.Bu seferde value alabilmek için bir süre elinde tutman lazım.Adamın elinde silence varsa dediklerimi at çöpe.Daha etkisi olan bir kart beklerdim.Legend olacak bir karta yakışmamış bence.Value alabilmek için cidden şanslı olman lazım ve en az bir 4-5-6 attack kazandırmak lazım.Malganis ve Malorne leglerinden umutluyum baya.Gahrizzla ve Bolvar'ı pek tutmadım.

• 1-7 charge olurdu ama masaya attıktan sonra ölen her minion için attack kazansaydı daha kullanışlı olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevincent -- 1 Aralık 2014; 20:54:54 >
  • Fujitora kullanıcısına yanıt
    Sorun o değil control Paladin zaten isterse 20 el elinde tutar bu kartı. Silence da değil sadece elinde çok beklerse BGH rangeine giriyor, 5. el bir mucize eseri 6/7 olarak oynanabilir en iyi ihtimal ama boarda hiç bir etkisi yok kartın.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.