Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (656. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
453.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 654655656657658
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar WHATS APP için çabuk cevap verme tweak var mı? couria calismiyor ios 8.1.2 de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar Merhaba ;

Yazıları oku oku kararsız kaldım, iphone 6 128 gb var bende ve 4s ten sonra jb hiç yapmadım telefonuma
    iOs8.1.3 yüklü telefona, yapabiliyormuyuz, tavsiye ediyormusunuz ? stabil çalışıyor mu jb ve tweakler?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderakcay54

arkadaşlar WHATS APP için çabuk cevap verme tweak var mı? couria calismiyor ios 8.1.2 de

Nuntius var
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitaNera

12.0.1 olası lazım
    Yine başarısız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkOrbitizm

quote:

12.0.1 olası lazım
    Yine başarısız.

Son sürümü yeniden kur düzelicektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanatikforumcu

Dostlar Merhaba ;

Yazıları oku oku kararsız kaldım, iphone 6 128 gb var bende ve 4s ten sonra jb hiç yapmadım telefonuma
    iOs8.1.3 yüklü telefona, yapabiliyormuyuz, tavsiye ediyormusunuz ? stabil çalışıyor mu jb ve tweakler?

Teşekkürler

8.1.3 e Jailbreak yok 8.1.2 ye var sürüm düşür imazalar kapanmamışken telefonuna uygun dosyayı bulup jailbreak stabil ve bi çok tweak ios 8 uyumlu artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkOrbitizm

quote:

12.0.1 olası lazım
    Yine başarısız.

çıldırıcam valla benden dünden beri uğraşıyorum becerebilirsen bana da haber et
  • Bi sey sorucam ios7de cakma usb ile sarj etmek icin twrak vardi 8de calismiyor. Aldigim usb jbsiz telefonu sarj ediyor, jbli kendi telefonumu sarj etmiyor. Adaptor orjinal. Bi fikriniz var mi yada bunun icin tweak?

• Arkadaslar, bir sorunum var, telefon kilitliyken mesaj,mail geldiginde ve cevapsiz arama oldugunda gelen uyariyi kaydirarak acmaya calisiyorum fakat mesaji kaydirdigima mesaj, maili kaydirdigimda mail, cevapsiz arama geldiginde telefon uygulamasi acilmiyor kilit ekranindan direk homescreen aciliyor. Jailbreak yaptiktan sonra bu sorun oluaya basladi.yardimlarinizi rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kernell

Arkadaslar, bir sorunum var, telefon kilitliyken mesaj,mail geldiginde ve cevapsiz arama oldugunda gelen uyariyi kaydirarak acmaya calisiyorum fakat mesaji kaydirdigima mesaj, maili kaydirdigimda mail, cevapsiz arama geldiginde telefon uygulamasi acilmiyor kilit ekranindan direk homescreen aciliyor. Jailbreak yaptiktan sonra bu sorun oluaya basladi.yardimlarinizi rica ederim.

Benimde başıma geldi sorunu aradım ama bulamadım mecburen Restore ettim cihazı tekrar 8.1.2'ye..tweakleri tekrar kurarken her kurduktan sonra kontrol ettim şu anda öyle bir sorun yaşamıyorum..

• Arkadaşlar imzalar açık mı acaba hala? 8.1.3 e geçtim şarjım düzelir diye ama telefon bomboş yedeksiz olmasına rağmen aynı Süreleri alıyorum, en azından geri döneyim de jailbreak kullanayım istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: merenkisa

Arkadaşlar imzalar açık mı acaba hala? 8.1.3 e geçtim şarjım düzelir diye ama telefon bomboş yedeksiz olmasına rağmen aynı Süreleri alıyorum, en azından geri döneyim de jailbreak kullanayım istiyorum

http://api.ineal.me/tss/status
    Kapanmış imzalar maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryso

Tweakin ismi Reachapp

Bir kaç farklı repodan indirip denedim ama bir türlü iPad mini de çalıştıramadım siz hangi repodan indirdiniz acaba?

• 8.1.2 imzalar kapandı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gb dosya indirdim, 8.1.2'e dönüş içim. tam yüklemek için itunes'a bağladım imzalar kapanmış şansıma tüküreyim...
  • http://support.apple.com/kb/DL1784

linkteki itunes u kurun sorun düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

quote:

Orijinalden alıntı: Ryso

Tweakin ismi Reachapp

Bir kaç farklı repodan indirip denedim ama bir türlü iPad mini de çalıştıramadım siz hangi repodan indirdiniz acaba?

http://elijahandandrew.com/repo/

Kendi reposu bu burdan denediniz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

http://support.apple.com/kb/DL1784

bu sorun neden kaynaklanıyor acaba verdiğiniz sürümün farkı nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 10 Şubat 2015; 21:10:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

http://support.apple.com/kb/DL1784

bu sorun neden kaynaklanıyor acaba verdiğiniz sürümün farkı nedir

Sanırım ekran kartı 64 bitten eski olanlar için bu sürüm sorun yaşayanlarda büyük ihtimal ekran kartından dolayı

• Tam farkını bilmiyorum ama
    bu sürüm eski grafik kartları içinmiş. Yabancı bir forumda bulmuştum bende
  • 
Sayfa: önceki 654655656657658
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.