Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
449.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jailbreak i kurduktan sonra herhangi bir uygulama indirmeden appstoredeki ücretli Uygulamaları ücretsiz indirebiliyomuyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karus99

Hocam bu yeni araç ile telefonda bazı şeyleri kapatmamız gerekiyor mu kurulum yaparken ?

Hocam Ben Şimdi Temiz Bir Restore Ve Kendime Ait JB Yaparken Ekran Görüntüleri Aldım Ana Sayfaya Ekleyeceğim :)

Kurulum Yaparken Ne Olur ne Olmaz Touch ID / Passcode Olmamasına Dikkat Etmek Gerek :)

Sonrasında Zaten Tekrardan Touch ID ve Şifrenizi Aktif Edebilirisiniz :)
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    hocam 8.1 çıktığı gün yapmıştım 1-2 hafta oluyor sanırım. hem ipad hem iphone restore yaparım yapmasına da uygulamaları yüklemesi beklemesi of..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Eklendi kardeşim bu tarz paylaşımlarda muhakkak etiketle eline sağlık

Etiketlerim Tabikide Kardeşim Ne Demek Yeniliklere Her Zaman Açığız :)

Kurdum çok güzel olmuş filip i sildim hemen sorunsuz da Çalışıyor takip edelim güncelleme falan olur hemen alırız repoya

Alıntıları Göster
    İlk mesajda kurulum talimatları vardı şimdi yok yardımcı olurmusunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

hocam 8.1 çıktığı gün yapmıştım 1-2 hafta oluyor sanırım. hem ipad hem iphone restore yaparım yapmasına da uygulamaları yüklemesi beklemesi of..

Aynen Hiç Sevmediğim Olay ise Uygulamaların Yüklenmesi Tweak'te O kadar Sıkıntı Değil Ama AppStore'da Yükle Derken :)
    Olsun JB Çıktı Ya Sıkıntı Yok Artık :)
  • quote:

quote:

quote:

Kurdum çok güzel olmuş filip i sildim hemen sorunsuz da Çalışıyor takip edelim güncelleme falan olur hemen alırız repoya

Alıntıları Göster
    CYDİA ANA EKRANDAKİ KIRMIZI YAZI NEDİR ARKADAŞLAR :)

• quote:

quote:

Hocam bu yeni araç ile telefonda bazı şeyleri kapatmamız gerekiyor mu kurulum yaparken ?

Hocam Ben Şimdi Temiz Bir Restore Ve Kendime Ait JB Yaparken Ekran Görüntüleri Aldım Ana Sayfaya Ekleyeceğim :)

Kurulum Yaparken Ne Olur ne Olmaz Touch ID / Passcode Olmamasına Dikkat Etmek Gerek :)

Felix hocam itools dan eski ipa ları yukleyemiyormuyuz... igo sloved vs..vs gibi
  • quote:

quote:

quote:

Hangi tweak bu arkadaşlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cortéz

Jailbreak i kurduktan sonra herhangi bir uygulama indirmeden appstoredeki ücretli Uygulamaları ücretsiz indirebiliyomuyuz?
    Öncelikle merhabalar,

6 aylık Iphone 5S 16Gb Gold kullanıcısıyım. Telefonumun güncel verisonu IOS 8 , JailBreak kurmayı düşünüyorum ancak jailbreakın tam olarak ne işe yaradığını anlamadım. Bana yardımcı olabilirmisiniz?

Bildiğim kadarıyla JailBreak kurulumu yapıldıdan sonra garanti dışı kalıyormuş telefon.. Ne kadar doğru bilemiyorum.

Artıları eksileri nedir jailbreak'ın.

Yardımlarınızı rica ediyorum.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovozsan

CYDİA ANA EKRANDAKİ KIRMIZI YAZI NEDİR ARKADAŞLAR :)

cydia güncellemesi
    yapıyorsun tekrar soruyor
    yakında düzelir sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: visualize

quote:

quote:

quote:

Hangi tweak bu arkadaşlar :)

ccsettings sanırım, deneyelim bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

quote:

Felix hocam itools dan eski ipa ları yukleyemiyormuyuz... igo sloved vs..vs gibi

Hocam AppSync 8.x.x Güncellendiğinde Kurabileceğiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: take a minute

quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

baktilar ios 8 e gecenlerin sayi cok ama cok az apple 8.1 de bilerekden acigi yayimladi gecmisdede boyle olan olaylar cok olmusdu

Söylediğin mantıklı değil. Jb yüzünden apple bir ton para kaybediyor.

mantikli degilmi? apple neden para kayb eder? apple storelerdeki uygulamlardanmi? apple zaten ordan kazandigi paraya ihtiyaci yok zaten ordaki uygulamalarin her biri apple in degilki baska baska sahslarin bakarsin jb tam olarak yayinlansin 80% lik bir oranda ios8 e ecis olucak

baska bir mantikda soyleyeyim ios 1.0.0 de geohot jb yaparak unlock u yapdi bu ne demek oldu? apple kisitli bir parazdan (sadece amerikada at&t de calisiyordu o zamanlar iphone) dunyaya acildi ve satisi aniden patladi ve 1 ayda jb cikdikdan sora %70 olarak satis artimi yakaladi . ve firmware icin milyonlar harcamis sirket neden acik buraksinki ayni ile windows os un microsoft tarafindan sahtelerini isterse dunya genelinde 1 saat icinde bloke edebilecegi gercegi gibi bunlarin hepsi dusunulmus olaylar ve hepside bilindik bir seyler bunu 7 yillik iphone kullanicisi olarak sana eminlikle soyleye bilirim

Her şeyi geç, yazılım güncellemelerinin çalışmalarının aynı sene içerisinde planlandığını zannedenler var.

Aceleye geldi vs. Gibi söylemleri kastediyorum. Koca işletim sistemini güncellemeyi basit bir uygulamayı günceller gibi güncellediklerini zannedenler var.

Bir de steve jobs öldü apple bitticiler var. Son çıkan cihazlar da dahil o öldükten sonra çıkan ios sürümleri ve yazılımlar da o ölmeden planlanmıştır. Anlatamazsın :) Aynı şey android için de geçerli.

Ben de aynı fikirdeyim seninle. Jailbreak ios'un gelişimi için önemli fazlasıyla.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben de jb yapmak istiyorum ama yedeklemeden rehberimi geri yükleyebilecek miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: volkof

Öncelikle merhabalar,

6 aylık Iphone 5S 16Gb Gold kullanıcısıyım. Telefonumun güncel verisonu IOS 8 , JailBreak kurmayı düşünüyorum ancak jailbreakın tam olarak ne işe yaradığını anlamadım. Bana yardımcı olabilirmisiniz?

Bildiğim kadarıyla JailBreak kurulumu yapıldıdan sonra garanti dışı kalıyormuş telefon.. Ne kadar doğru bilemiyorum.

Teşekkür ederim.

Jailbreak garanti dışı bırakmıyor. Yok öyle bir dünya. Jailbreak telefonda olmayan özellikleri sonradan kazandırmaya veya korsan oyun veya uygulama yüklemeye yarıyor. Tıpkı androiddeki room veya root yüklemek gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: volkof

Öncelikle merhabalar,

Teşekkür ederim.

Jailbreak garanti dışı bırakmıyor. Yok öyle bir dünya. Jailbreak telefonda olmayan özellikleri sonradan kazandırmaya veya korsan oyun veya uygulama yüklemeye yarıyor. Tıpkı androiddeki room veya root yüklemek gibi.

Peki hocam garanti dışı kalmıyorsa yüklemek istiyorum, nasıl yapabilirim?

Yükledikden sonra indirilebilir içerikleri nereden temin edebilirim?

İlginiz için teşekkür ederim.

• Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.

Tabii ki garanti dışı bırakıyor. Ama yazılımsal olduğu için, format atarak eski haline döndürülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cortéz

Jailbreak i kurduktan sonra herhangi bir uygulama indirmeden appstoredeki ücretli Uygulamaları ücretsiz indirebiliyomuyuz?

öyle birsey yok tek basına JB yetmez bu işlem için uyumlu tweakler Lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.

Tabii ki garanti dışı bırakıyor. Ama yazılımsal olduğu için, format atarak eski haline döndürülebilir.
    pangu kaldırılmıyor mu
  • arkadaşlar lütfen JB nedir ne ise yarar gibi soruları buradan sormayın Google a yazın 5 dk da bulursunuz Cevapları

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

arkadaşlar lütfen JB nedir ne ise yarar gibi soruları buradan sormayın Google a yazın 5 dk da bulursunuz Cevapları

Cihazı bağladım programı çalıştırdım hocam ama tuş bir türlü aktif olmuyor nedeni nedir?

Telefon uçak modunca şifre parmak izi vs kapalı icloud yedekleme iphoneumu bul kapalı :?
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.