Şimdi Ara

Goblins vs Gnomes (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
3
Favori
14.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tiriom Fordring Value :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraLmaNia10

Tiriom Fordring Value :P

Ashbringer'ı yok etmediği doğrulandı bu arada.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Rakip removal kullanıbilir diye yola çıkıyorsak zaten oynandığı zaman boarda etki etmeyen hiç bir minionı tartışmanın lüzümu yok. Benim anlatmaya çalıştığım boş boarda oynanan bu miniona karşı rakibin herhangi bir minion ya da minionlar oynaması. Ki arenada oyunun akışı bu şekilde genellikle. Bu kartı oynadınız mesela rakip de atıyorum arenadaki en iyi 4 drop olan yeti oynadı. En kötü ihtimal yeti ile trade yapar rakibe vurmaya çalıştığınızda, ki bu bile yeterli zaten. Ha olur da sizin spellle ortadan kaldırabileceğiniz bir minion oynarsa rakip o zaman 10 damage çok ama çok fazla. Ayrıca Shaman'dan bahsediyoruz 4 manayla rahatlıkla board clear yapabilir 5. elde.
    quote:

Orijinalden alıntı: gokg

Goblins vs Gnomes

Yok deve. Mega-Combo: Win the game diye kart gelcek yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ercello -- 27 Kasım 2014; 9:16:09 >
    kart etki ettikten sonra trion un deathreatle ı calısır yanı trion oldugu anda rakıbın kılıcı varsa onu yok eder yoksa ashbringerı yok etmez
  • Ercello E kullanıcısına yanıt
    Benim görüşüm o kadar abartılcak kadar iyi değil şu anki metada backstab deadly poison üst düzey kartlar neden aggro deckler daha popüler control decklerine karşı işe yarar tabiki ama şöylede bi durum var deadly shot 3 mana aynı işi gören common bi kart deadly shot +1 mana + combo yapıcaksınız ve rakibin eğer silahı varsa yok edicek iyi bi kart ama çok abartılcak bi kartda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 27 Kasım 2014; 12:14:05 >
  • bence warriorın canını sıkar bu kart.
  • 0RK kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda forumda kimseyle anlaşamıyorum Bekleyip görelim o zaman hocam, ben halen o kadar etkili bir kart olmayacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

Son zamanlarda forumda kimseyle anlaşamıyorum Bekleyip görelim o zaman hocam, ben halen o kadar etkili bir kart olmayacağını düşünüyorum.

Şu an ki rouge metasında ben işe yarayacağını düşünmüyorum ama ileride meta değişirse bence viable bir kart olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunemaul Shaman hakkında konuşuyorduk Ama sabotage için katılıyorum. Rogue'dan ziyade meta genel olarak kontrol/weapon ağırlıklı bir merkeze kayarsa belki kullanılabilir.
  • Bu arada kimse eklememiş:

Goblins vs Gnomes
     Goblins vs Gnomes

buda benden olsun demonfire 'ın abisi geldi .
    Edit:@gokg 5 sn önce davranmış benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 27 Kasım 2014; 17:43:31 >
    nerden buluyorsunuz bunlari hocam? bu kartlari? sitesinde 27sinda bambaska 2 kart oylamada.... fake olma ihtimali var mi? birde araligin kacinda cikar sizce?
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Hearthpwn Reddit buralardan bakabilirsiniz aralık dendi diye biliyorum sadece tam net tarih yok sanırım.
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Reddit'den bakıyoruz hocam. Blizzard hem resmi olarak hem de diğer oyun siteleri aracılığıyla açıklıyor GvG kartlarını. Bi yerden yeni kart gelir gelmez de reddit'e düşüyor. Diğer sitelerin açıkladığı kartların hepsi de Hearthstone resmi hesaplar tarafından doğrulanıyor daha sonra. Bu şekilde anlıyoruz fake olmadıklarını.

Aralık konusunda da bir ipucu yok henüz ama millet noel tatili öncesinde patchin geleceğini düşünüyor.

edit: Linkhttp://www.reddit.com/r/hearthstone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 27 Kasım 2014; 16:05:10 >
    hocam simdi baktimda aciklananlara... priestin kartlari cok kisir:D +4Health veren kart + inner ile combo yapilabilir belki... ama en kisir kagitlar priestte gibi geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

hocam simdi baktimda aciklananlara... priestin kartlari cok kisir:D +4Health veren kart + inner ile combo yapilabilir belki... ama en kisir kagitlar priestte gibi geldi..

prieste daha çok board kontrol verdiler sanki ihtiyacı varmış gibi,istediği miniona pain yada death atabilir artık. Ya da istediği 4 attacklı minionu çalabilir cabal ile veya rakip miniona basıp daha rahat trade de girebilir.Velen's-shadow word death de yapabilirsin.blademaster gibi minionlar velen's bastığın zaman tüm boardı tek başına kontrol edebilir rakibin cevabı yoksa.Bence kartlar çok güzel,priestin elinden board almak çok zor.Böyle bir meta gelişirse control paladinler çoğalabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 27 Kasım 2014; 16:35:11 >
    Ben tamamen arena için konuşuyorum constructed için iyi bir kart değil zaten. Op demiyorum da dengesiz yani 2 el serbest kalsa ya da rakip yeterince şanslıysa zaten hemen hemen öldünüz demek, yoksa zaten çoğu zaman sorun yaratacak bir kart değil. Şu 4 mana 4/3'lük ölünce 2 manalık rastgele minion summonlayan minion gelicek mesela onun karşısında muhtemelen zararlı çıkar bu kart.

Shaman'ın windfury veren minionı 4 mana ve rezalet statlara sahip, dust devil oyundaki en kötü kartlardan biri zaten, windfury kartının kendisi de 2 mana yani oyunda kullanması bu kadar kolay değilken bir anda 2 tane kendiliğinden windfury özellikli kartlar açıklamaları beni endişelendiren olay, çünkü hafife alınacak bir özellik değil windfury.

Hani bi Undertaker'ın potansiyelini kestirmek kolay değildi Naxxramas gelmeden, çünkü bilmiyorduk deathrattle ile düzgün deck oluşturulur mu oluşturulmaz mı. Kartın potansiyeli belli değildi yani. Bu kartın potansiyeli ise net bir şekilde ortada, 10 damage vurma ihtimali bırakın 4 dropları 6 mana olan windfury harpy'de bile yok. Tabi ki bekleyip görücez, benim öngörüm bu şekilde. Herkesin görebildiği şeyi buraya yazmamın bir anlamı olacağını düşünmüyorum zaten. Sadece sen okumuyorsun yazdıklarımı, düşündüklerimi daha açık bir şekilde ortaya koymaya çalışıyorum ben. Yoksa anlaşıp anlaşmama durumu söz konusu değil.

• baLbesh kullanıcısına yanıt
    cabal ile calma biraz sikintili olur gibime geliyor.. .yani 6 mana cabal + 2 mana shrink... 8 mana... gerci zor anda bir bulcher caldin mi oyunda kalmani da saglar... denemeden bilemeyiz:)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.