Şimdi Ara

acemiyim yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benwww.can-pc.8k.com adlı bir site açtım kendi kafamca denemeler yaparak amatörce tasarlıyorum fakat edit sayfasında iken istediğim yazıyı yazıp save ettikten sonra sayfaya normal giriş yaptığımda türkçe karekterler birbirine karışıyor bunun nedeni nedir nasıl çözebilirim açıklayıcı yazın acemiyim?

• sayfanın <head></head> kısmına bunu ekle.
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-9">
  • afedersin ben acemiyyim <head></head> kısmı neresi oluyor ki
  • o yazıların düzgün çıkmadığı html sayfasının içeriğini görüntülemen lazım (örneğin notepad ile). orada en baş kısımda <head></head> tag'leri var. o araya yazman gerekiyor.
  • bide bu bi programla hazırlanmış site falan değil hazır kalıp site sadece yazıları ve resmi değiştirebiliosun senin dediğin gibi head ksımı diye bi r yer yok
  • tamam da bir dosya yöneticisi gibi birşeyler vardır mutlaka. oradan editleyeceğin dosyayı al editle sonra tekrar server'a upload et.
  • valla ali sami sen baya yardımcı oluyon ama ben bi .ok bilmediğim için anlayamıyorum bu açtığım sayfada bana sadece yazılan yazılarn yerine başka şeyler yazmak ve bulunan resmin aynı yerine resim koymak zorundayım sayfa düzenleyici falan filan yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım edermisiniz
    20 yıl önce açıldı
    ödevime yardım edermisiniz!!??
    22 yıl önce açıldı
    Yardım
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istersen edit yapabilmek için şifre vs bilgilerimi sana vereyim sen dene messenger dayım
  • ha sen internetteki hazır sayfa veren yerlerden hazırlıyon he mi?

Eğer kaynak koduna ulaşmana izin vermiyorsa dediğimi yapamazsın...
  • YAPACAK BİŞEY YOKMU
  • şu durumda malasef...
  • SAOL
  • nop
    kolay gelsin.
  • var 8m, 4k falan orayı bir ara kullanmıştım.
    Yeni bir sayfa yap makinende sonra dosya transferi ile at....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.